سلام
تنها سرویسی که رایگان ایمیل روی دامنه شما ارائه میده همین سرویس هندی zoho.com هستش.
البته gmail.com و outlook.com هم چنین ویژگی دارن اما براشون باید ماهیانه پول بپردازید.
من خودم از zoho.com استفاده میکنم و با توجه به شرایطم راضیم خوبی هاش اینه که اولاً 5 گیگ فضای رایگان میده دوماً نیازی به ست کردن Nameserver در دامنه های بین المللی نیست و فقط کافیه در پنل Resello به جای نیم سرور دو تا MX Record در بخش Custom DNS بسازید و نیم سرور ها هم بذارید همین پیش فرض ریسلو یعنی ns01.hostcontrol.com و ns02.hostcontrol.com بمونن.
البته اگه دامنه IR. دارید باید اول با نیم سرور روی به یه هاست متصلش کنید بعد در بخش DNS Manager اون هاست دو تا MX Record که zoho.com بهتون میده رو بزنید.
اما خب این zoho.com بدی هایی هم داره هر چند وقت یه بار (مثلاً 2 ماه یه بار) یه مشکلات چند روزه ای براش پیش میاد مثلاً جدید ترین مشکلش عدم دریافت ایمیل برای کل کاربران zoho.com بود که مسئولینش گفتن زیر حمله DDoS خیلی شدید بودن و دلیلش این بوده که البته 3 روز طول کشید اما بعد از 3 روز تمامی ایمیل هایی که طی این 3 روز نیامده بودن برامون آمدن.قبل از عید هم یه بار بخش ارسال ایمیلش ایراد پیدا کرده بود که ایمیل ارسال نمیکرد که البته فرداش سریع درست شد.
خوبیش اینه یه انجمن داره به آدرس forums.zoho.com و تا یه مشکلی پیش میاد خارجی ها سریع تر از همه 10 تا تاپیک در مورد اون مشکل میزنن
در کل من کیفیت zoho.com رو خوب می دونم و با اینکه مشکلی از بابت هاست ندارم اما دلیلم برای انتخابش 1.این بود که خوشم نمیاد ایمیل هام در هاست ذخیره بشه و قابل ردیابی باشه 2.سایر امکاناتی که zoho.com بهمون میده مثلاً با یه بار عضویت در zoho.com علاوه بر سرویس ایمیل به سرویس سایت ساز رایگان + سرویس ذخیره رمز عبور های آنلاین به نام Zoho Vault دسترسی دارید که خدایی وقتی همه اینا یکپارچه باشن خیلی حس خوبی به آدم میده البته سرویس های دیگه ای هم داره اما معروف ترینش اینا بودن مثلاً سرویس Zoho Chat و Zoho Social و حتی نرم افزار های آفیس آنلاین مثل Zoho Writer و... هم داره.