نقل قول نوشته اصلی توسط mobile نمایش پست ها
سلام
ایا سرورای امریکا به تورنت حساسند در واقع اگه با سرورای امریکا اپلود تورنت((seed بدیم))اماکنش هست چه اتفاقی بیفته؟
من از سینگل سرویس دارم و واسه یه کاری احتیاج دارم هر به چند وقت seed بدم بنطرتون باید چیکار کنم ایا اگه seed بدم با مشکل مواجه میشم

ممنون
نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
سلام.

سوال باز کننده تاپیک دیتاسنتر های آمریکایی به صورت عمومی بود و ایشون در مورد دیتاسنتر خاصی سوال نکردند و دلیلی برای نام بردن و تبلیغ در تاپیک های *سوالی* نیست که از شما می خوام که رعایت کنید.

خیر، سیستم تورنت به هیچ عنوان در شبکه های آمریکا غیر قانونی نیست مگر در بعضی در دیتاسنتر های آمریکایی که خودشون شخصاً این قانون رو گزاشتن (چون آمریکا این اجازه رو به دیتاسنتر ها داده) و در اون حالت هم دیتاسنتر کل Protocol رو مسدود می کنه و شما در کل نمی تونید با این برنامه چیزی دریافت کنید.

اما در بیشتر دیتاسنتر های آمریکایی این Protocol به صورت قانونی مجاز هست و قابل استفاده خواهد بود **به شرطی که** شما فایل های Copyright دار رو دریافت نکنید مثل فیلم ها و آهنگ های خارجی و برنامه های کرک شده.

در تورنت خیلی ترافیک قانونی رد و بدل میشه ولی متاسفانه در کشور های روسیه - چین - هند - ایران و کل کشور های عربی، بیشترین ترافیک بین فایل های فیلم و موزیک و ... هست که همشون Copyright دارند و غیر مجاز هستند!

با تشکر.

ضمن تشکر از توضیحات البته استارتر تاپیک گفتن که کدوم دیتا سنتر و جواب دهنده هم به همین دلیل اسم از اون دیتا سنتر بردن

در صورت امکان کدوم دیتا سنترهای امرکیا تورنت داخلشون ازاد هست اگر معرفی کنید ممنون میشم
معروفهاش که با تورنت مشکل دارن و اخطار شکایت میدن

در مورد اینکه میگید فایلهای که کپی رایت نداره بجز یکسری نرم افزارهای معمولی و یا اوپن سورس همچنین یک سری سیستم عامل بقیه چه فیلم چه موزیک چه برنامه کپی رایت دار هستند .و ملت دنبال همینها هستند داخل تورنت وگرنه که کاری به تورنت نداشتن ملت و سراغش نمیرفتن