نقل قول نوشته اصلی توسط 98M!zban نمایش پست ها
من هنوزم روي همين جمله معتقدم كه چونشغل و حرفه ما ديتا و اطلاعات شخصي كاربران هست ارسال سرويس تست به كاربر كاملا كار غير استاندارد و اشتباهي هست . اين كه من تست نميدم بايد كاربرانم خوشحال باشن و اينكه شما تست ميدين بايد كاربرانتون بترسند ( نظر شخصى من هست)

من حتي امر سرويس دهنده خارجي هم ببينم سرويس تست ميده روي سرور اشتراكي قطعا ميدونم بي كيفيت هست كارش

گارانتي بازگشت وجه به عنوان يك استاندارد جهاني بايد در همه چيز رعايت شه

در هر صورت بنده شمارو به عنوان يك همكار حرفه اي ميشناسم و روي صحبتم بيشتر با فروشنده هاي دو هزاري اين روزاست

98mizban.com
قطعا نگرانی های شما در مورد مسایل ابیوز و امنیت درک میشه و ما در مورد سرور تست نظارت کامل بر عملکرد کاربر داریم همون طور که سرویس دهنده های خارجی که تست میدن و ۱۰۰ البته کیفیتشون جهانی و غیر قابل انکار هست، نظارت دقیق بر سرویس رایگانشون دارن (تو این مقوله اصلا بحث مقایسه کیفیت کار ما با سرویس دهنده گان تراز اول جهانی نبود صرفا بحث این مورد هست که ارایه سرویس تست اصلا و ابدا به معنی کیفیت پایین سرویس دهنده نخواهد بود)

در هر حال من این صحبت همین جا خاتمه میدم و قطعا احترام خاصی برای پیشکسوتان ارسه هاستینگ از جمله شرکت شما قایلیم و کاملا می پذیریم که هر شرکتی تحت خطی مشی خودش حرکت می کنه و دلایل خودش هم برای نوع سرویس دهیش داره و کاملا مورد احترام و قبول هست .

روزتون خوش