نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: از کجا BurstNet رو بگیریم؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید SPAM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    46 پست

پیش فرض پاسخ : از کجا BurstNet رو بگیریم؟

منم یه بار زدم بک اپ هام رو پاک کردم خلاصه شرکت خارجیه بهم گفت 10 دلار بده برات درست کنیم اولش زورم اومد گفتن ایرانم ی ها بودن مفتی و فی سبیل الله انجام میدادن گفتم چرا 10 دلار میخواهید گفتند ساپورت اینجا رایگان نیست چون اشتباه خودت بوده باید هزینه اش رو بدی
    منم دادم و برام درست کردن اصلا هم ناراحن نیستم چون واقعا خوشم اومد برای کارشون ارزش قائل هسستند

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SPAM نمایش پست ها
    منم یه بار زدم بک اپ هام رو پاک کردم خلاصه شرکت خارجیه بهم گفت 10 دلار بده برات درست کنیم اولش زورم اومد گفتن ایرانم ی ها بودن مفتی و فی سبیل الله انجام میدادن گفتم چرا 10 دلار میخواهید گفتند ساپورت اینجا رایگان نیست چون اشتباه خودت بوده باید هزینه اش رو بدی
    منم دادم و برام درست کردن اصلا هم ناراحن نیستم چون واقعا خوشم اومد برای کارشون ارزش قائل هسستند
    یجورا ادم زورش میاد خب. سرویس میدن باید پشتیبانی رایگان بدن خب ! ولی یه چیزا پشتیبانیش پولیه قبول دارم مثل دیزاین سایت..

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط salambye نمایش پست ها
    یجورا ادم زورش میاد خب. سرویس میدن باید پشتیبانی رایگان بدن خب ! ولی یه چیزا پشتیبانیش پولیه قبول دارم مثل دیزاین سایت..
    سلام.

برای مثال عرض می کنم، شما وقتی یک سرور از هر دیتاسنتری (حتی theplanet که در اعتبار و حرفه ای بودنش شکی نیست) خرید کنید، دیتاسنتر بعد از تحویل سرور با نصب یک OS به صورت Default دیگه هیچ مسولیتی در قبال سرور شما نداره و حتی اگر OS رو بد نصب کرده باشن، شما برای reload OS باید هزینه این کار رو پرداخت کنید (من شخصاً 7 بار هزینه reload یک سرور در theplanet رو که 25 دلار بود هر بار پرداخت کردم تا سرورم آخر درست setup شد و هیچ کس هم به اعتراض من توجه نکرد) ولی در ایران مد شده که ملت همه چیز رو رایگان می خوان و به همین دلیل یک بار یک شخص آمریکایی به من گفت:

I don't really know how you people do things in 3rd world but we do things differently in real world !

این کلمه خیلی سنگین هست و سر جریان spam report یک مشتری به من گفته شد ... !

از اون روز به بعد یاد گرفتم از روش آمریکایی ها عمل کنم:

Be blunt, its business, we are not gathered here to talk, we are here to make something out of our life!

پس بهتر هست دوستان و همکاران دقت کنند که این اشتباه رو دیگه نکنند و کار رایگان واسه کسی انجام ندن چون ایرانیا فکر می کنند وظیفه شما هست و اگر انجام ندید به خودشون اجازه میدن حتی برای شما تاپیک بزنند و هر چی دوست داشتن به شما بگن!

با تشکر.

4. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو جدید SPAM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    46 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط salambye نمایش پست ها
    پشتیبانی رایگان رو فرونشده های اماتور و بچه مدرسه ای ها بهت میدن
    شرکت های بزرگ چیزی به اسم رایگان ندارند . یه چیز هایی جز محدوده ساپورتشون هست ولی خیلی چیز ها هم نیست باید براش پول بدید تا انجام بدن .
    1- از شرکت معتبر معتبر معتبر ایرانی بگیر ( شماره ثبت - ادرس دفتر - تلفن ثابت - سابقه - اعتبار ) اگه میخوای مشکل برنخوری
    2- شرکت خارجی میخوای دنبال ارزون هاش نباش چون تو اونها هم ادم های شیشه خورده دار پیدا میشه دورامریکایی ها شیاطین بزرگ رو هم خط بکش چون تحریمت میکنن بد جور
    2- دنبال ارزونی نباش -
    به نظرم اینجا خیلی خوبه و میتونی بگیری eukhost.com - parspack.com - persianwhois.com irpowerweb.com vps.net vpsland.com bodhost.com xlhost.com و الی اخر

6. تعداد تشکر ها از SPAM به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)