-
June 11th, 2016, 12:11
عضو دائم
پاسخ : یاهو مسنجر ۱۵ مرداد تعطیل میشود !

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
کلا یاهو مسنجر تعطیل میشه یا نسخه ی های قدیمی فقط؟
فقط نسخه های قدیمی از کار می افته
تحت وب و موبایل فعال هستند
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
June 11th, 2016 12:11
# ADS
-
June 11th, 2016, 12:14
عضو دائم
زمانی ما بودیم و یک اینترنت ذغالی دیال اپ و یاهو مسنجر...شب تا صبح لذت چت و صحبت در گروه ها..هیچوقت دیگر مثل ان لذت تکرار نخواهد شد..
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2016, 12:21
عضو انجمن
بدترین حالت ممکن
-
-
June 11th, 2016, 12:27
خیلی ناراحت شدم. واقعا من هنوزم یاهو مسنجر رو دوست دارم. و هنوزم بهترین مسنجره دنیاست
-
-
June 11th, 2016, 12:32
عضو انجمن
خب شد تعطیل شد از یک بوم و دو هوا راحت میشیم الانم بنده مجبورا یاهو نصب می کنم
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2016, 12:37
مارو بگو امیدمون به این بود یه روز گروه های یاهو بازم بر میگردن :| ( گروه هایی که توش جویین میشدین با یاهو مسنجر و میشد چت به صورت عمومی و خصوصی کردیه چیزی تو مایه های تلگرام )
نه اینکه حالا گروه ها فعال نمیشن خود مسنجر هم داره حذف میشه ...
فقط میشه گفت هیف ...
-
-
June 11th, 2016, 12:39
این خبر واسه کسایی که فیلم جنگ ستارگان را تو cmd با اینترنت ذغالی 16کیلوبیت می دیدند ، خیلی ناراحت کننده هست...
زمان روم ها یاهو ، مشکلات همیشه هندزفری
، شکلک ها دوست داشتنی یاهو ، واقعا حیف شد ؛
یاهو رقابت رو باخت ، دلیل اصلی هم عدم تغییر سیاست ها با توجه به شرایط بازار بود ، مثل نوکیا !
یاهو هنوز هم در ایران پر استفاده هست ، کم رنگتر شده ولی هنوزم نقش مهمی داره ...
یکم غیرقابل باور هست مسنجری که شاهکار یاهو بود تعطیل بشه ...
-
تعداد تشکر ها ازa970 به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2016, 12:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iHSG
تلگرام خیلی با دولت ایران راه آمده اما اگه خبر ها رو خونده باشید مسئولین ایران از تلگرام درخواست دسترسی برای رسد اطلاعات رد و بل شده کاربران ایرانی رو داشتن که تلگرام قبول نمیکنه.
در این زمینه خبرگذاری های ایرانی چیزی ننوشتن چون می دونن خبرش مورد داره اما پاول دورف (مدیر تلگرام) روز سه شنبه 20 اکتبر 2015 در صفحه شخصی توئیتر خودش اینطوری نوشته بود: "مقامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از تلگرام خواسته اند تا جاسوسی از شهروندان با این پیام رسان ممکن شود اما تلگرام با این درخواست مخالفت کرده و اعلام کرده که کمکی در این زمینه به آن ها نخواهد کرد"
به همین دلیل مسئولین ایران در به در دنبال جایگزین کردن تلگرام با محصولی بومی و ایرانی هستن که بتونن به اهداف سیاسی خودشون برسن.
این موضوع رو فقط سایت BBC و صدای آمریکا عمومی کرده که چون فـیلتر بودن عکس گرفتم ببینید:
http://8pic.ir/images/z4wx29grlsq8fxk7ezvl.jpeg
امیدوارم الان مدیران نگن سیاسیه چون واقعاً وقتی کشور ما کاری رو انجام میده باید مرد باشه روش هم وایسه نه که لا پوشونی کنه که چی مثلاً مردم ما اعتماد کامل به کشور داشته باشن

چه همه جا *****شه چه نشه مسنجر ایرانی هیچوقت نمیتونه طرفدار پیدا کنه چرا ؟ نمونش فیس نما ! حالا رقیب هم نداشت شد این ! ولی یه نگاهی به سایت telegram.me تو الکسای ایران نگا کنین فک کنم کاملا متوجه میشین ی صفحه ای مثل telegram.me ک توش مطلب خاصی نیست چقدر تو الکسا رتبه داره و این بخاطر لینکای کانالو گروهو ایناس...
-
-
June 11th, 2016, 13:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
a970
این خبر واسه کسایی که
فیلم جنگ ستارگان را تو cmd با اینترنت ذغالی 16کیلوبیت می دیدند ، خیلی ناراحت کننده هست...
زمان روم ها یاهو ، مشکلات همیشه هندزفری

، شکلک ها دوست داشتنی یاهو ، واقعا حیف شد ؛
یاهو رقابت رو باخت ، دلیل اصلی هم عدم تغییر سیاست ها با توجه به شرایط بازار بود ، مثل نوکیا !
یاهو هنوز هم در ایران پر استفاده هست ، کم رنگتر شده ولی هنوزم نقش مهمی داره ...
یکم غیرقابل باور هست مسنجری که شاهکار یاهو بود تعطیل بشه ...
من یکبار رو تیزرش کلیک کردم یک صفحه باز شد گفت 1 میلیون دلار برنده شدی!! انموقع هنوز ایمیلهای خالی بندی رو کسی جریانش رو نمیدونست..ما 2 ساعت اواره کوچه خیابون بودیم بتونیم باهاشون تماس بگیریم!! اخرشم فهمیدیم خالی بندیه!
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2016, 15:47
عضو جدید
یادش بخیر با دیال آپ وصل می شدیم چه کیفی میکردیم اخ اخ کلا رفتیم به گذشته
ویرایش توسط Iranicaserver : June 11th, 2016 در ساعت 15:59
ارائه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , گیم سرور , هاست دانلود, لینوکس , ویندوز از دیتاسنترهای #افرانت , #پارس آنلاین
www.IranicaServer.com
-