-
June 18th, 2016, 16:34
عضو انجمن
پاسخ : دلیل گرانی اینترانت چیست؟

نوشته اصلی توسط
iranpersian
دوست عزیزم اگر سرعت دانلود ۴ مگابایت در ثانیه در نظر بگیرید اینکی که شما گفتید سرعت پورت شبکه ۱ گیگابیت نمیشه. (و اگر منظورتون از ۱ گیگابایتی که گفتید سرعت دانلود بود که اصلا چنین چیزی روی سرور های خونگی و تجاری هم وجود نداره.)
وقتی سرعت دانلود ۴ مگابایت در ثانیه باشه یعنی سرعت پورت شبکه داره ازش مقدار دقیقا ۳۳Gbps استفاده میکنید.
نحوه تبدیل سرعت دانلود kb/sec یا Mb/sec به مقدار استفاده شده از سرعت پورت شبکه که واحدش Gbps یا Mbps هست رو میتونید طبق تصویر پیوست در سایت زیر ملاحظه کنید:
فایل پیوست 31898
- - - Updated - - -
ما الان سرور هامون سرعت پورت شبکه ۱Gbps واقعی دارن که سرعت دانلود میشه حدود ۹۰۰ مگابایت در ثانیه
اگر فردی دانلود و آپلود زیادی داره میتونه یک سرور اجاره کنه و روش ویندوز نصب کنیم براش و بدون اینکه از حجم اینترنتش کم بشه در داخل سرور آپلود و دانلود کنه. که در زیر میتونید سرعت سرور در تاپ وب رو که از بیشترین حد ممکن هست ملاحظه کنید.
فایل پیوست 31901
ما الان سرور هامون سرعت پورت شبکه ۱Gbps واقعی دارن که سرعت دانلود میشه حدود ۹۰۰ مگابایت در ثانیه
جان ؟
یه صفر و کم کنید ( 900 ؟ )
اما برای پورت اختصاصی شما باید به طور متوسط در در شبکه خالی حدودا 125 مگابایت بر ثانیه دریافت کنید
به ازای پورت 1 گیگابیتی که دریافت کردین
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
من میخواستم یه خط رو بخرم و به اینترانت رو در کنار اینترنت وصل کنم واسه دانلود از سایت های ایرانی
اما درد کمال تعجب سرعت اینترانت از اینترنت کمتر هست و قیمتش هم بالا
http://www.bistnet.ir/ADSL/Tarrifs
دلیلش چیه؟
من میخوام حدود ۵۰ گیگ فایل دانلود کنم. راه حل چیه که با هزینه کم دانلود کنم؟
ایرانسل تعرفه های خوبی داره
تاجایی که خبر دارم از شاتل هم میتونید سرویس اینترانت تهیه کنید هزینه ترافیک پایینتر
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-
تعداد تشکر ها ازamin0181 به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2016 16:34
# ADS
-
June 18th, 2016, 17:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amin0181
جان ؟
اما برای پورت اختصاصی شما باید به طور متوسط در در شبکه خالی حدودا 125 مگابایت بر ثانیه دریافت کنید
- - - Updated - - -
تاجایی که خبر دارم از شاتل هم میتونید سرویس اینترانت تهیه کنید هزینه ترافیک پایینتر
شاتل تو سایتش که چیزی نزده.هزینه ترافیک چه قدر میشه واسه اینترانت ؟(به ازای هر گیگ)
ممنون
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
تعداد تشکر ها از xwoman2 به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2016, 17:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
xwoman2
شاتل تو سایتش که چیزی نزده.هزینه ترافیک چه قدر میشه واسه اینترانت ؟(به ازای هر گیگ)
ممنون
درسته در سایت اعلام نکردن
اما مدتی پیش به علت محدود کردن سرویس اینترنتم تماس گرفتم که ....
اما اعلام کردن برای جلو گیری این موارد از اینترانت استفاده کنید که محدودیتی نیز روی سرویس شما اعمال نمیشه
بهتر هست با بخش فروش تهران تماس بگیرید
-
شهرستان الان تماس گرفتم برای همین موضوع
میگه اینترانت چیه ؟ :|
ویرایش توسط amin0181 : June 18th, 2016 در ساعت 17:35
دلیل: اصلاح نوشتاری
-
تعداد تشکر ها از amin0181 به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2016, 17:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amin0181
درسته در سایت اعلام نکردن
اما مدتی پیش به علت محدود کردن سرویس اینترنتم تماس گرفتم که ....
اما اعلام کردن برای جلو گیری این موارد از اینترانت استفاده کنید که محدودیتی نیز روی سرویس شما اعمال نمیشه
بهتر هست با بخش فروش تهران تماس بگیرید
-
شهرستان الان تماس گرفتم برای همین موضوع
میگه اینترانت چیه ؟ :|
دقیقا این مشکل رو همه ی ای اس پی ها دارن.روی سایت های وب درباره ی سرویس اینترانت توضیح دادن اما تماس که گرفتم گفتم چنین چیزی نیاز دارم.گفتن نداریم.اینترانت چی هست اصلا؟گفتم روی سایتتون وجود داره.این وری جوابمو داد : لطفا مطالب روی سایت رو از طریق همون خود سایت پی گیر باشید.
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
-
-
June 18th, 2016, 19:10
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
amin0181
جان ؟
- - - Updated - - -
من که عرض کردم سرعت فوق العاده بالایی داره اگر خواستید به شما دوست عزیز میتونم تست رایگان به صورت تلفنی بدون پرداخت هزینه ای بدم خودتون تست کنید. در صورت نیاز تماس بگیرید.
همچنین برای دوستان دیگه نیز امکان تست رایگان 6 ساعته در سایت دریافت کنن:
www.topw.co/vps
-
-
June 18th, 2016, 19:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranpersian
من که عرض کردم سرعت فوق العاده بالایی داره اگر خواستید به شما دوست عزیز میتونم تست رایگان به صورت تلفنی بدون پرداخت هزینه ای بدم خودتون تست کنید. در صورت نیاز تماس بگیرید.
همچنین برای دوستان دیگه نیز امکان تست رایگان 6 ساعته در سایت دریافت کنن:
www.topw.co/vps
اولا که لازمه یاد آوری کنم این نحوه تبلیغ کردن درست نیست
شما لطف کنید از یکی از سایت ها یه دانلود بزنید از روی سرور تا تفاوت سرعت پورت 1 گیگابیت رو که فرمودین 900 مگابایت هست به ما هم تو یه عکس از روی سرور نشون بدین
-
تست رایگان و تلفنی به چه صورت هست ؟
شماره تماس بدین تماس گرفته میشه
-
-
June 18th, 2016, 19:15

نوشته اصلی توسط
iranpersian
دوست عزیزم اگر سرعت دانلود ۴ مگابایت در ثانیه در نظر بگیرید اینکی که شما گفتید سرعت پورت شبکه ۱ گیگابیت نمیشه. (و اگر منظورتون از ۱ گیگابایتی که گفتید سرعت دانلود بود که اصلا چنین چیزی روی سرور های خونگی و تجاری هم وجود نداره.)
وقتی سرعت دانلود ۴ مگابایت در ثانیه باشه یعنی سرعت پورت شبکه داره ازش مقدار دقیقا ۳۳Gbps استفاده میکنید.
نحوه تبدیل سرعت دانلود kb/sec یا Mb/sec به مقدار استفاده شده از سرعت پورت شبکه که واحدش Gbps یا Mbps هست رو میتونید طبق تصویر پیوست در سایت زیر ملاحظه کنید:
فایل پیوست 31898
- - - Updated - - -
اگر فردی دانلود و آپلود زیادی داره میتونه یک سرور اجاره کنه و روش ویندوز نصب کنیم براش و بدون اینکه از حجم اینترنتش کم بشه در داخل سرور آپلود و دانلود کنه. که در زیر میتونید سرعت سرور در تاپ وب رو که از بیشترین حد ممکن هست ملاحظه کنید.
فایل پیوست 31901
900 مگابیت هست جناب ، نه 900 مگابایت
شما که فروشنده هستید باید این موارد را رعایت کنید ، پس فردا شخصی سرور با پورت یک گیگابیت خریداری می کند انتظار پورت 10Gbit دارد!
-
تعداد تشکر ها از a970 به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2016, 19:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
a970
شما که فروشنده هستید باید این موارد را رعایت کنید ، پس فردا شخصی سرور با پورت یک گیگابیت خریداری می کند انتظار پورت 10Gbit دارد!
جالب تر اصرار کردن ایشون هست
1 گیگابیت واقعی - 900 مگابایت :|
-
روی شبکه 10 گیگ هم باید از هارد گرفته تا مین برد به درستی کار کنن تا به این پرفورمنس برسن
انشالله شماره تماس میدن باهاشون صحبت کنیم - افر خوبی دادن با تست و پورت 900 مگابایتی
-
-
June 18th, 2016, 19:21
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
a970
من نقل قول از دوستمون کردم که گفتن 1 گیگابیت.
ما روی سرورssd چون از پورت یک گیگ 100% اختصاصی استفاده میکنیم چنین سرعتی دارید و میتونید طبق عکس ارایه شده تست کنید.
ویرایش توسط iranpersian : June 18th, 2016 در ساعت 19:52
-
-
June 18th, 2016, 19:27
داداش ، 1 گیگابیت گفتم یعنی اینکه 125 مگابایت سرعت دانلود باشه. اشکال نداره خودمم تا یه زمانی نمیدونستم.
http://www.shatel.ir/bit-or-byte/default.loco
-