نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: سوال : ستاد ساماندهی جدید و نماد الکترونیکی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن payamkutah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    624
    تشکر تشکر شده 
    328
    تشکر شده در
    245 پست

پیش فرض پاسخ : سوال : ستاد ساماندهی جدید و نماد الکترونیکی

نقل قول نوشته اصلی توسط geniune نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت همکاران عزیز

خواستم سوالی رو در مورد ثبت سایت در ستاد ساماندهی جدید و دریافت نماد الکترونیکی بپرسم امیدوارم پاسخ های مفیدی دریافت بشه و هم من و هم دیگر همکاران آشناییتی پیدا کنند ...
    بنده مدیر سایت دانلود هستم و نیازمند به دریافت نماد هستم

1- در موقع ثبت اطلاعات در قسمت شماره تماس منزل وقتی تایید بشه در روز های بعد از آن تماسی از طرف ستاد ساماندهی یا enamad گرفته میشه ؟ چون نمیخوام مزاحمتی باشه که همش تماس بگیرن به دلایل مختلف و برای همین تا الان احتیاط کردم ...
    2- برای دریافت enamad بعد از تایید شماره و ... مراحل بعدش چیه ؟ که شما همکاران اون مرحله رو گذراندید و مهم هست ؟ چون در نظر دارم این دو رو بگیرم فقط چون اطلاعی ندارم خواستم راهنمایی کنید ...

ممنون میشم توضیحاتی از مراحل بعد و درخواست هاشون و ... در مورد این دو نماد اعلام کنید ....

باتشکر
    سلام
    نه تماسی از طرف نماد و ستاد با شماره تلفن های درج شده صورت نمیگریه ولی در نماد شماره تلفن شما در معرض دید کاربرانتون خواهد بود تا در صورت لزوم تماس بگیرند.
    در نماد اعتماد کدی به شما داده میشه که شما خودتون باید با یک تلفن گویا تماس بگیرید و کد رو وارد کنید تا شماره تلفن شما در سیستم ثبت بشه.ستاد هم به همین روال هست.

بغیر از این موارد شما میبایست فرمی که به شما از طرف نماد اعتماد ارسال میشه رو تکمیل کنید و به همراه گواهی امضای محضری باید به خودشون پست کنید.البته این موارد بعد از بررسی و تائید چک لیست سایتتون خواهد بود.

برای نماد ستاد هم شما میبایست در یک سایت دیگه به اسم سرآمد تشکیل پرونده بدید ، اونجا هم همه اطلاعات و مدارک رو میبایست براشون ارسال کنید (تصویر صفحات شناسنامه و ... ) فقط یک مورد هست که باید به اداره اگاهی مراجعه کنید و برگه سوابق رو دریافت کنید.
    اعطاء پنل SMS رایگان ، ارائه تعرفه 8/5 تومان
    ارسال SMS به بلک لیست | پشتیبانی سریع | 7 سال فعالیت | شرکت اعلان پیام 49239
    تماس: 4478089-0413 | تلگرام: ELANAK.ir | @ELANAKSMS

2. تعداد تشکر ها ازpayamkutah به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)