به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام دوستان ، حالتون چطوره ...
یه چند وقت نبودم ، برگشتم ...
خب بریم سر اصل مطلب :
دوستان من قبلا هم یه بار دیگه درخواست داده بودم اینجا البته در مورد فروشگاه ساز ووکامرس بود . این بار درخواستم برای یه پروژه بزرگ هست که قصد دارم چندین خدمت جدید رو ارائه بدم ...
حدودا بین 3 تا 10 تا اسکریپت میخوام برام فارسی سازی هاش انجام بشه . و در صورتی که تمایل داشته باشم ، مثلا 2 تاشون رو با همدیگه پیوند زد و یکی کرد ...
مثل دفعه قبل ، اون دوستانی که خدمات هاست و دامین ارائه بدن ، امتیاز بیشتری بهشون میدم ، چون میخوام سر راست تر باشه کار و سریع تر به مرحله بازدهی برسم . بنابراین اینکه یک نفر و یا یک گروه همه کار ها رو برای من انجام بدن ، خیلی رام به صرفه تر هست تا اینکه بخوام هر قسمتشو بدم به یه نفر انجام بده ...
مواردی که تقریبا واس همه اسکریپت ها نیاز دارم :
1 ) فارسی سازی همه اسکریپت ها و بعضی موراد رو هم که خودم بگم ، به دو زبان یا چند زبانه باشه اسکریپت ...
2 ) طراحی و قرار دادن پلاگین درگاه پرداخت های زرین پال و فراگیت و همچنین پی پال و بیت کویین در هر کدوم از اسکریپت ها ...
3 ) گواهینامه امن SSL برای هر کدوم ( البته این مورد برای اون دسته از عزیزانی هست که خدمات هاست و سرور هم ارائه میدن )
4 ) اگر گروهی همه کار ها رو با همدیگه انجام میداد ، مراحل نصب ور هم مایل هستم خودشون انجام بدن ...
در نهایت اسکریپت ها ، چیز هایی هستن مثل اسکریپت آنالیز وب سایت ، اسکریپت آپلود سنتر و چندین و چند اسکریپت دیگه که سایت هایی با خدمات متفاوت میخوام به وجود بیارم با هر کدوم ...
مثل دفعات قبل ، دوستان لطف کنن ، به تفکیک و با مشخصات کامل ، قیمت انجام کار برای هر قسمت رو اعلام کنن . به طور مثال : برای فارسی سازی 60 هزاز تومان و برای ماژول ها و امکانات 100 هزار تومان و الی آخر ، ضمن اینکه تعداد اسکریپت ها هم بالاست . ممنون میشیم تخفیف بدید ...![]()
آخ آخ راه ارتباطی یادم رفت بزارم ، شرمنده :
ترجیحا از طریق پ . خ اقدام کنید . یا در همین تاپیک پاسخ خودتون رو بفرستید ...
با تشکر از همگی دوستان عزیز ...