-
October 3rd, 2010, 23:57
پاسخ : مشکل - مهم
oخوشبختانه منم تو لینوکسم و خیالم راحته
الان تو فایر استارتر نگاه کردم دیدم پشت سر هم چندتا اتک ثبت کرده پرتاش رو مینویسم شاید بدرد بخوره برای جلو گیری از ویروس
46435 پروتکلش هم tcp و udp
25059 با همون پروتکل ها
از وقتی فایر استارتر رو باز کردم(چند دقیق ه است) تقریبا 20 تا30 حمله ثبت کرده.البته فایر استارتر زیاد از این حمله ها ثبت میکنه ولی چون پورتا شبیه هم بود گفتم حتما از یه جاس.
در ضمن میدونم این فروم متخصصای امنیتی خیلی خوبی داره اینو بیشتر برای بقیه دوستان گفتم این دوتا پورتو ببندن از هیچی بهتره.
-
-
October 3rd, 2010 23:57
# ADS
-
October 4th, 2010, 01:42
عضو انجمن
-
-
October 4th, 2010, 03:45

نوشته اصلی توسط
HugeServer
خیر!
درامد انجمن صرف هزینه سرور و لاسنس ها میشه...
چه جالب :دی
ولی درست متوجه نشدم
لیسانس که کلا یبار بیشتر پول پا داده نمیشه سرورم که یه هاست یا ... هست دیگه !؟ هزینه دیگه هم مگه داره این سایت ؟
در ضمن اصلا سوالم این نبود که پول تبلیغات کجا میره ! اصولا باید بره تو جیبه مدیران که اگه نره جای تعجب داره :دی
-
-
October 4th, 2010, 04:19

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
یه سوال فنی :
ویبلتین این انجمن نال شده هست درسته ؟

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
چه جالب :دی
ولی درست متوجه نشدم

لیسانس که کلا یبار بیشتر پول پا داده نمیشه سرورم که یه هاست یا ... هست دیگه !؟ هزینه دیگه هم مگه داره این سایت ؟
در ضمن اصلا سوالم این نبود که پول تبلیغات کجا میره ! اصولا باید بره تو جیبه مدیران که اگه نره جای تعجب داره :دی
lvlehrad عزیز دقیقا میدانید کجا هستید و درباره ی چه انجمنی صحبتی میکنید ؟
-
-
October 4th, 2010, 07:37
-
-
October 4th, 2010, 09:29
عضو دائم
من فقط موندم چرا این bitefender من که انقدر بوهت داره خیالش هم نیست ! ولی تایی کرک خودش رو می یارم رو رایانه می خواد رایانه رو بسوزونه !
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2010, 11:08
سلام
من که لینوکسی هستم و خیالم راحته
فکر کنم الان دیگه مشکل سایت حل شده. درسته؟
-
-
October 4th, 2010, 11:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persianboy
سلام
من که لینوکسی هستم و خیالم راحته

فکر کنم الان دیگه مشکل سایت حل شده. درسته؟
هنوز خیر حل نشده
نال بودن یا نبودن فرم هم فکر میکنم دیگه تشخیص مدیران انجمن باشه که چی استفاده کنن و در آمد کجا بره.
در ضمن این ویروس ربطی به نال بودن یا نبودن نداره بهتره ماهیت ویروس رو بررسی کنید .
دوستانی هم که فایرفاکس آپدیت شده هم دارن بدون آنتی بهتره بررسی کنن سیستمشون رو .
-
-
October 4th, 2010, 11:34
عضو انجمن
دیدم چرا این کسپر داره خوش را می کشه ها. به همه ی سایت هام شک کردم به غیر از این انجمن.
-
-
October 4th, 2010, 12:27
مدیر کل
webhostingtalk.ir | Free Site Report & Safety Rating from AVG Threat Labs
webhostingtalk.ir
Currently Safe
No active threats were reported recently by users anywhere on this domain.
(updated Oct 02, 2010 23:59 GMT)
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید