-
June 7th, 2016, 11:48
عضو انجمن
پاسخ : آسیاتکی ها بیاید

نوشته اصلی توسط
karwan125
من بهتون پیشنهاد میکنم اصن سمت آسیاتک نیاید سرویس صبحانه - 12 گیگ یک ساله رو 3 روز خریداری کردم , واقعا پشیمونم . بالای 25% Packet Lost دارم و همراه با قطع و وصلی مکرر .
سواد پشتیبان فنی شون واقعا در حد بسیار پایینی هستش ! بابت مشکل وقتی باهاشون صحبت میکنی یه سری جواب بهتون میدن که اصن بی ربط به سوال شما هست.
قطع وصلی پی در پی مشکل از خط تلفن شماست که نویز داره .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mohammad933
تشکر اما خودم اسیاتک دارم
میخواهم بدونم سرویس های 512 و 1 و 2 مگ نامحدودشون چطور هست؟از لحاظ پینگ با اروپا و سرعت اپلود و داناود
نامحدود خود پشتیبانی میگه سرعتش پایینه خوب نیست و سرعتش هم تقصیم بر 8 میشه اون میشه سرعت شما و بیش از اون تبادل حجمی استفاده کنید سرعت محدود تر میشه .
-
-
June 7th, 2016 11:48
# ADS
-
June 7th, 2016, 11:55
پاسخ : آسیاتکی ها بیاید

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
نامحدود خود پشتیبانی میگه سرعتش پایینه خوب نیست و سرعتش هم تقصیم بر 8 میشه اون میشه سرعت شما و بیش از اون تبادل حجمی استفاده کنید سرعت محدود تر میشه .
خوب شد خانم صیفی اینو گفتن.
دوستان بگم منظور آسیاتک در تقسیم بر 8 شدن سرعت سرویس های نامحدود تبدیل بیت به بایت نیست بلکه دو بار سرویس شما تقسیم بر 8 میشه.
یعنی مثلاً 512 کیلوبیت بخرید تقسیم بیت به بایتش میشه سرعت واقعی 64 کیلوبایت بعد دوباره آسیاتک این 64 کیلوبایت هم تقسیم بر 8 میکنه که میشه 8 کیلوبایت اما من چون 512 طلایی داشتم تقسیم بر 4 میشد که حداکثر سرعتم میشد 16 کیلوبایت.
یعنی این کم فروشی علنی است شما اینو برید تو کشور های پیشرفته بگید بهتون میخندن.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید