دوستان میشه عواملی که باعث خرابی و سوختن هارد توسط خوده کاربر میشه رو بگید که انجام ندیم با تشکر.
دوستان میشه عواملی که باعث خرابی و سوختن هارد توسط خوده کاربر میشه رو بگید که انجام ندیم با تشکر.
اصلی ترینمشکلخود هارد هست
موارد زیادی وجودداره متاسفانه با موبایل هستیم
یکموردی که خیلیبه عمر و کیفیت هارد شما اضافه میکنه Defrag هست
عوامل بسیاری وجود داره
اما مجدد عرض میکنم
خود هارد دراولیته
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
احه یه جا یه کامنت دیدم نوشته بود ما یه سرور تحویل مشتری دادیم ، 2 تا هارد نو رو زد سوزوند ! اخه چیکار کرده که هارد خراب شده.. اینجوری باشه که مثلا من میام از یه جا یه وی پی اس ارزون میگیرم میزنم هارد سرور میسوزنم ! چه جوریاس
چی باعثمیشه؟
سرور بهکسیکه هارد خیلی ودر گیر میکنه ندید
افزایش بازدید
درخواست دانلود بالا
جا به جایی زیاد فایل ها و...
هرچی که هارد ودر گیر میکنه.
البته در مواردی دیده شده سرور بدون استفاده هم هاردش سوخته
کهمیتونیمیادی از هتزنر و دیتاشککنیم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
هر هارد داری عمر مفیدی هست که بعد از 180-320 برابر حجم پایه اون که فایل روش بارگذاری و پاک بشه . عمرش تموم و امکان سوختنش نیز بالا میره. این عمده دلیلی غیره طبیعی(نوسانات/کیفیت/دور هارد و..) هست که باید در نظر داشت و هارد را قبل از پایان عمرش تعویض کرد
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
البته اینطوری ها هم نیست طبیعتا استفاده شده و البته شکی نست سری قدیم هارد هتزنر اینترپرایز نبودن و خوب طبیعتا بخاطر مورد استفاده قرار گرفتن برای سرورهای دانلود و حجیم طبیعی هست که باید بسوزند. البته نه هارد نو نو(جز اینکه هارد ریجکتی کسی استفاده کنه) دیتا شک هم از این قضیه مستثنی نبوده
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)