نقل قول نوشته اصلی توسط webhosts نمایش پست ها
می خواستم همکاری کنم ولی به نظر من چند مشکل وجود دارد:

1- دامنه سایت خوب نیست.
2- ظاهر سایت خوب نیست.
3- سایتتان موضوع بندی ندارد.
3- سایت شما وابسته به yekiha.com هست.
4- سایت شما برای ios است ولی اپلیکیشن برای ios ندارد.
5- استورهایی که برای اندروید وجود دارند مشکلی برایشان پیش نمی آید چون اندروید متن باز است ولی ios نیست. چه تضمینی وجود دارد که استور شما بسته نشود و از شما شکایت نشود؟

=======================

این روزها استارتاپ یه واژه معمولی شده و همه شنیده اند. هم چنین برای شراکت باید حداقل احترامی به طرف مقابلتون بگذارید. وقتی هنوز کار شروع نشده و اینطور صحبت می کنید ، خیلی ها از همکاری با شما منصرف میشوند...
1. دامنه که من انتخاب کردم از روی دامنه 25pp است
2. قالب سایت در حال طراحی است.
3. چرا شده اما برنامه اضافه نشده به گروه ها
4. متوجه منظورتون نشدم.
5. 6 بازی همین الان تو سایت ادد شده برای نمونه.
6. اندروید متن باز نیست و بسیاری از برنامه های اندروید مثل IOS کرک می شوند تنها تفاوت موجود در کمتر بودن و امکان کرک برنامه و وابسته بودن برنامه ها به Jailbreak است.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط OMIDTU5 نمایش پست ها
دوست عزیز اکثریت افرادی که در این انجمن عضو هستن از خبره های وب در ایران محسوب میشن اینطور نیست که کسی نظر مخالفی داد بیسواد باشه

من خودم کارشناس نرم افزارم و از سال 2008 در سطح نت به عنوان وبمستر بصورت حرفه ای فعالم و اگه معرفی کنم صاحب کدام وبسایت هستم قطعا خواهید شناخت و البته ادعایی هم ندارم

من فقط تجربه خودم رو از دید یک کاربر عادی که برای اولین بار به وبسایت شما سر میزنه گفتم ممکنه دوست دیگری نظرش متفاوت باشه !

همین طراحی قالب سایت که شما میگید مهم نیست , از نظر من مهم ترین عامل در جذب و یا فراری دادن کاربر قالب یک سایت هست .

شما میتوانید از نظرات و پیشنهادات و انتقادات دوستان برای پیشرفت خود استفاده کنید . در این کار نظرات بقیه مهم تر از نظر خودتون هست چون فعالیت شما برای استفاده دیگران هست نه استفاده شخصی

دوست عزیز کسی که نظر شخصی خودش به عنوان دستور عمل و تجربه قرار می دهد و حتی سایت های مشابه و حتی برنامه های سایت نصب و حتی بازم دانلود نکرده و بازم بگم...................... چطوری می تونی شخص با توانیی باشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تا همین الان همیشه با ن گفتن پیشرفت کردم و می کنم.
شکی درش ندارم.
قالب چون باید تغیرات درش داده شود و کلی هم برای چهره جدید سایت زحمت کشیده شده اما تمام نشده و فعلا هم در حالت PSD است.

- - - Updated - - -

چون باید کد های قرار داده شود که بدون داشتن برنامه خواسی همون طور که قبلا هم گفته شد و هم با IDM و برنامه های مشابه بشه دانلود انجام داد.
فعلا کار می بره.