-
June 19th, 2016, 13:39
مشکل در انتخاب سرور اختصاصی ایران
سلام و درود
میخوام یه سرور اختصاصی ایران بخرم که چند روزه در مورد انواع شرکتهایی که این خدمات رو میدن هم تو این فروم و هم تو فروم های دیگه تحقیق کردم و متوجه شدم که تو همه شرکتها افرادی که سرویس تهیه کرده بودند عده ای نزدیک به سی درصد ناراضی بودند. به همین دلیل منم الان خیلی وسواسی شدم و میترسم اقدام به خرید کنم و مشکل برام پیش بیاد. مثلا الان میخوام سرور Premium Hybrid پارس پک رو بخرم که قیمتش 169 هزار تومان هستش. ترسم از اینه که تو آینده به مشکل بخورم و دیگه نتونم به کس دیگه ای اعتماد کنم و برم به سراغ سرورهای اروپایی که نقشه دومم هست ولی ایران ارجحیت بالایی برام داره به خاطر سرعت بالاش.
الان شرکت فراسو با همین قیمت فقط سرور مجازی ارائه میده. این قیمت پایین خیلی منو تو شک انداخته نمیدونم سرورشون دست چندومه و یا پشتیبانیشون چیه و یا محدودیتهایی که بعدا از خرید سرور مشخص خواهد شد.
حالا موندم این سرور اختصاصی ابری مفت مفت رو سفارش بدم و یا سرور مجازی از فراسو رو و یا سرور دیگری را.
نیاز من به سرعت بیشتر در لود فایل ها و اجرای کدها و آپ تایم صد در صد هستش. هزینش هم هول و هوش دویست هزار تومان در ماه.
لطفا فقط کسایی نظر بدن که سرور اختصاصی خریدن و لازم به ذکر هست که در جریان هستم که تیکت ها رو زود جواب میدن.
با تشکر فراوان
ویرایش توسط agrb.siyah : June 19th, 2016 در ساعت 13:41
-
-
June 19th, 2016 13:39
# ADS
-
June 19th, 2016, 14:06
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در انتخاب سرور اختصاصی ایران
پارس پک چند سال پیش باهاشون کار کرده بودم
پشتیبانی خیلی خوبی داشتن از نظر فنی ( بی سواد نبودن )
سرور های هایبریدی که ارائه میکنند و نمیدونم اصلا به قول معروف ابری هست یا نه
این سرور های هایبرید ی اختصاصی نیستند ( این که فکر کنید یک سخت افزار کامل در اختیار شماست ، شما فقط در بخشی از این سخت افزار امکان استفاده از منابع را دارین )
-
موردی که لازم هست بدونید اینه که در ایران آپتایم 100% معنی نداره ( دوستان الان میان میگن برای ما 100% هست اما در 6 ماه 100% باقی نمیمونه چون شبکه 100% استیبل نیست جز برخی دیتاسنتر ها که هزینه بسیار بالایی دارن و در حد 99.5% هستند)
بهتر است با بخش فنی و فروش خود پارس پک مشورت کنید
فراسو هم شرکت خوبی هست اما بنظرم پارس پک بهتر کار کرده تا الان
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-
-
June 19th, 2016, 14:14
الان با پشتیبانی حرف میدم نمونه سایت خواستم پیچوند فهمیدم که یه کاسه ای زیر نیم کاسه است.
لازم به ذکر هست که تصویر زیر برخی مشتریان پارس پک هستند:
q.png
که زومیت تو دیتا سنتر شاتل هست (دروغ یک)
افکار نیوز توسط greenweb.ir سرویس دهی میشه (دروغ دو)
پرتال دانشگاهی توسط hetzner.de سرویس دهی میشه (دروغ سه)
کافه بازار تو دیتا سنتر افرا نت هست (دروغ چهار)
روزنامه ورزشی نود توسط leaseweb.comسرویس دهی میشه (دروغ پنج)
طرفه نگار تو دیتا سنتر شاتل هست (دروغ شش)
شرکتی که یه راست تو چند تا دروغ نداشته باشه میشه بهش اعتماد کرد دوستان؟
-
-
June 19th, 2016, 14:18
عضو انجمن
تمام این سایت هایی که اعلام کردین فقط نیاز به سرویس میزبانی ندارن و خدمات دیگری هم در کنار میزبانی لازم دارن
-
هیچ سرویس دهنده ای حق نداره کاربرای خودش رو به کسی معرفی کنه
مگر کاربرهای بزرگ و معتبر که خودشون تمایل به اعلام این موارد داشته باشند بنا به دلایلی
-
-
June 19th, 2016, 14:24

نوشته اصلی توسط
amin0181
تمام این سایت هایی که اعلام کردین فقط نیاز به سرویس میزبانی ندارن و خدمات دیگری هم در کنار میزبانی لازم دارن
-
هیچ سرویس دهنده ای حق نداره کاربرای خودش رو به کسی معرفی کنه
مگر کاربرهای بزرگ و معتبر که خودشون تمایل به اعلام این موارد داشته باشند بنا به دلایلی
متاسفانه در بالای عکس درج شده که برخی از کاربران هایبرید سرور های پارس پک
-
-
June 19th, 2016, 14:27
عضو انجمن
سلام
دوستان حالا هرکاری که اینا انجام میدن درست نیست وجهشون رو خراب کنیم
دیتاسنتر ایکس ال هاست 
ارائه دهنده سرور های اختصاصی و مجازی از سال 1995
دارای نماد اعتماد الکترونیکی 2 ستاره
www.XLHost.ir
-
-
June 19th, 2016, 14:32
عضو انجمن
این سایت ها تنها به یک سرور نیاز ندارن
بنابراین ممکن است که زومیت و یا یکی از این سایت ها از پارس پک خدمات دریافت کرده باشه
-
این نوشته پارس پک مربوط به چند سال قبل هست و احتمال تغییرات نیز هست
من هم کارمند و یا فروشنده از سمت پارس پک نیستم
بنظرم کیفیت سرویس های ایران پارس پک بهتر از فراسو هست ( بر اساس 2سال پیش )
-
-
June 19th, 2016, 14:32

نوشته اصلی توسط
ali.arabi
سلام
دوستان حالا هرکاری که اینا انجام میدن درست نیست وجهشون رو خراب کنیم
داداش شما فرض کن یکی مثل من منابع مالیش محدوده آیا صحیح هست که با دیدن این دروغ ها تن به انتخاب اشتباهی بزنه؟
وجهشون رو ما خراب نمیکنیم خودشون با دروغ هاشون خراب میکنن.
شرکتی که تو اینجور کارها هست باید خیلی با مشتری ها صادق باشه. یا نمونه مشتری نزاره مثل خیلی از شرکتها و یا دروغ نگه.
-
-
June 19th, 2016, 14:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
agrb.siyah
سلام و درود
میخوام یه سرور اختصاصی ایران بخرم که چند روزه در مورد انواع شرکتهایی که این خدمات رو میدن هم تو این فروم و هم تو فروم های دیگه تحقیق کردم و متوجه شدم که تو همه شرکتها افرادی که سرویس تهیه کرده بودند عده ای نزدیک به سی درصد ناراضی بودند. به همین دلیل منم الان خیلی وسواسی شدم و میترسم اقدام به خرید کنم و مشکل برام پیش بیاد. مثلا الان میخوام سرور Premium Hybrid پارس پک رو بخرم که قیمتش 169 هزار تومان هستش.
ترسم از اینه که تو آینده به مشکل بخورم و دیگه نتونم به کس دیگه ای اعتماد کنم و برم به سراغ سرورهای اروپایی که نقشه دومم هست ولی ایران ارجحیت بالایی برام داره به خاطر سرعت بالاش.
الان شرکت فراسو با همین قیمت فقط سرور مجازی ارائه میده. این قیمت پایین خیلی منو تو شک انداخته نمیدونم سرورشون دست چندومه و یا پشتیبانیشون چیه و یا محدودیتهایی که بعدا از خرید سرور مشخص خواهد شد.
حالا موندم این
سرور اختصاصی ابری مفت مفت رو سفارش بدم و یا سرور مجازی از فراسو رو و یا سرور دیگری را.
نیاز من به سرعت بیشتر در لود فایل ها و اجرای کدها و آپ تایم صد در صد هستش. هزینش هم هول و هوش دویست هزار تومان در ماه.
لطفا فقط کسایی نظر بدن که سرور اختصاصی خریدن و لازم به ذکر هست که در جریان هستم که تیکت ها رو زود جواب میدن.
با تشکر فراوان
سلام
ما ارائه دهنده سرور هستیم
امکان نظر دادن نیست در مورد همکار ... چه خوب و چه بد ...
اما میتوانید در بخش درخواست سرویس پست بزنید و ما و همکاران افر بدهیم و خود شما با توحه به علم ما و همکاران و افرها و قمیت ها میتوانید به نتیجه برسید
در مرود یک سرویس نمیشه همینطوری نظر دارد با مقایسه کردن بهتر به نتیجه میرسید
-
-
June 19th, 2016, 15:09
عضو انجمن
باسلام،
شما سرور اختصاصی می خواهید یا سرور مجازی؟
شرکت هایی فراسو پار پک معتبر هستند ، اینکه از شرکتی بخواهید سرویس بگیرید 100% تمام معبیارهای شما رو داشته باشد شاید پیدا کنید بلاخره یکی سرویسش خوب هست گران هست، یا سرویس خوبه پشتیبانی دیر حواب میده یا پشتیبانی مودب نیست
باید فاکتور های مهم به لحاظ فنی رو در نظر بگیرید و سرویس مناسب رو انتخاب بفرمایید
اگر بفرمایید دقیقا چه کاری می خواهید انجام دهید شاید دقیق تر بشود راهنمایی کرد.
در هر صورت برای ارائه مشورت من در خدمت شما هستم.
باتشکر،
فاتح
آی دی تلگرام:@webide
09192001157
-