نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: درخواست راهنمایی برای خرید سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن DeltaGostar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    589
    تشکر تشکر شده 
    1,081
    تشکر شده در
    755 پست

Lightbulb پاسخ : درخواست راهنمایی برای خرید سرور

اول leaseweb من نگفتم همین دوستان شما قیمت و آفر به شخص بنده دادن این هم مدرک
    maswy17zrhtxrp7r&#49.jpg

اما در مورد گیگا اینترنشال اولا بگم که sETUP نداره دوست عزیز . مگر بخواهید کارت شبکه مخصوص ساپورت پلت فرم های سازگار با ESXI باشه باید هزینه بپردازید .وگرنه شما centos نصب کنید یا
    vMWARE 2 یا اوپن وی زد free هست .و کارت شبکه یک بار برای همیشه خریداری و تنظیم میشه.

در ضمن زمانی که netdirek و هت زنر وجود نداشت . شرکت گیگا اینتر نشال سرویس به همه میداد . و میده و خواهد داد . تمام ما هاستینگ ها یه خاطره بد با یک دیتا سنتر مورد داشتیم . و نمیشه با انگشت اشاره به سمت یه DCخاص نگاه کنیم و بگیم بده . استیبل بود و پایین بودن شبکه گیگا اینترنشال را شما در هیچ یک دیتا سنتر های اروپای نخواهید یافت . بنده شخصا با ورلد استریام بدترین خاطره ها رو داشتم . اما شاید برای بقیه بهترین باشه . از نتداریک 150 ضرر کردم . از singlehop. بنده 230 تومن ضرر کردم .
    و تنها دیتا سنتری که سود خوبی داشت OVH بود که اونم به انقدر ipscan و تعویض توپولوژی شبکه وقت گرفت که یک ماه استفاده از سرور تموم شد.

همینطور باز کنند تاپیک ذکر کردند که پشتیبانی قوی می خوان ولی شما *شاید* بدونید که دیتاسنتر leaseweb هیچ گونه پشتیبانی ای نداره و تیکت های بین 12 الی 72 ساعت بعد پاسخ داده میشه مگر اینکه هزینه 400 دلار به بالا پرداخت کنید و SLA بگیرید!

حرفت تایید میشه .
    و دوستی که آفر بالا داده سرور کاکشن و sla دارند . و پشتیبانی عالی .

و بنده دنبال سود کلان نیستم که روی هر سروی که آفر دادم سود چندانی نداره 1 یا 2 هزار تومان .
    که این قیمت ها در آینده به علت درک مالی همکاران و دوستان و تحویل سرویس درجه 1 بعدا تبدیل به تخفیفات خوبی توسط دیتا سنتر خواهد شد مانند پورت 1 که دیتا سنتر 60 دلار میده و ما بعد از خرید چندین سرور به 40 دلار هم رساندیم .

آیا واقعاً دلیلی داره که به خاطر 10 - 20 هزار تومان در ماه اینقدر به شعور و اعتبار اشخاص و دیتاسنتر های مختلف توهین کنید ؟؟

لطفاً رعایت کنید و در غیر این صورت به دلیل spam کردن در تاپیک ها به شما اخطار داده میشه!

اما من نفهمیدم چی رو رعایت کنم توهین به کدام شخص ؟ و اگر دیتا سنتری بوده ؟ کجا‌؟ کردم

شاید این رو میگوید.
    دیگر فکر نکنم دیتا سنتری پیدا کنی بدون مشکل باشه اینم به خاطر شما قدر لحظات و تجربیات چهار تا بزرگتر رو بدون که از طلا با ارزش تر است

از کجا این توهین حساب میشه ؟
    پیدا نکردن دیتا سنتری که مشکل نداشته باشه توهین هم باشه . اینجا ایران هست تحریم . و کسی نمیاد داخل تالار گفتمان WEBHOSTINGTAK.IR متن به انگلیسی ترجمه کنه و به کلیه دیتا سنتر ها بفرسته ؟
    میخواهید تک تک مشکلات دیتا سنتر ها بگم؟
    OVH - بسته بودن تمام پورت ها و اسپم . نصب نشدن میکروتیک
    singlehoP قیمت بالا
    XLHOST نداشتن سرور کالاکشن و پورت 1گیگابیت در ثانیه - اضافه نشدن ای پی در بعد از تحویل سرور . (اگر هم ممکن باشه مشکل است)X
    leaseweb
    پشتیبانی ضعیف / نداشتن انواع مجازی سازها . پهنای باند کم
    FDC chicago قیمت بالا .عدم تنوع در مشخصات سرور ها
    hetzner قیمت نصب بالا و شبکه پیچیده .قیمت بالای پورت 1 گیگابیت در ثانیه
    giga-international نداشتن پورت 1 گیگ بیت در ثانیه . نداشتن تنوع در انتخاب سخت افزار سرور
    iweb نصب و نداشتن مجازی ساز مناسب .قیمت های نه چندان مناسب

burst پشتیبانی نه چندان خوب - سرور های با مشخصات مچ نشده.

آیا واقعاً دلیلی داره که به خاطر 10 - 20 هزار تومان در ماه اینقدر به شعور و اعتبار اشخاص و دیتاسنتر های مختلف توهین کنید ؟؟

لطفاً رعایت کنید و در غیر این صورت به دلیل spam کردن در تاپیک ها به شما اخطار داده میشه!

والا بنده نیازی به کسب درآمد از این تالار ندارم . بحث راهنمایی دوست و هم استانی خودم بود که متاسفانه فکر کنم ... و شما هم مدیر تاپیک هستی زیاد نمشناسم حقیقتش ولی . اما این برداشت شما هست برای همین فکر میکنم به
    فول خودت نکته قابل توجه این هست که احساس میکنم این پست که الان دادی خیلی خیلی بی مورد بود و ازتجربیات کم شما در مدیریت تاپیک سرچشمه میگرید . اما مشکلی نیست
    که برای 20 تومن به شعور و اعتبار اشخاص و دیتا سنتر توهین کردم ؟ اگر این اسپم هست . میتونید نه تنها این پست را پاک کنید . اکانت DELTAGOSTAR
    از توی پایگاه داده پاک کنید .

اما مورد آخر که خدمت تمام دوستان هدیه میکنم بعد از 4 سال تجربه که آریا جان فرموند
    دیتا سنتر کاملا وارز Home اسپم / شکایت / نال . صدرصد full warez
    قیمت های بسیار بالا و نصب هلند میباشد . با پنل ای پی

سوالی بود پیغام خصوصی یا ایمیل محبت کنید . no reply answer topic

ویرایش توسط DeltaGostar : October 2nd, 2010 در ساعت 03:49
    شرکت فناوری دلتا گستر آساک - میزبانی - خدمات ارزی ,خدمات فارکس

2. تعداد تشکر ها از DeltaGostar به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)