دیدم چرا این کسپر داره خوش را می کشه ها. به همه ی سایت هام شک کردم به غیر از این انجمن.
دیدم چرا این کسپر داره خوش را می کشه ها. به همه ی سایت هام شک کردم به غیر از این انجمن.
.
webhostingtalk.ir | Free Site Report & Safety Rating from AVG Threat Labs
webhostingtalk.ir
Currently Safe
No active threats were reported recently by users anywhere on this domain.
(updated Oct 02, 2010 23:59 GMT)
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
بله ظاهرا مشکل حل شده
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
من پوزش میطلبم که هم سطح شما نیستم جناب سعید . شما هم مادر زادی حرفه ای بودید دیگه ؟! ...
من از همه معذرت میخوام ظاهرا نا خواسته بحث تاپیک رو منحرف کردم ... از یه سوال ساده که این انجمن نال شده هست یا لیسانس داره رسید به اینجاشرمنده شرمنده شرمنده
بله آلوده شده
خواهشمندم مدیران به فکر باشند و درستش کنند
ارادتمند
ارائه راه حل های جامع میزبانی وب و خدمات دیتاسنتر
شرکت نگاه روشن پارس (سهامی خاص )
دوستان مشکل حل شده
کش بروزرتون رو پاک کنید![]()
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
سلام.
Cache - Cookies رو در مرورگرتون حذف کنید.
بعد هم برای اطمینان دستور زیر رو در CMD رایانه شخصی خودتون وارد کنید:
ipconfig /flushdns
برای اطمینان از اینکه این لینک در DNS رایانه شما cache نشده باشه.
مشکل 2 روز هست حل شده فکر کنم و من بعد از انجام موارد بالا دیگه مشکلی ندارم.
با تشکر.
من از صبح چندین بار چک کردم ظاهرا برطرف شده
اما فکر کنم یه کم هم باید منصف بود من با صحبتهای Hello کاملا موافقم
اگر دقت کنید میبینید که دوستان بخش عمده ای از مشکلاتشون رو توی این انجمن دارن حل میکنن و خیلیها هم کلی چیز یاد میگیرن
فرضا هم که این انجمن روی هاست اشتراکی باشه و کلی هم مدیران از بابت تبلیغات و غیره گیرشون بیاد
مهم نتیجه است که فکر میکنم قریب به اتفاق راضی هستن و همه دارن به نوبه خودشون سود میرسونن و بهره اش رو میبرن
مهم اینه که همه تلاش کنیم باهم علاوه بر دوستی و همکاری در یه بازار رقابتی سالم در کنار هم باشیم
دم همتون گرم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)