اول leaseweb من نگفتم همین دوستان شما قیمت و آفر به شخص بنده دادن این هم مدرک
maswy17zrhtxrp7r1.jpg
اما در مورد گیگا اینترنشال اولا بگم که sETUP نداره دوست عزیز . مگر بخواهید کارت شبکه مخصوص ساپورت پلت فرم های سازگار با ESXI باشه باید هزینه بپردازید .وگرنه شما centos نصب کنید یا
vMWARE 2 یا اوپن وی زد free هست .و کارت شبکه یک بار برای همیشه خریداری و تنظیم میشه.
در ضمن زمانی که netdirek و هت زنر وجود نداشت . شرکت گیگا اینتر نشال سرویس به همه میداد . و میده و خواهد داد . تمام ما هاستینگ ها یه خاطره بد با یک دیتا سنتر مورد داشتیم . و نمیشه با انگشت اشاره به سمت یه DCخاص نگاه کنیم و بگیم بده . استیبل بود و پایین بودن شبکه گیگا اینترنشال را شما در هیچ یک دیتا سنتر های اروپای نخواهید یافت . بنده شخصا با ورلد استریام بدترین خاطره ها رو داشتم . اما شاید برای بقیه بهترین باشه . از نتداریک 150 ضرر کردم . از singlehop. بنده 230 تومن ضرر کردم .
و تنها دیتا سنتری که سود خوبی داشت OVH بود که اونم به انقدر ipscan و تعویض توپولوژی شبکه وقت گرفت که یک ماه استفاده از سرور تموم شد.
همینطور باز کنند تاپیک ذکر کردند که پشتیبانی قوی می خوان ولی شما *شاید* بدونید که دیتاسنتر leaseweb هیچ گونه پشتیبانی ای نداره و تیکت های بین 12 الی 72 ساعت بعد پاسخ داده میشه مگر اینکه هزینه 400 دلار به بالا پرداخت کنید و SLA بگیرید!
حرفت تایید میشه .
و دوستی که آفر بالا داده سرور کاکشن و sla دارند . و پشتیبانی عالی .
و بنده دنبال سود کلان نیستم که روی هر سروی که آفر دادم سود چندانی نداره 1 یا 2 هزار تومان .
که این قیمت ها در آینده به علت درک مالی همکاران و دوستان و تحویل سرویس درجه 1 بعدا تبدیل به تخفیفات خوبی توسط دیتا سنتر خواهد شد مانند پورت 1 که دیتا سنتر 60 دلار میده و ما بعد از خرید چندین سرور به 40 دلار هم رساندیم .
آیا واقعاً دلیلی داره که به خاطر 10 - 20 هزار تومان در ماه اینقدر به شعور و اعتبار اشخاص و دیتاسنتر های مختلف توهین کنید ؟؟
لطفاً رعایت کنید و در غیر این صورت به دلیل spam کردن در تاپیک ها به شما اخطار داده میشه!
اما من نفهمیدم چی رو رعایت کنم توهین به کدام شخص ؟ و اگر دیتا سنتری بوده ؟ کجا؟ کردم
شاید این رو میگوید.
از کجا این توهین حساب میشه ؟دیگر فکر نکنم دیتا سنتری پیدا کنی بدون مشکل باشه اینم به خاطر شما قدر لحظات و تجربیات چهار تا بزرگتر رو بدون که از طلا با ارزش تر است
پیدا نکردن دیتا سنتری که مشکل نداشته باشه توهین هم باشه . اینجا ایران هست تحریم . و کسی نمیاد داخل تالار گفتمان WEBHOSTINGTAK.IR متن به انگلیسی ترجمه کنه و به کلیه دیتا سنتر ها بفرسته ؟
میخواهید تک تک مشکلات دیتا سنتر ها بگم؟
OVH - بسته بودن تمام پورت ها و اسپم . نصب نشدن میکروتیک
singlehoP قیمت بالا
XLHOST نداشتن سرور کالاکشن و پورت 1گیگابیت در ثانیه - اضافه نشدن ای پی در بعد از تحویل سرور . (اگر هم ممکن باشه مشکل است)X
leaseweb پشتیبانی ضعیف / نداشتن انواع مجازی سازها . پهنای باند کم
FDC chicago قیمت بالا .عدم تنوع در مشخصات سرور ها
hetzner قیمت نصب بالا و شبکه پیچیده .قیمت بالای پورت 1 گیگابیت در ثانیه
giga-international نداشتن پورت 1 گیگ بیت در ثانیه . نداشتن تنوع در انتخاب سخت افزار سرور
iweb نصب و نداشتن مجازی ساز مناسب .قیمت های نه چندان مناسب
burst پشتیبانی نه چندان خوب - سرور های با مشخصات مچ نشده.
آیا واقعاً دلیلی داره که به خاطر 10 - 20 هزار تومان در ماه اینقدر به شعور و اعتبار اشخاص و دیتاسنتر های مختلف توهین کنید ؟؟
لطفاً رعایت کنید و در غیر این صورت به دلیل spam کردن در تاپیک ها به شما اخطار داده میشه!
والا بنده نیازی به کسب درآمد از این تالار ندارم . بحثراهنمایی دوست و هم استانی خودم بود که متاسفانه فکر کنم ... و شما هم مدیر تاپیک هستی زیاد نمشناسم حقیقتش ولی . اما این برداشت شما هست برای همین فکر میکنم به
که برای 20 تومن به شعور و اعتبار اشخاص و دیتا سنتر توهین کردم ؟ اگر این اسپم هست . میتونید نه تنها این پست را پاک کنید . اکانت DELTAGOSTARفول خودت نکته قابل توجه این هست که احساس میکنم این پست که الان دادی خیلی خیلی بی مورد بود و ازتجربیات کم شما در مدیریت تاپیک سرچشمه میگرید . اما مشکلی نیست
از توی پایگاه داده پاک کنید .
اما مورد آخر که خدمت تمام دوستان هدیه میکنم بعد از 4 سال تجربه که آریا جان فرموند
دیتا سنتر کاملا وارز Home اسپم / شکایت / نال . صدرصد full warez
قیمت های بسیار بالا و نصب هلند میباشد . با پنل ای پی
سوالی بود پیغام خصوصی یا ایمیل محبت کنید . no reply answer topic