-
May 29th, 2016, 22:54
عضو جدید
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )

نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوستانی که جدید خریداری کرده اند هاست رایگان یک ساله با پهنا باند نامحدود و پنل اس ام اس رایگان ب عنوان هدیه از طرف تیم با بهشون داده خواهد شد
موفق و سربلند باشید
درود
زنده باد
واقعا شما افتخاری هستید برای ما ، با این اسکریپت زیبا
و این آفری که گذاشتین فوق العاده خوبه
انشا... موفق و سر بلند باشید
-
-
May 29th, 2016 22:54
# ADS
-
May 29th, 2016, 22:56
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )

نوشته اصلی توسط
DANG3R
درود
زنده باد
واقعا شما افتخاری هستید برای ما ، با این اسکریپت زیبا
و این آفری که گذاشتین فوق العاده خوبه
انشا... موفق و سر بلند باشید
شما لطف دارید دوست عزیز
همچنین
-
-
May 29th, 2016, 22:59
عضو انجمن
-
-
May 30th, 2016, 13:22

نوشته اصلی توسط
98M!zban
مشخصات وروود به مدیریت ؟
مدیر = بعد ورود در داخل حساب کاربری بر روزی گزینه مدیریت کلیک کنید
admin@admin.com
admin
کاربر
user@user.com
user
-
-
June 2nd, 2016, 12:09
ب درخواست کاربران تخفیف ویژه برای ورژن جدید لحاظ شد
دوستانی هم که قبلا خریداری کرده بودند ورژن های 2 و 3 رو در تماس باشند
-
-
June 2nd, 2016, 13:05
با سلام خدمت دوستان عزیز و خسته نباشید به محسن عزیز بابت آماده کردن فروشگاه
یه تشکر میخواستم بکنم بابت لطفی که کردن و فروشگاه رو هدیه دادن دستشون درد نکنه امیدوارم دوستان دیگه هم از این فروشگاه استفاده کنن واقعا عالی هست
-
تعداد تشکر ها از pooryadevil به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2016, 11:03
دوستانی که نیاز ب پشتیبانی برای ورژن های رایگان دارند همین جا درخواست بدن نیاز نیست از سایت درخواست بدن
موفق و سربلند باشید
-
-
June 3rd, 2016, 11:57
سلام ، برای یکی از مشتریانمون این اسکریپت رو نیاز داریم ، ولی به دلایلی از php 5.3 استفاده میکنه
با php 5.3 سازگاری داره؟
-
-
June 3rd, 2016, 15:09

نوشته اصلی توسط
kavoshco
سلام ، برای یکی از مشتریانمون این اسکریپت رو نیاز داریم ، ولی به دلایلی از php 5.3 استفاده میکنه
با php 5.3 سازگاری داره؟
خیر .
دوست عزیز 5.3 مال حدود بالای 5 سال پیشه
5.4 ورژن جدید
-
-
June 4th, 2016, 14:15
سلام
من خیلی وقت هست که ورژن 3 رو خریداری کردم ولی رمز ورود به قسمت مدیریت را فراموش کردم حالا چطور میتونم رمز رو بازیابی کنم ؟؟؟
-