-
October 1st, 2010, 16:26
پاسخ : از کجا BurstNet رو بگیریم؟

نوشته اصلی توسط
salambye
یجورا ادم زورش میاد خب. سرویس میدن باید پشتیبانی رایگان بدن خب ! ولی یه چیزا پشتیبانیش پولیه قبول دارم مثل دیزاین سایت..
سلام.
برای مثال عرض می کنم، شما وقتی یک سرور از هر دیتاسنتری (حتی theplanet که در اعتبار و حرفه ای بودنش شکی نیست) خرید کنید، دیتاسنتر بعد از تحویل سرور با نصب یک OS به صورت Default دیگه هیچ مسولیتی در قبال سرور شما نداره و حتی اگر OS رو بد نصب کرده باشن، شما برای reload OS باید هزینه این کار رو پرداخت کنید (من شخصاً 7 بار هزینه reload یک سرور در theplanet رو که 25 دلار بود هر بار پرداخت کردم تا سرورم آخر درست setup شد و هیچ کس هم به اعتراض من توجه نکرد) ولی در ایران مد شده که ملت همه چیز رو رایگان می خوان و به همین دلیل یک بار یک شخص آمریکایی به من گفت:
I don't really know how you people do things in 3rd world but we do things differently in real world !
این کلمه خیلی سنگین هست و سر جریان spam report یک مشتری به من گفته شد ... !
از اون روز به بعد یاد گرفتم از روش آمریکایی ها عمل کنم:
Be blunt, its business, we are not gathered here to talk, we are here to make something out of our life!
پس بهتر هست دوستان و همکاران دقت کنند که این اشتباه رو دیگه نکنند و کار رایگان واسه کسی انجام ندن چون ایرانیا فکر می کنند وظیفه شما هست و اگر انجام ندید به خودشون اجازه میدن حتی برای شما تاپیک بزنند و هر چی دوست داشتن به شما بگن!
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2010 16:26
# ADS
-
October 1st, 2010, 16:45
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از SPAM به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2010, 18:52
پاسخ : از کجا BurstNet رو بگیریم؟
آقایون من یه تصمیم گرفتم بنظرتون بین اینا کدوم شرکتو انتخاب کنم ؟؟
vpsland
webhostingbuzz.com
bodhost
راستی اینا میکروتیک نصب نمیکنند برامون ؟
-