-
June 6th, 2016, 17:43
عضو انجمن
پاسخ : Api مخصوص سایت های فیلم و سریال (اکشن دریافت تریلر و ..)
دوست عزيز اين سرويس قبلا توسط سايت ما و سايت تايني موويزو غيره (خيلي سايت ديگر)هركي واسه خودش طراحي شده استفاده مي كنه اين ايده ايده نوه اي نيست من به بوسيله api imdb كه ميگيره مثلا ژانر action هست براش تعريف شده بنويسه اكشن مثلا ما داريم كار مي كنيم پس لطفا توهين به كاربران نكنيد اين ايده شما نيست.با يك سرچ در گوگل مي توانيد api سايت imdb پيدا كنيد
-
-
June 6th, 2016 17:43
# ADS
-
June 6th, 2016, 17:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
farshid17
دوست عزيز اين سرويس قبلا توسط سايت ما و سايت تايني موويزو غيره (خيلي سايت ديگر)هركي واسه خودش طراحي شده استفاده مي كنه اين ايده ايده نوه اي نيست من به بوسيله api imdb كه ميگيره مثلا ژانر action هست براش تعريف شده بنويسه اكشن مثلا ما داريم كار مي كنيم پس لطفا توهين به كاربران نكنيد اين ايده شما نيست.با يك سرچ در گوگل مي توانيد api سايت imdb پيدا كنيد
باسلام. اگر سایتی میشناسید که api برای تریلر سریال های imdb ارایه میدهد همینجا معرفی کنید چون تا جایی که گشتم وجود ندارد فقط وب سرویس هایی که اطلاعات فیلم و سریال مانند ژانر.بازیگران.پوستر و .. را برمیگردانند.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
emperatoor73
سلام
حق با استارتر عزیز هست
من چند ماه پیش این درخواست را از استارتر داشتم ولی گفتن که پروژه دستشونه و نمیتونن راه اندازی کنن
و من هم به دلیل مشغله کاری و یه سری مشکلات نتونستم پیگیر بشم ولی میخوام این را بگم که من چند ماه پیش این درخواست را ازشون داشتم
خیلی کاری خوبی کردید رایگان منتشر کردید
میتونین یه روشی هم پیاده کنید برای پخش آنلاین آپارات؟
- - - Updated - - -
کاش میشد با این وب سرویس کاری کرد که همه تریلرها تو سایت منتشر نشه. مثلا ادرس فیلم در imdb را بدیم بعد تریلر فیلم انتخاب شده تو سایت منتشر بشه
اگر میتونین این روش را پیدا کنید با ای دی من در یاهو در ارتباط باشید. ممنون
بله یادم هست شما همچین درخواستی داشتید.
کاش میشد با این وب سرویس کاری کرد که همه تریلرها تو سایت منتشر نشه. مثلا ادرس فیلم در imdb را بدیم بعد تریلر فیلم انتخاب شده تو سایت منتشر بشه
اگر میتونین این روش را پیدا کنید با ای دی من در یاهو در ارتباط باشید. ممنون
منظورتون را درست متوجه نشدم. اینم فقط تریلر آیدی imdb وارد شده را میگیرد.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
June 6th, 2016, 17:59
عضو انجمن
دوست عزيز اگه چند سرچ درست انجام بديد پيدا ميشه بله هست و به imdb اتصال نميشه اما فكر كنم يك سايت هست داره انجام ميده خارجي( براي بخش تريلر) من api براي اطلاعات فيلم استفاده مي كنم كه هميشه بروز باشه براي تريلر سريال دنبالش نگرديد چون كل سريال خوب 500 تا هست كه نصفش تمام شده ( كه نيازي به تريلر ندارد)مي ماند نصف ديگر كه ميشه دستي گذاشت
ویرایش توسط farshid17 : June 6th, 2016 در ساعت 18:02
-
-
June 6th, 2016, 18:00
والا من که متوجه نشدم چی گفتید
-
-
June 6th, 2016, 18:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
farshid17
دوست عزيز اگه چند سرچ درست انجام بديد پيدا ميشه بله هست و به imdb اتصال نميشه اما فكر كنم يك سايت هست داره انجام ميده خارجي من api براي اطلاعات فيلم استفاده مي كنم كه هميشه بروز باشه
خب آدرس بده عزیز من اگر هست!!! اطلاعات فیلم نه تریلر فیلم و سریال!! اگر بازم متوجه نشدید با زبانی دیگری ارسال کنم
-
-
June 6th, 2016, 18:04
عضو انجمن
مثلا اين يكي api تريلر با چيلتر شكن بريد
-
-
June 6th, 2016, 18:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
farshid17
traileraddict فقط برای فیلم هست. الان سریال شما کجاش دیدید ؟ داخل تمام تریلر هاشم تگ تصویری سایتش خورده.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
June 6th, 2016, 18:06
عضو انجمن
دوست عزيز بنده هم گفتم واسه سريال بايد از منبع ديگر بدون imdb دنبال بگرديد
-
-
June 6th, 2016, 18:09
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
farshid17
این سایت فقط برای فیلم هست برای سریال من دفعه اوله میبینم اگر تاینی موویز هم دقت کنید اصلا سریالاش نداره
-
-
June 6th, 2016, 18:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
farshid17
دوست عزيز بنده هم گفتم واسه سريال بايد از منبع ديگر بدون imdb دنبال بگرديد
منبع دیگری برای سریال وجود ندارد که به شما وب سرویس برای تریلر سریال قرار دهد. اصلا api هم برای تریلیر imdb وجود ندارد.
-