نقل قول نوشته اصلی توسط ParsWebIT نمایش پست ها
ضمانت یعنی زمانی که من کاری رو دارم میدم بهت که 100 میلیون داری میگیری برای 356 روزت شمام باید ضمانت حسن انجام بدی
مشکلی بود زیر دستم باشی، و چیزی ازت دم دست من باشه که نتونی برای پروژه مشکلی درست کنی یا حتی به ذهنت برسه سرکشی کنی تو بقیه جاهاش
بحث چالش نیست، گیر دادن من به نفع خودت هست، من باید ازت بیرون بکشم کی رو میشناسی چقدر بلدی یا نه
من بیشتر اینجا مطالب رو میبینم اگر کسی به دردم خورد برش میدارم میزارمش جای خودش هم قدرت من بیشتر میشه هم آشنایی با بقیه همکارا
قرارداد تو ذهن شما با چیزی که ازت میخوان خیلی فرق داره فرقش رو هم من نوشتم برات به سطح تیم شما کاری ندارم
شما ضامن تیمت میشی تو کار و تشخیص اینکه فقط یه اسم باشی یا زمانی که لازم شد بهت سپردم فلان چیز رو مثلا با پیتون بنویس باید بشینی تموم کنی بعد میری خونه!
تضمین این هست عزیز من، ازت روی a4 با امضا که نمیگیرن یه جوری باید باشه کسی که آوردتت اکسسز شبکه فلان جا رو داده بهت شب با خیال راحت بخوابه؟
یه طوری باید باشه اگه فرداش مشکلی بین من و شما پیش اومد یه جایی بتونیم مشکل رو حل کنیم

اگر شما همونی باشی که میفرمایید و کار کرده باشی میدونی چی میگم و من درخدمتم
پ.ن : ضمنآ من شخصیت شما رو نقد نکردم که بهتون بر بخوره یا نه برای قرارداد یا نه
این آشنایی ضمنی هست و اگر لازم شد اطمینان سازی میکنیم برای هم اما برای کار کردن چیزایی که گفتم لازم هست
کار کردن یعنی حقوق ثابت و پاداش هنری که داری به صورت 2 ماهه و یا ماهانه، سفره رو هم میندازی واسه 4 نفر دیگه

اینروزا همه بلدن نفوذ کنن و اتک بدن دوست عزیز چون نرم افزار ها و اموزش ها سراسر نت وجود داره . اما 2 نکته وجود داره :
1- آیا بلده جلوی نفوذ رو بگیره ؟ یا فقط نفوذ میکنه
2- خلاقیت توی این کار حرف اول رو میزنه . برای مثال بعضی وقتا با آپدیت شدن یک آنتی ویروس یا فایروال میشه یک فایل مخرب وارد کرد .

من بر خلاف خیلی از سایت های امنیتی نظیر اشیانه اولین سایتی هست که میبینم امنیت خوبی داره سایت ایشون هست .
و از بابت علم روز ایشون رو تایید میکنم .
مورد اول ایشون مهم هست برای شما که قطعا اون رو دارا هست .