سلام دوستان
متاسفانه بعضی ها هستن که حالا با هر هدفی که دارن دوست دارن با ایمیل های سرویس های ایمیل موقت در هاستینگ ها عضو بشن.
من برای حل این مشکل ترکیبی از چندین روش رو درست کردم که براحتی برای شما هم قابل اجرا است.
با این روش اکثر سرویس های ایمیل رایگان به جز سرویس های معروف مثل جیمیل، یاهو، اوت لوک، هات میل، چاپار، میهن میل و... از ثبت نام در سایت محروم می شوند.
برای این کار وارد phpMyAdmin هاست و سپس دیتابیس whmcs خودتون بشید و جدول tblbannedemails رو انتخاب کنید.
سپس از بالای صفحه دکمه SQL رو بزنید و دستور پیش فرض موجود رو حذف کنید و دستور طولانی فایل پیوست شده رو وارد کنید.
همچنین می تونید فایل پیوست شده رو از این لینک http://dl.vidahost.ir/tblbannedemails.sql نیز دانلود کنید.
بعدش روی دکمه Go کلیک کنید تا تموم بشه.
برای این به جای دستور INSERT از REPLACE استفاده کردم چون گفتم شاید از یه سرویس دو بار در لیست باشه که با این کار فقط یه ردیف از اون سرویس در جدول دیتابیس ثبت میشه.دستور REPLACE هم براحتی می تونه INSERT انجام بده.
حالا برید و مثلاً با ایمیل test@emeil.ir که یه سرویس ایمیل موقت ایرانی هستش عضو هاستینگ خودتون بشید همانطور که می بینید WHMCS اخطار میده که این ایمیل معتبر نیستش![]()