های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
با عرض معذرت و تقدیر از مطلب شما. ولی هاست ایران حرف مفت زده. بارها طی این چند سال اسکریپت ایستگاه رو باز طراحی کرد و فروخت/سیستم شاپ حامد ساعتی و شرکت دلتا پارس رو باز طراحی کرد و فروخت/از سایت سامان گستر متن های بهینه سازی رو کپی کرد و گذاشت تو سایتش. و...
و از همه بدتر و واضع تر کپی رایت وردپرس هم برداشته نوشته توسعه و پشتیبانی توسط واحد طراحی و توسعه هاست ایران و در انتحاش نوشته وردپرس عزیز. انگار داره با سعید طراح سایتشون تشکر میکنه!!!!! یک اسکریپت رو دربست ورداشته استفاده کرده یه لینک بهش نداده
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
این چیزا همش داستانه مهم کیفیته که باید دید کیفیت میزبانی در چه حده ...
.: میچکاهاست :.
ارائه دهنده خدمات میزبانی،دامین،طراحی و سرویس های متنوع تحت وب در ایران
Website : My.MichkaHost.com
میشه بفرمایید کاربری که از طریق گوگل وارد میشه از کجا از کیفیت و رسمیت سرویس دهنده مطلع میشه؟
- - - Updated - - -
Footer وب سایت خودتون زدید ۲۰۱۶-۲۰۱۷
2017 که هنوز نیومده عزیز
قالب سایت در دنیای واقعی می تونه به دکور مغازه - نوع پوشش شما -ویترین مغازه و... هر آنچه که تاثیر دیداری بر مشتری می گذارد تشبیه کرد
به قالب و سایت اهمیت ندید مثل این هست که دارید داخل خونه لباس می فروشید و اصلا بستر مورد نیازجهت نمایش محصول ندارید
حتی اگر بهترین برند هم برای فروش گذاشته باشید
اون مغازه که نمای داخلی و بیرونی و زیباتر + ویترین و برخورد مناسبی داره حرفه ای تر و موفق تر خواهد بود
حتی اگر کالای معمولی ارائه بده
طراحی وب داخل دنیا داره تدریس میشه در سطح دانشگاهی
یکی از پر در آمد ترین مشاغل زیر گروه کامپیوتر و گرافیک هست
فقط چون باید هزینه کنیم براش و رایگان ارائه نمیشه میگیم مهم نیست آقا با یه HTML یا WP جمع می کنیم تموم میشه
WHMCS هم که هست....
بعد خودمون یه openfile ساده نمی تونیم انجام بدیم - یه فرم نمی تونیم ایجاد کنیم و... ( منظور fopen در php بود , نمونه: $myfile = fopen)
فقط کار دیگران و بی ارزش می کنیم
ویرایش توسط viasky : June 16th, 2016 در ساعت 04:34
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوست عزیز مورد اول اشتباه طراح سایت است.
در مورد قالب درسته شاید زیاد خوب نباشه اما کپی نیست و خودمون درستش کردیم.
مورد سوم whcms ما دارای لایسنس میباشد و سرور ما از با کیفیت ترین دیتا سنتر های ایتالیا است .
https://www.whmcs.com/members/verifydomain.php
ادعایی ندارم فقط گفتم کیفیت از ظاهر مهم تره خیلی وقت ها آدم گوله ظاهر رو میخوره و کیفیت رو از دست میده من چیزه خاصی نگفتم که شما اینجوری پریدی به من کاره کسی رو بی ارزش نکردم من به هر کس که باهام کار کرده احترام گذاشتم و کسی که ازم چیزی میخره در قبالش مسئولیت دارم تمام سعی امو کردم .
در ضمن من تو ایتالیا درس میخونم و رشته ام هم کامپیوتر است .
+ اضافه کنم کاربری که از گوگل وارد میشه میتونه قبل از خرید یک تحقیقی بکنه.
با تشکر
ویرایش توسط arman021 : June 16th, 2016 در ساعت 04:09
هدف بنده شما نبودید
البته مواردی که فرمودید و بنده به راحتی می تونم نقض کنم
تحقیق و...
شما مواردی فرمودید که اصلا ربطی به موضوع نداشت - ایتالیا هستید.... سرور دارید.... دانشجوی کامپیوتر هستید.... Whmcs دارید ( من منظورم نسخه نال نبود اصلا)
ارتباطش و با ارزش گذاشتن به قالب و طراح بنده متوجه نشدم
موفق باشید
ویرایش توسط viasky : June 16th, 2016 در ساعت 04:16
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
عزیز اصلا این تاپیک بالاش نوشته بود که بیاین برین تو سایت هم دیگه و نقاط ضعف هم دیگه رو بررسی کنین ؟ شما اومدی حرف از تحصیلات دانشگاهی و یک whcms ساده زدید منم مجبور شدم توضیح بدم که بقیه دچار اشتباه نشن.
این دوست ما اومد تاپیک زده بود قالبم رو کپی کردن و من در جواب به اون نوشتم که ناراحت نباشه و بیشتر رو کیفیتش کار کنه همین چون قانون کپی رایت تو ایران راه حلی نداره متاسفانه و همیشه یک نفر هست که کپی کنه.
حالا من از شما عذر میخواهم اگه باعث سو تفاهم شده اصلا نیازی به تحقیقم نیست هر چی بخواهید در اختیار شما قرار میدم.
من نظر خودم رو گفتم تاکید میکنم نظر خودم اینه من بین کیفیت و ظاهر 100% کیفیت رو انتخاب میکنم.
ویرایش توسط arman021 : June 16th, 2016 در ساعت 04:26
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
بنده هم همین و عرض کردم خدمت ایشون
البته ایشون فرمودند که رشته کامپیوتر دانشجو هستند
ولی باید عرض کردم رشته کامپیوتر - نرم افزار - سخت افزار - شبکه
ارتباطی به گرافیک نداره و فقط گرافیگ کامپیوتری هست که این قابلیت و توانایی و داره
بحث طراحی وب با برنامه نویسی تحت وب بسیار متفاوت هست
درکل تمام تخصص های زیر گروه باید در کنار هم به کار گرفته بشه به صورت مکمل
با بالانسی در سطح استاندارد
در مورد مشکلی که برای شما پیش آمده هم بنده متاسفم
نه اینکه الان فارغ التحصیلان ما چیزی بلدن الان بیاید تفکیک زیرشاخه بکنید!!!
خدمتتون عرض کنم در این کشور اکثر متخصصان هر کسب و کار خودشون دنبالش بودن. و جالبه بدونید یکی از با استعداد ترین افرادی که در شبکه و امنیت دیدم یکی بود که فارغ التحصیل رشته مهندسی برق بود. و یک برنامه نویس حرفه ای php هم دیدم که اخراجی پیش دانشگاهی بود اما دکتری رشته نرم افزار رو درسته قورت میداد. تو گرافیک و html &css هم ید بلندی داشت.
پس ترجیحا رشته دانشگاهی نه ملاک تخصصه و نداشتنش ملاک بی سوادی.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)