سلام
دوست عزیز نظر من اینه یه موقع ناراحن نشی/
سایدبار سمت چپ که تو پست ها هست نشون نمیده
طراحی صفحه اصلی خسته کنندست ...
ایده و خلاقیت مخصوصن تو صفحه اصلی قالب انجام نداده.ققط یه اسلاید شو معمولی گذاشته وسط صفحه
اون بخش منوی سایت که دسته بندی هم داخل هست که اصلا خوب به نظر نمیاد
فوتر رو که اصلا هیچی ولش کن !
نوع سبک سایتت که اگه 10 سال هم کار کنی انگار تازه افتتاح شده !
اون باکس جستجو که تو هدر هست که یه متر عرض داره
امیدوارم زیاد هزینه نکرده باشی.
بدرود
| - ( سابقه کار 58 سایت رتبه 2 و 3 رقمی الکسا ) - |..** طراحی و بهینه سازی وب سایت شما **..بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
یک و نیم میلیون بری این قالب هزینه کردید؟
اگه 1.5 میلیون هزینه کردید.
که دیگه حرفی واسه گفتن نیست !
ویرایش توسط PersianSkyTeam : June 3rd, 2016 در ساعت 18:22
| - ( سابقه کار 58 سایت رتبه 2 و 3 رقمی الکسا ) - |..** طراحی و بهینه سازی وب سایت شما **..بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
قالب زیبایی شده
به نظر من هدرش خیلی ساده و بی روحه
و ارزش 1.5 میلیون رو نداره
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
اره اینقدر هزینه کردم طراح هم http://ivahid.com/
ویرایش توسط delshad : June 3rd, 2016 در ساعت 23:11
عذر خواهی میکنم استاتر عزیز اما ناچار بودم این تاپیک را اینجا بزنم .
دوست عزیز PersianSkyTeam به نظرتان بهتر نیست به جای آنالیز وب سایت های دیگران لطف کنید بدهکاری تان را پرداخت کنید ؟
معمولا کسی که پولی را دریافت کند و هیچ کاری را تحویل ندهد و انجام دهد را بهش میگویند کلاهبردار . حال اون مبلغ 1000 تومان باشد یا چندین میلیون .
دوست عزیز PersianSkyTeam در صورتی که نسبت به پرداخت بدهکاری تان اقدام نکنید تمام پیغام های خصوصی تان به همراه مدارک واریز ، شماره پیگیری واریز ، شماره تماس و شماره کارت تان را در تایپیک جداگانه ای مطرح خواهم کرد . طبیعتا فعالیتان در انجمن روند خوبی را پیش نخواهد گرفت .
سلام
قالب خیلی زیبایی است
سئو قالب هم براتون با این هزینه انجام دادن طرح گرافیکی اینقدر شده هزینهش یا با کد نویسی و همه چی؟
همه چیز رو بهشون گفتم مثلا سئو نمونه قالب هم گفته بودم مثلا مثل گوگل پلی دیگه همه کارا کد نویسی و طراحی هم انجام دادن دیگه نمیدونم کدوماشو انجام دادن
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از نظراتتون ولی خب الان بگم این تغییراتو بده باید رنگ فوترم عوض بشه مثل بعضی جاهای دیگم باید تغیر داد همین تاریخ ها رو ببینین ولبی سعی میکنم نظرات همه رو تا حد امکان بررسی کنم و به طراح بگم
دوستان به نظرتون بالای سایت رو ثابت نگه داریم که وقتی موس رو میاری پایین منو بالا بمونه خوبه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)