-
October 1st, 2010, 02:53
عضو جدید
پاسخ : آموزش فارسی whmcs

نوشته اصلی توسط
takhoster
اینها رو بی خیال
یکی لطف کند اینها رو برا من تصویری یا نوشتاری توضیح بدد .
1. ساخت مجموحه محصول ( مثلا هاست دانلود | سرور اختصاصی | سرور مجازی )
2. بعد داخل اینها بیایم پنل تعریف کنیم
3. روش قیمت یه ساله . ماهیانه و ... بزاریم
4.بخش اضافات در حین خرید بهش اضافه کنیم .
5. لیست سفارش ها رو ببیینم و ببینم آیا پرداخت شدس یا نه !
ممنون می شم یکی اینها رو برام توضیح بدد .
3. از قسمتی که محصول داری اضافه میکنی تب pricing و در صفحه یی که میاد Recurring رو میزنی پایینیشم تنظیماتش.
4. بخش اضافات از طریق تب Custom Fields هستش.
کلا باید سیخش کنی که یاد بگیری !
---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

نوشته اصلی توسط
takhoster
از کجا میشه تیکت ها رو دید ؟
از کجا میشه ساپورت تعریف کرد براش ؟
از کجا میشه لیست سفارشات رو دید و اونها رو تأیید مالی کرد ؟
از کجا اونهایی که انقضاء شون داره می رسه ببینم ؟
از کجا قالبش رو عوض کنیم ( اگر میشه توضیح کامل *
از کجا دامنه بهش وارد کنیم ( این رو خیلی گیرم ! ) ؟ روی دامنه ها قیمت بزاریم و وارد کردن ir و ....
قیمت گذاری چه طوری هست به ریال ؟ در whmc 4.1 .
از کجا اخبار درج کنیم .
ممنون می شم اینها رو پاسخ بدید .
برای دیدن تیکت ها میتونین به این قسمت برین : Support > Support Tickets
برای تعریف ساپورت : Setup > Support Departments > Add New Department
برای مشاهده سفارش ها به قسمت Orders برید و برای تایید مالی به قسمت : Billing > List all invoices سپس مورد مورد نظر رو انتخاب میکنین و در صفحه یی که میاد به تب Add Payment برید و مبلغ صورت حساب رو اضافه کنید براش که بصورت پرداخت شده در بیاد.
برای تعویض قالب Setup > General settings در اونجا Template رو پیدا کنید.
برای افزودن یا ویرایش واحدهای پول Setup > Currencies
در مورد دومین اطلاعی ندارم.
Email: Borhani.92 at gmail dot com
-
تعداد تشکر ها ازMehdi92 به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2010 02:53
# ADS
-
October 1st, 2010, 02:58
-
-
October 1st, 2010, 03:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
robot
ممنون از توضیحات خصوصا سوالات دوستان
تیکت برای من فعال نیست یعنی برای هیچکس فعال نیست فعال سازی چگونه است ؟ و چطوری دسته بندی ارتباطات از طریق تیکت یعنی خرید پشتیبانی و ...
و دیگری اینکه این سیستم با دایرکت ادمین ست میشه ؟؟ باید این سیستم جدا از Vps هاستینگ باشه یا میشه روی همون دایرکت ادمین نصب کرد و خود دایرکت ادمینم بهش ست کرد...
اخرشو خودمم نفهمیدم چی گفتم

باید بخش های مورد نظر مثل فروش، پشتیبانی و ... رو بسازین از این طریق : Setup > Support Departments > Add New Department بعد تیکت هم میتونن بدن.
در مورد سوال دوم اطلاعی ندارم و 100% میشه چون تو سایت اصلیش دایرکت ادمین رو زده ساپورت میکنه.
-
-
October 1st, 2010, 03:26
سلام دوستان در زمان ساخت محصولات
Products/Services / modul setting
برای اکانت ریسلری یک گزینه دره به نام Reseller ACL List اینو چطوری باید تنظیم کنم . توی سرور و whmcs توضیح بدین ممنون میشم
-
-
October 1st, 2010, 09:08
عضو انجمن
سلا م به همه دوستان اگر كسي ميرسه يك پي دي اف آموزشي و يا آموزش به صورت تصويري براي اين سيستم درست كنه همه ازش ممنون مي شند چون كاركردن بااين سيستم يكم گيج كننده هست ولي هر كسي رو ديدم ازش تعريف كرده
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
فروش نمايندگي هاستينگ باكنترل پنل دايركت ادمين -
براي دريافت اطلاعات دردمورد سرويسهاي نماينديگ دايركت ادمين باما تماس بگيريد
سرور مجازي بادايركت ادمين 10 گيگابايت با 256 مگابايت و 400 گيگابيت پهناي باندبا كنترل پنل دايركت ادمين ماهيانه 000/15 تومان
سرور مجازي بادايركت ادمين 20 گيگابايت با 512 مگابايت و 600 گيگابيت پهناي باندبا كنترل پنل دايركت ادمين ماهيانه 000/25تومان
سرور مجازي بادايركت ادمين 40 گيگابايت با 1گيگابايت و 700 گيگابيت پهناي باندبا كنترل پنل دايركت ادمين ماهيانه 000/40 تومان
سرور مجازي بادايركت ادمين 60 گيگابايت با 2گيگابايت و 1000 گيگابيت پهناي باندبا كنترل پنل دايركت ادمين ماهيانه 000/65 تومان
اين سرويسهابدون تحريم مي باشد
09133592314 - alirezakhani2004@gmail.com
-
تعداد تشکر ها از alirezakhani به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2010, 12:10
با دروود
من نشانی که گفتید رفتم و لوگوی خودمان را قرار دادم اما شوربختانه هیچ کجا آن لوگو نمایش داده منی شود،همچنین من در همان بخش در بخش domain name نام دامنه خودمان را نوشتم که به چای لوگویی که در بالا سمت چپ/راست نمایش داده شود،این نام در گوشه سمت چپ نمایش داده می شود!
-
-
October 1st, 2010, 13:50
من در Support > Support Tickets نمایش و پاسخ گویی ب تیکت ها مشکل دارم!!!! و با این جمله رو به رو میشم ؟
کد:
Access Denied
You are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
-
تعداد تشکر ها از robot به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2010, 15:01
عضو انجمن
سلام به همه دوستان و همكاران گرامي
من دارم روش كار ميكنيم تونستم آموزش تصويري +ديتابيس را كه چند تا گذينه توش ساختم رو براي همه دوستاني كه ميخواهند ازاين برنامه استفاده كنند ميزارم البته يكم درگير كارهاي خودم هستم ولي سعي ميكنم زود درست كنم
با تشك راز همه دوستان
-
تعداد تشکر ها ازalirezakhani به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2010, 02:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
robot
من در Support > Support Tickets نمایش و پاسخ گویی ب تیکت ها مشکل دارم!!!! و با این جمله رو به رو میشم ؟
کد:
Access Denied
You are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
برید به بخش : Setup > Administrators در این بخش یوزر خودتون رو ویرایش کنید و دیپارتمانی رو که میخواین تیک بزنین و ذخیره کنید. البته میتونید ادمین جدید هم تعریف کنید براش !
-
تعداد تشکر ها ازMehdi92 به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2010, 13:48
دسته بندی کالاها بصورت کشویی و مراحل خرید!!! چطوری تغییر میکنه !!!؟
-