عزیزم پورت ها در ایپی های داینامیک همه isp ها بسته هست و درست کار نمیکنه ولی وقتی استاتیک میگری قشنگ کار میکنه
بنده خودم چند وقت پیش یک وب سایت رو روی سیستم خودم بالا اوردم و به خوبی کار میکرد
عزیزم پورت ها در ایپی های داینامیک همه isp ها بسته هست و درست کار نمیکنه ولی وقتی استاتیک میگری قشنگ کار میکنه
بنده خودم چند وقت پیش یک وب سایت رو روی سیستم خودم بالا اوردم و به خوبی کار میکرد
با سلام
من هم میخوام یک وبسایتو روی کامپیوتر شخصی بالا بیارم ، الان ویندوز و IIS و website panel را نصب کردم و آی پی ولید هم تهیه کردم. حالا چطوری باید آی پی ولید به سرور کانکت بشه که وقتی از بیرون میزنم سایت بالا بیاد؟
ممنون
فقط این رو در نظر داشته باشید که در اکثر ای اس پی ها اتصال دامنه به ای پی استاتیک خریداری شده غیر قانونی هست . ممکنه ازتون شکایت بشه.جزء قوانینشون هست.
یعنی کلا شما مجاز نیستین از اون ای پی روی یک وب سرور استفاده کنید.
موفق باشید
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
سلام
داخل تنظیمات مودم adsl یه قسمت هست به dmz به این قسمت می روید و آی پی لوکال کامپوتری که قصد راه اندازی وب سرور را روی آن دارید را وارد می کنید مثلاً 192.168.1.3 حالا اگر با ای پی ولید خودتون را در مروگر بزنید سایت خودتون را مشاهده می کنید، برای دامنه هم کافی است دامنه را روی نیم سرور های خود مثلاً ریسلو پارک می کنید و کافی است یک a رکورد با ای پی ولید بزنید تا ساییتون را از سرور منرل مشاهده کنید، در صورتی که موفق به راه اندازی نشدید می توانم از طریق تیم ویور برای شما راه اندازی کنم
سامانه میزبانی وب صفروب | سامانه پرداخت یک دو سه پی
تلفن : ۰۹۳۰۴۰۰۱۹۸۶ | تلگرام : safeith
شرکت فناوران برنامه نویس ماد
این تنظیماتو انجام دادم و ریموت کانکشن را هم فعال کردم ولی ریموت هم کانکت نمیشه . وقتی dmz را غیرفعال میکنم آی پی ولید پینگ میشه به ولی با فعال کردن dmz و فوروارد اون timeout میده.
پورت 80 و پورت 3389 را فوروارد کردم روی آی پی کامپیوتر
همین عدم پینگ بعد از فعال سازی dmz نشون می ده شما درست جلو رفتید چون ویندوز در حالت دیفالت پینگ ندارد و باید فعال شود ،بعد از فعال سازی dmz همه فوروارد ها را پاک کنید و فایروال و انتی ویروس را غیر فعال کنید و پینگ ویندوز را فعال کنید
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سامانه میزبانی وب صفروب | سامانه پرداخت یک دو سه پی
تلفن : ۰۹۳۰۴۰۰۱۹۸۶ | تلگرام : safeith
شرکت فناوران برنامه نویس ماد
قبلا این کار کردم !
دو راه داری
یکی استفاده از آیپی ولید که باید از سرویس دهنده ایننرت بخوای که ماهاینه حدود 10 تومن هست
از طریق تنظیمات کارت شبکت یه آیپی در درنج آیپی مودم برای خودت تعریف میکنی
مثلا آیپی مودمت 192.168.1.1 هست ایپی خودت رو اینجوری تنظیم میکنی
ip: 192.168.1.10
subnet: 255.255.255.0
gateway:192.168.1.1
میتونی nds رو هم اینجوری تنظیم کنی
192.168.1.1
217.218.155.155
دقت کن آیپی خودت حتما باید در رنج آیپی مودم باشه یعنی فقط عدد آخرش فرق کنه
چون پورت 80 بسته هست و نمیتونی ازش استفاده کنی باید وارد مودم بشی و یه پورت دیگه استفاده کنی
یه پورت انتخاب میکنی مثلا 8081 که توی تنظیمات ایپی و پورت خودت رو میزنی
Untitled.png
مودم من tplink هست اما با dlink هم تست کردم
بعد ایپی ولید خودت به همراه پورت میزنی اینجوری . اگر آیپی 25.26.27.28 هست اینجوری میزنی توی مرورگر
25.26.27.28:8081
صفحه Xampp باز میشه
توی بعضی ISP ها اگر ایپی خودت رو هم بزنی میتونی صفحه رو ببینی اما هر بار که مودمت خاموش و روشن بشه آی پی عوض میشه
برای تست قبل از خرید آی پی ولید میتونی انجام بدی
راه دوم میتونی از سرویسDDNS یا Dynamic Domain Name System استفاده کنی تنظیمات بالا را دقیقا انجام میدی و بعدش میری توی سایت مثلا noip.com و ثبت نام مکنی و یه سابدامین میگیری اطلاعات رو توی مودم یا روتر میزنی همیشه با اون سابدامین میتونی به سرورت وصل بشی حتی اگه آی پیت عوض بشه
ویرایش توسط k-pax : June 19th, 2016 در ساعت 09:08
دوست عزیز برای یاد گیری بهتون توصیه میکنم سرور مجازی ارزون تهیه کنید. با همین هزینه آی پی ثابت و اینترنت میتونین یک سرور مجازی تهیه کنید که این روز ها همکاران با قیمت های فوق العاده پایین میفروشن.
گـــُزگـــا هاستینگ
هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)