-
June 19th, 2016, 14:51
عضو انجمن
پاسخ : کدام بانک حساب باز کنم
دوستان در سایت بانک پاسارگاد گشتم دیدم پنل مشترکین مثل جاهای دیگه نداره یعنی خدماتش باز هست چایی نداره که نام کاربری رمز عبور وارد کنیم که وارد پنل بشیم مدلش اینطوریه ؟
همراه بانک برنامه نصب کنیم فعال میشه یا نیاز به رمز خاص داره از بانک باس گرفت فعال کرد ؟ و ایا همراه بانک از نت استفاده میکنه یا از شارژ پولی گوشی کم میکنه یا پول از حساب کم میشه یا کلا رایگانه ؟
-
-
June 19th, 2016 14:51
# ADS
-
June 19th, 2016, 14:57

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
دوستان در سایت بانک پاسارگاد گشتم دیدم پنل مشترکین مثل جاهای دیگه نداره یعنی خدماتش باز هست چایی نداره که نام کاربری رمز عبور وارد کنیم که وارد پنل بشیم مدلش اینطوریه ؟
همراه بانک برنامه نصب کنیم فعال میشه یا نیاز به رمز خاص داره از بانک باس گرفت فعال کرد ؟ و ایا همراه بانک از نت استفاده میکنه یا از شارژ پولی گوشی کم میکنه یا پول از حساب کم میشه یا کلا رایگانه ؟
داره
https://ib.bpi.ir/
-
-
June 19th, 2016, 15:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CC Server
چرا اسمش رو گذاشته مجازی !!!!!! لااقل میذاشت پنل کاربری مشترکین یا پنل اینترنت بانک من گیج شدم فکر کردم مجازی هست ...
پس اونی که لینک دادم باز بود اون چیه پس کدام استفاده باس کرد ؟
راجب همراه بانک هم پاسخ بدید در پست قبلی .
-
-
June 19th, 2016, 15:20
عضو انجمن
سلام بانک ملت به پرداخت از همشون بهتره
-
-
June 19th, 2016, 15:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
چرا اسمش رو گذاشته مجازی !!!!!! لااقل میذاشت پنل کاربری مشترکین یا پنل اینترنت بانک من گیج شدم فکر کردم مجازی هست ...
پس اونی که لینک دادم باز بود اون چیه پس کدام استفاده باس کرد ؟
راجب همراه بانک هم پاسخ بدید در پست قبلی .
اينترنت بانك رو كه دوستان لينك دادن
همراه بانك هم بايد بريد از شعبه فعال كنيد
براي استفاده هم نياز به اينترنت دارد
-
-
June 19th, 2016, 15:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarvar
اينترنت بانك رو كه دوستان لينك دادن
همراه بانك هم بايد بريد از شعبه فعال كنيد
براي استفاده هم نياز به اينترنت دارد
اما من چه ملی چه پاسارگاد داشتم قبلا اصلا شعبه نرفتم نرم افزار نصب کردم تنظیم کردم فعال شد . جدیدا اینطور شده باید بانک بریم !!!!
فقط از اینترنت استفاده میکنه همراه بانک ؟ یعنی از شارژ گوشی یا حسابمون پول کم نمیشه ؟
جریان اینکه سایت بانک پساراگاد موجودی و انتقال وجه و دیگر خدمات فعال هست باز هست دیگه چه لزومی داره اینترنت بانگ بگیرید !!!!!!
-
-
June 19th, 2016, 16:37
عضو انجمن
سلام
بانک ملت توصیه میشه حدود 6 سال هست استفاده میکنم اینترنت بانک پنل خوبی داره راضی هستم
با موبایل هم کار کردم برنامه خیلی خوبی داره بنده که کاملا از سرویس ها راضی هستم مخصوصا انتقال کارت به کارت از طریق گوشی که خیلی از بانک ها انتقال کارت به کارت ندارند پایا یا چیز های دیگه دارند
پیام های واریز به حساب هزینه سالیانه داره
ولی با توجه به امکانات پنل اینترنتی و موبایل بانک بنده نیاز زیادی ندیدم فعال کنم
-
تعداد تشکر ها از arvin_b به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2016, 16:49
عضو انجمن
اگر یه سیستم خوب و راحت و کارآمد و سریع می خواهید بین این سه بانکی که گفتید بانک "ملت" فقط پیشنهاد میشه.
-
تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2016, 16:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
اگر یه سیستم خوب و راحت و کارآمد و سریع می خواهید بین این سه بانکی که گفتید بانک "ملت" فقط پیشنهاد میشه.
سوال که هست اینه همراه بانک یا همون موبایل بانک به صورت افلاین کار میکنه یا با نت کار میکنه یا رایگان هست از حساب پول کم نمیشه کارمزدی چیزی ب***ه یا از شارژ پولی گوشیمون کم بشه ؟
و برای همراه بانک حتما باس بانک رفت ؟ چون قبلا من برای همراه بانک اصلا بانک نرفتم خودم نصب کردم برنامه رو فعال کردم .
-
-
June 19th, 2016, 17:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
سوال که هست اینه همراه بانک یا همون موبایل بانک به صورت افلاین کار میکنه یا با نت کار میکنه یا رایگان هست از حساب پول کم نمیشه کارمزدی چیزی ب***ه یا از شارژ پولی گوشیمون کم بشه ؟
و برای همراه بانک حتما باس بانک رفت ؟ چون قبلا من برای همراه بانک اصلا بانک نرفتم خودم نصب کردم برنامه رو فعال کردم .
همراه بانک ملت نسخه اندروید دو گزینه داره در تنظیمات که دست خودتون هست. میتونید بذاریدش روی sms که طبیعتا با شارژتون داده منتقل میکنه.
یا میتونید بذارید روی internet که هیچ کاری به شارژتون نداره و فقط از اینترنتتون استفاده میکنه.
روی آیفون هم فقط امکان استفاده از اینترنت هست. و بصورت sms نداره.
راستی کارت رو هم آنی میده ... دوستان گفتن 7 روزه اون واسه سالهای قبل هست ...
- - - Updated - - -
برای فعالسازی باید حتما به بانک مراجعه کنید. که همان زمان باز کردن حساب میتونید اقدام کنید.
-
تعداد تشکر ها از persiancoder به دلیل پست مفید