سلام و درود.سوالت خوب بور.مرسی
شرابط بر اساس تقاضای دو رفه و برآورد بهترین قیمت و بهترین کیفیت که این همل در صورت کمکاری,و یا مشکل که از سمت من باشه,با نصب یک مانیتورینگ,راحت مشخص میشه.فق چند ده دلا هزیه مانیتورینگ شخصیه.نمیشه گفت چیع
همچنین,بحثی وجودداره به عنوان محرمانگی داداشم.
به همین علت خیلی چیزا رو نمیتون مبگم.واقعا هم نمیشه گفت.حتی چندتا هاتسنگ که کوچکترین بخش هستن و شخصی ها.حتی اسمشو نمیتونم بگم
برای کارهام
برای مشهوریت و افتخار کاری نکردم و نمیکنم.
امیر ملقت به امیر IrIsT هستم.
دو سه ساله این نام دامنه جدید بالا اومده.iedb.ir
اما irist انشالله همیشه پایداره و حتی iedb.ir زیر مجموعشه
بهترین سرچ کنید.
Amir - Am! - Amir - Amiririst - irist- irist.ir - iedb - iedb.ir
که بالای 600 مورد کار خودمه که اون زمان از ادمین های قدیمیفرزاد شریفی و همچنین آقا حماد مسافر در همین گروه و بچه های هکرز و ..... و یا دیداسر هام و ....
تبلیغ ندونید.رزومه خواستیدسالی که هک سیتی و ariasecurity بود و گروه دلتا و مهدی irax,که فقط در هک سیتی دو نفر باگ رسرچر بودیم که یکیش م بودم که فقط 100 تاش البته بیشتر که بیشتر خضوضی بود.توی خصوصی ها هم چندین باگ و ... هم پابلیکش من بودم که نگاه میکنم توی بک آپ ها کهعضو بودم و با اجازه خودشون فقط پست خودمو سیو میکردم,اسم من هست و الان م هست.
اما بازم محرمانگی وجود داره و این بخش خصوصی ارسال میشه
نام iedb رو سرچ کنید.دیگه چیزی نمیگم چهچی شده و چکار کردم.زرنگ باشین میبینینومیفهمین
ایرانی ام و عاشق ایرانی بودنم هستم.جونممم برای ایران و خاک عزیزم میدم.اونم تو زمینه کاری خوردم یو ور من و امثال من گروههای دیگه جنگ سال های پیش رو بابرتری گذروندیم.فق خودم iedb رو چک کنید.
.روزانه به مدت 4 یا 5 ماه هرروز بیشترین صبح با نام های مختلف بودم.از شمانی که یاد گرفتم بالغ بر 40 تا اسم بگم دارم دروغ نگفتم.چون اعتثاد دارم اینا فقط برای ادا و مشهورتیه
تو کار پروژه های دینی و اینکه مثل فعالیت ها و مکلات اخیر به عشق ایران و ایرانی بودنم.اما با نام های دیگه انجام میدم که کسی نمیدونن.
مصاحبه تلگرامی و تلفنی با یک شبکه ما... واسه حدودا چندین ماه پیش
که به درخواستم اسم نبردم.چون اسم واسم ارزش نداره.و خیلی چیزای دیگه که خیلی ها نمیدونم و خوشحالم که کسی نمدونمه و به هیچ عنوان نمیتونم بگم.چون جوونم.هههه
شوخی میکنم.اما خیلی چیزا رو نمیتونم بگم.تا همینجاش کافیه.
بخاطر خیلی کارها,چون همه اینو میگن.تعهددارم به کارهام . تیمم و ایرانم
بحث اطمینان سازی به ورت قراردادی انجام میشه و زمانی که بخوام با یک جا کار کنم.
حتی حاضر فعالیت در خیلی سایت ها باشم و اینکهه چیزهای خوب برای شرکت ها و وطنم دارم که کسی نداره.
مثل خیلی ها باگ نگرفتم و از پول بیت المال باگ بزنم.چرا طرف یک ساله sql و سرور هکینگ رو بلدن.البته نوع مبتدی و خیلی کم پیشرفته.یا کارهایی که کردم.
من کلاس نرفتم.حتی قسم میخورم یک باگ sql یک سال طول کشید.یادم میاد با اینترنت کارتی کار میکردم.خونه تست میکردم.میرفتن کارت میخریدم و تست میکردم.
و خیل چیزای دیگه که نمیتونم بگم مو نخواهم گفت.
زمانی گفتنی در کار هست که استخدامی باشه.
وگرنر نمیشه چفت خیلی چیزهارو.برای استخدام رسمی و یا کار به ورت ریموت و یا لوکال در استان خودم خراسان,اونجا میتونم خیلی چیزا بگم.
هیچوقت به کسی نگفت شل فلان سایت رو بده.بعد بیام به نامردی هک کنم وخود طرف بیاد زیر بگه ***ی کردن هم حدی دار
منسرم بالاست.به عشق ایران و تمام هموطنانم همه کار میکنم.
اماخیلی فعالیت ها هست و خیلی ها انجام شدن.
اما یک نفر هم حامی نشد.
اینمچند درصد رزومه.
دیگه بیشتر از این نممیشه.
اما کار یا همکاری همراه با قرارداد یا بدون قرار داد که بعضی ها شخصی هستن یا هاستینگ با قرارداد یا بدون اون و سازمان و شرکت و ....
همچنین چونچند نفر هستیم بهجاهای دیگه میتونیمبفرستیم.البته تداد محدودهیکم تا نیرو زیادتر شه
و آآخریش اینکه , آماده همکاری به صورت دائم با هرجایی که بشه ووخوب باشه.اولویت شهرستان های خراسان.هر سه تاشون.
ببخشید بعد دورو خوب شدید بودم.الان چشام داره میره.کار یکی دوتا واسه امشب مونده.وگرنه لیست کارهام به مشکل میخوره.چون ی برنامه ریزی میرم جلو.
اینم شمارم:
09215355621
موفق بباشید.