آقا ممنون از جوابهاتون. من رشته ام مهندسی نرم افزاره. یه مدت هم مدیریت سرور در شبکه داخلی اداره انجام دادم و با مجازی سازی هم تاحدودی کارکردم. اما نه خیلی حرفه ای. البته چند روز پیش یه پیام فرستادم اما الان متوجه شدم نیومده! بگذریم دوباره می نویسم

راهنمایی ها خیلی خوب بود اما چند سوال:
1- توی سرورهایی که از هتزنر یا دیگر دیتاسنترهای خارج میگیرم میتونم vmware کرک شده استفاده کنم؟ توی سرورهای ایران چی؟ درخصوص ویندوز و whmcs چطور؟ (البته بعدا اگه فروشم بهتر شد حتما لایسنس میخرم)
2- قبلا که با vmware workstation کار کردم دیدم که حداکثر به تعداد هسته های cpu میتونم سرور بسازم. چون هر سرور حداقل یه هسته میخواد دیگه. ظاهرا همه چیز را اختصاصی ایجاد میکنه و امکان share کردن نداره. خوب چطور میشه سرورهای مجازی را طوری ایجاد کرد که مقرون به صرفه باشه؟ یعنی من روی یه سرور 8 یا 16 هسته ای حداکثر به تعداد هسته ها میتونم سرور بسازم؟! خوب این ظاهرا به صرفه نیست!
3- سرور ایران را از کجا میتونم تهیه کنم که مقرون به صرفه دربیاد؟
- - - Updated - - -
در ضمن اگه جایی هست که حرفه ای و عملی با قیمت مناسب آموزش بده ممنون می شوم معرفی کنید. طوری که عملا بتونم به مرحله راه اندازی و فروش برسم. فقط آموزش در حد ارائه سرورهای مجازی نیاز دارم. کانفیگ سرور لینوکس و ... نیازم نیست.