صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: راهنمایی برای vps مناسب سایت دانلود بازی کامپیوتر

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

Lightbulb راهنمایی برای vps مناسب سایت دانلود بازی کامپیوتر

سلام

در حال حاضر ویندوز آلمان با یک ترا فضا دارم و داره پر میشه ، از طرفی شرکت فعلی پشتیبانی درست درمونی نداره و ماهی یکبار قطعی حتی بمدت 24 ساعت دارم و کاربرام ناراضین بابتش.

در این تاپیک هیچگونه آفر نمیخوام پس لطفا آفر ندید. فقط جهت راهنمایی و تعیین منابع درست ازتون کمک میخوام و انشالله یک ماه دیگه تاپیک جدید میزنم برای دیدن آفرها

من سایت دانلود بازی کامپیوتر دارم و بازیهای روز رو با ویندوز آلمان دانلود میکنم بعد اکسترکت میکنم و بصورت پارتهای یک یا دو گیگی دوباره فشرده میکنم و لینک هاشو میذارم تو پست برای دانلود

توجه داشته باشید که فقط دانلود و اکسترکت و زیپ میکنم نه تست بازی! بعضیا فکر میکنن بازی نصب و تست میشه بخاطر همین سیستم بالا میگن ولی من نصب و تست بازی نیاز ندارم پس منابع مناسب کارم پیشنهاد بدید

از طرفی چون اکثر بازیها حجمی بالای ۱۵ گیگ دارند پس برای اکسترکت و زیپ کردن سرعت خوب یا بالا نیاز دارم پس اینم درنظر بگیرید

تو ویندوز فعلیم ۴گیگ رم دارم و یک ترا هارد که 700گیگش پرشده و نیاز به هارد دو یا ۲.۵ ترا دارم

درمورد مکان ویندوز هم راهنمایی کنید که کجا باشه تا کاربران که ایرانی هستن با سرعت بالایی دانلود کنن. تو ویندوز فعلیم که آلمانه سرعت دانلود برای ۷۰درصد کاربرا عالیه از جمله خودم که تا دو مگ سرعت دانلود دارم از سایت اما برای اونایی که مخابرات یا آسیاتک هستن سرعت کمه و لطفا این مورد رو تو اولویت بذارید

سرعت دانلود تو خود ویندوز هم مناسب باشه که ۱۵ گیگ بازی میخوام دان کنم تو کمتر از ده دقیقه یا نهایت ۱۵دقیقه جواب بده

راهنمایی هاتونو بگید و بگذارید از تجربه چندین سالتون بهره مند بشم فقط جون عزیزتون آفر ندید چون همون طور که گفتم یکی دوماه دیگه میخوام سرویس جدید بخرم و منتقل کنم

درمورد سیستم و مکانی که می فرمایید ، حدود قیمتی هم مشخص کنید تا بدونم چی به چیه

2. # ADS

عضو انجمن miladtnt آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    219
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    275 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای vps مناسب سایت دانلود بازی کامپیوتر

دوست عزیز فقط یکک مورد خدمتتون عرض کنم شاید از نظر علمی اینجور باشه ولی من اینو ازنظر عملی تست کردم و با نت 4جی ایرانسل با سرعت 3 مگابایت ! نه بیت ! برثانیه دانلود کردم از کجا؟ از کانادا! اما از المان با 1 مگ بزور دانلود کرد !

تست دیگه ای داشتم : از هات اسپاد شیلد استفاده کردم ! پینگم به هرجایی که فکر کنید 4 برابر شد ! اما با کمال ناباوری سرعتم 4 برابر شد

میخوام بگم قبل از دور بودن نزدیک بودن سرور کیفیت پورت و شبکه ی سرور رو هم در نظر بگیرید که مهمترین چیز اینه !

بنظرم 3 گیگ رم کافیتونه ! فقط رو هاردو سی پیو تمرکز کنین ! از هارد تست بگیرید چون قراره کپی و اکسترکت اینا بکنین

4. تعداد تشکر ها از miladtnt به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط miladtnt نمایش پست ها
    دوست عزیز فقط یکک مورد خدمتتون عرض کنم شاید از نظر علمی اینجور باشه ولی من اینو ازنظر عملی تست کردم و با نت 4جی ایرانسل با سرعت 3 مگابایت ! نه بیت ! برثانیه دانلود کردم از کجا؟ از کانادا! اما از المان با 1 مگ بزور دانلود کرد !

تست دیگه ای داشتم : از هات اسپاد شیلد استفاده کردم ! پینگم به هرجایی که فکر کنید 4 برابر شد ! اما با کمال ناباوری سرعتم 4 برابر شد

میخوام بگم قبل از دور بودن نزدیک بودن سرور کیفیت پورت و شبکه ی سرور رو هم در نظر بگیرید که مهمترین چیز اینه !

بنظرم 3 گیگ رم کافیتونه ! فقط رو هاردو سی پیو تمرکز کنین ! از هارد تست بگیرید چون قراره کپی و اکسترکت اینا بکنین
    من درمورد کیفیت پورت و شبکه چیزی نمیتونم بخاطر همین از همه راهنمایی میخوام

اما درمورد سرعت دانلود ، ویندوز فعلیم که آلمانه سرعتش تا ۱۴مگابایت نه بیت بر ثانیه میره و برای من چون سرعت خانگی نهایت یک مگه ، امتحان خودشو بخوبی پس داده و دوستم سرعتش به دو مگ هم رسیده

بستگی به شرکت اینترنت هم داره تا کدوم کشورارو باز بذاره و کدومو لیمیت کنه که شاتل برای من باز گذاشته راحت از آلمان با نهایت سرعت دان میکنم اما قبلش آسیاتک داشتم و سرعتش خیلی پایین بود

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط miladtnt نمایش پست ها

من درمورد کیفیت پورت و شبکه چیزی نمیتونم بخاطر همین از همه راهنمایی میخوام

اما درمورد سرعت دانلود ، ویندوز فعلیم که آلمانه سرعتش تا ۱۴مگابایت نه بیت بر ثانیه میره و برای من چون سرعت خانگی نهایت یک مگه ، امتحان خودشو بخوبی پس داده و دوستم سرعتش به دو مگ هم رسیده

بستگی به شرکت اینترنت هم داره تا کدوم کشورارو باز بذاره و کدومو لیمیت کنه که شاتل برای من باز گذاشته راحت از آلمان با نهایت سرعت دان میکنم اما قبلش آسیاتک داشتم و سرعتش خیلی پایین بود

عضو انجمن Z.eus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

@ehsan.n1

در ابتدا پیشنهاد میکنم از افراد مختصص و همکاران با سابقه راهنمایی بگیرید تا اطلاعات غلط و یا به نفع خود به شما ندهند.
    در ضمن شما که آفر نمیخوایید تاپیک را بهتر بود در بخش آموزشی ایجاد میکردید.

در رابطه با سوالتان؛ ببینید شما حتما نیاز به یک Physical Hard Drive دارید و یا باید یک سرور اختصاصی تهیه بفرمایید.
    مورد بعد پیشنهاد می‌شود از RAID 5 استفاده کنید که هزینه‌هایتان هم کمتر باشد. از راید کنترل سخت افزاری و قدرتمند استفاده کنید.
    در اینصورت با حداکثر Performance از سرور خود استفاده خواهید کرد.

ما مورد های زیادی مثل شما داشتیم و هر کدام بستگی به شرایط خاص خودشان به سخت افزار مناسب و کانفیگ سخت افزاری خاص نیاز دارند. نمیتوان یک نسخه برای همه پیچید.

با توجه به اینکه تابستان شده است و بازار هاستینگ های تابستانی داغ است مواظب باشید که گول قیمت پایین سرور های Hetzner و OVH را نخورید.
    بدلیل پایین بودن هزینه این دیتاسنتر ها، اورسل زیاد است و قیمت های پایینی به شما پیشنهاد می‌شود. لذا اگر خواستید از این دو دیتاسنتر سرور تهیه کنید حتما به فروشندگان قدیمی و با سابقه مراجعه کنید.

اینکه محدودیت دارد یا خیر؛ ISP ها محدودیت میگذارند. سرور های کانادا و آمریکا فول اسپید هستند و بسیار قدرتمند و Stable می‌باشند.

نمونه سایت هایی معروفی که در کانادا هاست شده اند تاینی موویز و ایران فیلم و vbiran هستند
    ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
    24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
    Join us on Telegram | Live Chat

7. تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Z.eus نمایش پست ها
    @ehsan.n1

در ابتدا پیشنهاد میکنم از افراد مختصص و همکاران با سابقه راهنمایی بگیرید تا اطلاعات غلط و یا به نفع خود به شما ندهند.
    در ضمن شما که آفر نمیخوایید تاپیک را بهتر بود در بخش آموزشی ایجاد میکردید.

در رابطه با سوالتان؛ ببینید شما حتما نیاز به یک Physical Hard Drive دارید و یا باید یک سرور اختصاصی تهیه بفرمایید.
    مورد بعد پیشنهاد می‌شود از RAID 5 استفاده کنید که هزینه‌هایتان هم کمتر باشد. از راید کنترل سخت افزاری و قدرتمند استفاده کنید.
    در اینصورت با حداکثر Performance از سرور خود استفاده خواهید کرد.

ما مورد های زیادی مثل شما داشتیم و هر کدام بستگی به شرایط خاص خودشان به سخت افزار مناسب و کانفیگ سخت افزاری خاص نیاز دارند. نمیتوان یک نسخه برای همه پیچید.

با توجه به اینکه تابستان شده است و بازار هاستینگ های تابستانی داغ است مواظب باشید که گول قیمت پایین سرور های Hetzner و OVH را نخورید.
    بدلیل پایین بودن هزینه این دیتاسنتر ها، اورسل زیاد است و قیمت های پایینی به شما پیشنهاد می‌شود. لذا اگر خواستید از این دو دیتاسنتر سرور تهیه کنید حتما به فروشندگان قدیمی و با سابقه مراجعه کنید.

اینکه محدودیت دارد یا خیر؛ ISP ها محدودیت میگذارند. سرور های کانادا و آمریکا فول اسپید هستند و بسیار قدرتمند و Stable می‌باشند.

نمونه سایت هایی معروفی که در کانادا هاست شده اند تاینی موویز و ایران فیلم و vbiran هستند
    اگر مشتریانی با استفاده مشابه من داشتید پس یک فضا و میزان رم + محل سرور + سی پی یو و ... بگید تا بدونم بقیه چی میگیرد

قیمت ماهانه هم تخمین بزنید با منابعی که گفتید

تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan.n1 نمایش پست ها
    اگر مشتریانی با استفاده مشابه من داشتید پس یک فضا و میزان رم + محل سرور + سی پی یو و ... بگید تا بدونم بقیه چی میگیرد

قیمت ماهانه هم تخمین بزنید با منابعی که گفتید
    ما میتوانیم Chasis سرور را عوض کنیم و یک Physical Hard Drive با ظرفیت ۲ ترابایت از بهترین مدل وسترن دیجیتال یعنی Re که کاملا نو هم هست روی سرور اصلی نصب کنیم.
    همراه با 4096 مگابایت رم اختصاصی و 4 هسته سی پی یو
    پهناباند نامحدود
    بدون مشکل برای Rar / Unrar های سنگین و استفاده طولانی مدت (هارد سرور اختصاصی برای خودتان است)
    این سرویس بصورت ضمانت شده ماهیانه حدود 150 تومان خواهد بود.

در صورتی که تمدیدتان دائمی است درخدمتتان هستیم چون باید درخواست تغییر Chasis بدهیم./

ابتدا ثبت نام و سپس درخواست ارسال نمایید :

https://my.serversaz.com/clientarea.php
    ویرایش توسط Z.eus : June 6th, 2016 در ساعت 00:20 دلیل: افزودن لینک

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

مکان رو نگفتید

۱۵۰ هم زیاده ، فعلا قصد خرید ندارم تا مهلت ویندوز فعلیم تموم بشه. ۲.۵ترا فضا با سایر مشخصاتی که گفتید میخوام اما قیمت منصفانه چون صدتومن ایران با یک ترا میدونم بگیرم

درمورد هاردی که گفتید لطفا بیشتر توضیح بدید اصلا چه فایده ای داره

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,435
    تشکر تشکر شده 
    1,898
    تشکر شده در
    1,328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan.n1 نمایش پست ها
    مکان رو نگفتید

۱۵۰ هم زیاده ، فعلا قصد خرید ندارم تا مهلت ویندوز فعلیم تموم بشه. ۲.۵ترا فضا با سایر مشخصاتی که گفتید میخوام اما قیمت منصفانه چون صدتومن ایران با یک ترا میدونم بگیرم

درود خدمت شما
    چرا یک سرور اختصاصی تهیه نمیکنید؟
    شما از فرانسه با حدود 140 تا 160 هزار تومان در ماه میتونید یک سرور اختصاصی با منابع کاملا بالا تهیه بکنید
    همچنین از المان حتی با 6 ترابایت هارد با هزینه ماهانه 120 تا 150 هزار تومان
    اگر می خواید سالم و بدون مشکل کار بکنید به نظر بنده سرور اختصاصی تهیه بکنید
    کمی هزینه بالاتر میره ولی کیفیت و پورت کاملا اختصاصی و بالا هستش
    تهیه سرور مجازی = هدر دادن پول اگر میخواین حرفه ایی کار بکنید
    ویرایش توسط farssub : June 6th, 2016 در ساعت 00:43

تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

مکان کانادا - مونترآل هست.
    از لحاظ سرعت دانلود بدون مشکل خواهید بود. (فول اسپید) در صورت تمایل، با توجه به اینکه یوزرتان جدید است و نمیتوانید پیام خصوصی بفرستید، تشریف بیارید تلگرام تا لینک تست نیز ارسال شود.

@MyServerSaz

اول اینکه هارد شما اختصاصی است. با سرور اختصاصی تفاوت چندانی نخواهد داشت فقط در 2 مورد که پورت و سی پی یو سرور اشتراکی هست و بقیه منابع از جمله هارد، اختصاصی هست.
    هارد اینترپرایز هست از مدل WD Re . مدل Re مخصوص Datacenter هست و مخصوص کار های سنگین از جمله مصارفی مثل مصارف شما.

به هر حال به عنوان تخفیف شاید بتوان کمی فضای هارد بیشتری داد. مثلا 500 گیگابایت اضافه کرد ( 500 گیگابایت بصورت اشتراکی خواهد بود)

اپتایم سرور تضمین شده است.

۱ ساعت قطعی = ۱ روز اضافه شدن به تایم سرور شما
    ۷ روز گارانتی بازگشت کامل وجه در صورت وجود مشکل فنی در سرور

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farssub نمایش پست ها
    درود خدمت شما
    چرا یک سرور اختصاصی تهیه نمیکنید؟
    شما از فرانسه با حدود 140 تا 160 هزار تومان در ماه میتونید یک سرور اختصاصی با منابع کاملا بالا تهیه بکنید
    همچنین از المان حتی با 6 ترابایت هارد با هزینه ماهانه 120 تا 150 هزار تومان
    اگر می خواید سالم و بدون مشکل کار بکنید به نظر بنده سرور اختصاصی تهیه بکنید
    کمی هزینه بالاتر میره ولی کیفیت و پورت کاملا اختصاصی و بالا هستش
    سلام
    چون هیچ تجربی از در این باره ندارم و تا الان فقط ویندوز سرور و سی پنل و ... رو از شرکت های ایرانی خریدم. این تاپیک رو به همین دلیل باز کردم تا اطلاعات بره بالا و بتونم بهترین انتخاب رو داشته باشم

شما بیشتر توضیح بدید من میخونم تمام حرفاتون رو

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Z.eus نمایش پست ها
    مکان کانادا - مونترآل هست.
    از لحاظ سرعت دانلود بدون مشکل خواهید بود. (فول اسپید) در صورت تمایل، با توجه به اینکه یوزرتان جدید است و نمیتوانید پیام خصوصی بفرستید، تشریف بیارید تلگرام تا لینک تست نیز ارسال شود.

@MyServerSaz

اول اینکه هارد شما اختصاصی است. با سرور اختصاصی تفاوت چندانی نخواهد داشت فقط در 2 مورد که پورت و سی پی یو سرور اشتراکی هست و بقیه منابع از جمله هارد، اختصاصی هست.
    هارد اینترپرایز هست از مدل WD Re . مدل Re مخصوص Datacenter هست و مخصوص کار های سنگین از جمله مصارفی مثل مصارف شما.

به هر حال به عنوان تخفیف شاید بتوان کمی فضای هارد بیشتری داد. مثلا 500 گیگابایت اضافه کرد ( 500 گیگابایت بصورت اشتراکی خواهد بود)

اپتایم سرور تضمین شده است.

۱ ساعت قطعی = ۱ روز اضافه شدن به تایم سرور شما
    ۷ روز گارانتی بازگشت کامل وجه در صورت وجود مشکل فنی در سرور
    زمانیکه تصمیم به خرید گرفتم با شما صحبت میکنم ، فعلا نیازی به تست و بررسی سرویس ندا م
    ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید

14. تعداد تشکر ها ازehsan.n1 به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)