شما اگر یک ماه با ملت کار کنید بخوبی متوجه میشد از نظر خدمات الکترونیک به همه بانک ها از جمله ملی برتری داره.
شما اگر یک ماه با ملت کار کنید بخوبی متوجه میشد از نظر خدمات الکترونیک به همه بانک ها از جمله ملی برتری داره.
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
من الان هم ملت دارم هم تجارت با هردوشون کار میکنم
اینترنت بانک امکاناتش خوبه ملت رو پیشنهاد میدم
sms هم هر دوتاشون واریزش بابت یک سال 10 هزار تومن میگیرن
رودان هاست
RoudanHost.IR
فروش هاست لینوکس و دامنه
Telegram : Roudanhost - *****- Yahoo ID : mnajafi33
والا من برای بابام ثبت نام در بام کردم بدونه مشکل اما برای من مشکل داره بانک ملی پشتیبانی تهران زنگ زدم گفت ماله شما بخاطر این ارور های مختلف میده ثبت نام نمیشه که چون مغایرت ثبت احوال نمیدونم حل نکرده و شماره شناسنامه شما نمیدونم مورد تائید چی چی نیست باس برید استعلام بگیرید تا سامانه بام ثبت نام گنید من خودم نفهمیدم منظورش این بود برم دوندگی کنم در ثبت احوال یا امور مشترکین تا اونارو حالی کنم ... ایا بفهمند حل بشه ایا نشه خوب اگر من این کارای ادازی و اعصاب خوردی را بخوام داشته باشم در این گرما میرم مستیقیم نزدیک خونمون بانک ملت زیر کولر میشینم 1 حساب جدید راحت همون جا رمز نتی و اینترنت بانک میگیرم sms بانکم فعال میکنم با خوش حالی و تنوع هم هست بانک دیگه کار کنم دیگه اون دردسر ها را ندارم . اما شما اگر سامانه بام ثبت نام کردید که هیچی اگر نشد شما هم دردسر بزرگی دارید که حوصله دوندگی را خیلی ها مثله من ندارند .
ویرایش توسط مینا-صیفی : June 19th, 2016 در ساعت 13:16
خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال
Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
اکثرا میگن ملت چون اکثر کسایی که اینجا هستیم اولین درگاهمون رو از ملت گرفتیم
-
بنظر ملت خیلی خوبه امکانت مناسبی هم داره
اما پاسارگاد هم کمتری نداره و بنظرم از ملت بهتر است ا
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
دقیقا دیروز رفتم بانک ملی sms بانک فعال کنم بعد به کارمندش میگم میخوام سامانده اینترنت بانک بام ثبت نام کنم میگه بام ؟ چی هست ؟ بعد گفت برو باجه فلانی رفتم گفت بله اول sms بانک فعال کنید بعد خودتون تو سایت ثبت نام کنید . ولی کلا دولتی همینه خدماتش و پاسخ گویی و غیره به پای خصوصی ها نمیرسه اما بانک پاسارگاد خیلی خوشکله هم کارت عابر هم داخل بانکش هم پسخ کارمنداش رفته بودم پاسارگاد قبلا چند سال پیش حساب ببندم با 2 تا enter زدن بدونه اینکه فرم 5 تا بده پر کنم برام بست . اما ملی حساب بستم چند سال پیش چند تا برگه A4 داده میگه پر کن وقت ما رو گرفت اما پاسارگاد خیلی خوشکل بدونه دردسر کارت رو گرفت سوراخ کرد و کارت ملی خواست همین . کلا ملی با این کارش که سامانه بانک را عوض کرد و این مشکلات را بحوجود اورد دیگه کار نمیکنم سراغ ملت یا پاسارگاد میرم منتظر نظرات دیگران هم هستم .
- - - Updated - - -
sms بانک پاسارگاد مجانی هست ؟
کارت بانکی را پاسارگاد همون موقع تحویل میده مثل ملی ؟ ( چند سال پیش 3 روز بعد پاسارگاد تحویلم داد انی باشه خوب میشه )
- - - Updated - - -
ملت کارت را همون موقع تحویل میده یا .. چند روز بعد تحویل میده ؟
ویرایش توسط مینا-صیفی : June 19th, 2016 در ساعت 13:33
منم به شما پاسارگاد رو پيشنهاد ميكنم واقعا حرف نداره
Telegram ID : Santourio , YId: Bj.street Site: Www.STYleFa.iR
بانک ملت استفاده میکنیم بخصوص اپلیکیشن موبایلشون تمام نیازها برطرف میکنه ... خدمات خوبی از طریق سایت و باشگاهشون ارائه میکنند !
در مورد هزینه پیامک فعلا که چیزی کسر نشده بابت اطلاع رسانیشون ... البته بانکای خصوصی در زمینه مشتری مداری خیلی بهتر عمل میکنند ...
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
بانک ملت رو ما پیشنهاد میدیم. بابت خدمات خوبی که ارائه مبده. چه اینترنت بانک - تلفن بانک - درگاه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)