-
October 3rd, 2010, 18:38
عضو دائم
مشکل - مهم
سلام دوستان
داخل انجمن که میخواهیم وارد بشیم انجمن خیلی کنده
کمی که دقت کردم دیدم سایت به ادرس http://www.blog.lovetookflight.com/ میره و بعد انجمن باز میشه
یادمه این قبلا یک ویروس آیفرم بود که قبلا جایی دیگه هم دیده بودم اما نمیدونم اینجا هم همینه یا خیر
-
-
October 3rd, 2010 18:38
# ADS
-
October 3rd, 2010, 18:44
پاسخ : مشکل - مهم
قانون شماره 3) کاربران مي بايست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پيغامهاي خود از يک موضوع مناسب استفاده نمايند. اين موضوع مي بايست در رابطه با سوال ، مشکل و يا پيغام ايشان باشد. در غير اينصورت در حالتي که کاربر جديد باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر اين موضوع توسط کاربران چه جديد و چه قديم ، برخورد جدي خواهد شد. از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد كه طبق قوانين با شما بر خورد خواهد شد. راهنمايي در اين زمينه :براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
لطفا رعایت کنید
-
-
October 3rd, 2010, 18:54
عضو دائم
اگر مشکل اون چیزی باشه که بنده میگم و ویروس آیفرم باشه هم اسمش مشکل هست هم خیلی مهم
پیروز باشید
-
-
October 3rd, 2010, 19:02

نوشته اصلی توسط
vatanmusic
اگر مشکل اون چیزی باشه که بنده میگم و ویروس آیفرم باشه هم اسمش مشکل هست هم خیلی مهم
پیروز باشید
webhostingtalk.ir | Free Site Report & Safety Rating from AVG Threat Labs
متاسفانه الوده شده سایت,
بنده چند ساعت پیش پیغامی از idm مینی بر دانلود نردمن فایل گیرفتم که طبق معمول block کردم.
-
-
October 3rd, 2010, 19:09
عضو دائم
پس حدسم درست بوده
دوستانی که بدون فایر وال به این سایت سر زدن هم سیستمشون دچار همین ویروس شده
به طوری که پایین تمام فایهای php و html داخل پی سی خودشون این ویروس اضافه شده
-
-
October 3rd, 2010, 19:31
عضو انجمن
تایید میشه ناد هم پیغام میده و بلوک میکنه ادرس این سایت رو

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
-
October 3rd, 2010, 19:32
بهترین راه این هست که از firefox استفاده کنید اگر هم دانلود منیجر داشته باشید هیچ میشکی پیش نمیاد.
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2010, 19:33
عضو انجمن
<COLUMN NAME="Name">http://blog.lovetookflight.com:8080/OCR.js</COLUMN>
<COLUMN NAME="Threat">JS/TrojanDownloader.Iframe.NJJ trojan</COLUMN>
<COLUMN NAME="Action">connection terminated - quarantined</COLUMN>

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2010, 19:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
HugeServer
بهترین راه این هست که از firefox استفاده کنید اگر هم دانلود منیجر داشته باشید هیچ میشکی پیش نمیاد.

بله دقيقا -- هنوز يادم نميره سر ويروسي مشابه كه در ie گرفتارش شدم چقدر مصيبت كشيدم و آنتي ويروس كه براش مهم نبود فايل رو مي گفت بايد حذف كني !
تا آخر يك برنامه نوشتم و كد رو در فايل هاي دلخواهم جايگزين كردم و بقيه هارد فرمت :دي
البته بعدا يك برنامه ايراني هم براي ويرويسي كه مشابه همين بود نشوته شده بود كه جلوي رشدش رو مي گفرت و فايل هاي آلوده رو درست مي كرد
ولي تا وقتي كه از ff استفاده مي كنيد اين ويروس زياد كار آيي نداره ! لاقل براي من كه اينطور بوده.
-
-
October 3rd, 2010, 19:42
عضو انجمن
-