سلام.
پوزش می خوام آقای DeltaGostar ولی بنده بعید می دونم شما اطلاعات کافی در مورد دیتاسنتر هایی که خودتون نام بردید داشته باشید!
برای مثال، آفر اولی که از دیتاسنتر leaseweb گزاشتید باید به عرض شما برسونم که بنده شخصاً 3 سرور از دیتاسنتر leaseweb دارم و خیلی از دوستانم هم از این دیتاسنتر سرور دارند ولی طبق policy این دیتاسنتر، برای سرور های سری 3430 از سخت افزار HP استفاده میشه و همینطور بیشتر از 16 آی پی به هر سرور تعلق نمی گیره!!! شما چگونه 32 آی پی ارائه میدید ؟
همینطور شما آفر زیر رو از دیتاسنر giga ذکر کردید:
نکات جالب برای من این ها هست:CPU : Core i7 2.66ghz Intel®
Virtualisation: Instructions VT
Ram : 12GB DDR2 Of Memory
NIC : GigaEthernet
Hard Drive : 2000Gb Sata Hard Drive
Raid : None
Switch Port : 2 x 10 Gbit/s optical fiber Dedicated ( 100Mbps Dedicated Private Lan )
Bandwidth : UNLIMITED Traffic Bandwidth
IP : 20Ips
NIC vmware Esxi one-time setup = 60 toman
setup free
Price =200+60 one-time setup toman
pric next month = only 200 toman
DC giga-international
setup free و بعد ذکر کردید NIC vmware Esxi one-time setup = 60 toman پس در نهایت هزینه نصب داره یا خیر ؟؟!
نکته قابل توجه بعدی این هست که:
واقعاً ؟؟ شما پس از 4 سال به این نتیجه رسیدید که دیتاسنتر های برتر دنیا یکیشون گیگا هست ؟؟ آیا تا به حال سری به لینک زیر زدید ؟؟؟دیگر فکر نکنم دیتا سنتری پیدا کنی بدون مشکل باشه اینم به خاطر شما قدر لحظات و تجربیات چهار تا بزرگتر رو بدون که از طلا با ارزش تر است
همینطور باز کنند تاپیک ذکر کردند که پشتیبانی قوی می خوان ولی شما *شاید* بدونید که دیتاسنتر leaseweb هیچ گونه پشتیبانی ای نداره و تیکت های بین 12 الی 72 ساعت بعد پاسخ داده میشه مگر اینکه هزینه 400 دلار به بالا پرداخت کنید و SLA بگیرید!
من واقعاً متوجه نمیشم شما چرا اینقدر موارد رو بی دلیل و مدرک میگید و تا جایی که من مشاهده کردم، شما بیشتر از 10 - 20 هزار تومان در ماه روی هر سروری که آفر دادید سود نمی کنید که این مورد هم برای من این سوال رو پیش میاره:
آیا واقعاً دلیلی داره که به خاطر 10 - 20 هزار تومان در ماه اینقدر به شعور و اعتبار اشخاص و دیتاسنتر های مختلف توهین کنید ؟؟
لطفاً رعایت کنید و در غیر این صورت به دلیل spam کردن در تاپیک ها به شما اخطار داده میشه!
با تشکر.