-
عضو انجمن
سوال Raid Controler
سلام
دوستان یک سوال داشتم
بر روی یکی از سرور های hp یک مشکل پیشن اومده (dl360 g7)
Radid Controler که استفاده شده 256 مگ کش است قصد تعویض با رید کنترلر جدید دارم رید کنترلر جدید 1 گیگ است
فقط یک سوال داشتم برای آپگیرد چیکار باید کنم ؟ در صورتی که رید کنترلر قدیمی را خارج کنیم برای دیتا ها مشکلی پیشن نمیاد Raid 0 است( 4 عدد هارد بر روی سرور است )
ممنون میشم دوستان همکاری کنند
-
-
June 3rd, 2016 22:40
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : سوال Raid Controler
سلام
رید کنترلر قدیمی رو نمی تونید خارج کنید چون رید کنترلری که فعلا دارید (P410i) آنبرد هست !
اگر قصدتون فقط تعویض کش مموری هست مشکلی نخواهید داشت ولی اگر رید کنترل جدید به سرور اضافه کنید در حالت عادی اطلاعات هارد دیسک ها پاک خواهد شد
مگر اینکه آرایه رید فعلی رو به رید کنترلر جدید منتقل کنید
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TukaNet
سلام
رید کنترلر قدیمی رو نمی تونید خارج کنید چون رید کنترلری که فعلا دارید (P410i) آنبرد هست !
اگر قصدتون فقط تعویض کش مموری هست مشکلی نخواهید داشت ولی اگر رید کنترل جدید به سرور اضافه کنید در حالت عادی اطلاعات هارد دیسک ها پاک خواهد شد
مگر اینکه آرایه رید فعلی رو به رید کنترلر جدید منتقل کنید
سلام
ممنون مهندس از راهنمایی شما بله فقط کش رو میخوام تعویض کنم فقط یک سوال این کش ها چند مدل هستند ؟
باطری و فلش هستند ؟ کدام را پیشنهاد میدهید
-
-
عضو دائم
سلام
بله دو مدل کش با عناوین FBWC و BBWC داریم
البته اکثرا مدل BBWC داخل بازار داریم که مموری به همراه باتری هست
ولی FBWC در برخی موارد کارایی بالاتری دارد و چون حافظه از نوع فلش هست امکان این رو میده که تا مدت طولانی دیتای کش شده نگهداری بشه
از طرفی باتری کش های bbwc بعد از 2 سال باید تعویض شود که این مورد ممکن است هزینه بر و مشکل ساز باشد.
-
-
عضو انجمن
سلام
برای سرور های g6 به بالا که خود اچ پی آپدیت میده نرم افزارهاشو آپدیت کنی منظور بایوس اینا هست آیا آی لو هم آپدیت میشه یا آی لو هر چی باشه همون میمونه ؟
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-