-
عضو جدید
اختلال شدید اینترنت
درود.
از 2 روز پیش اختلالات بسیار شدیدی روی اینترنت ( علی الخصوص پروتوکل udp ) احساس میشه. و از اونجایی که هیچ چیز اینترنت به عقل و منطق ارتباطی نداره خواستم بدونم شما هم همچین مشکلی رو دارید؟ یا فقط بنده اینطوری هستم! سرعت وبگردی مثل سابق هست اما سرعت سرویس هایی مثل RDP,SSH و .. فوق العاده پایین هست. لازم به ذکره که مشکلات فوق با هر سه اینترنت بنده (همراه اول، مخابرات و رایتل) وضعیتشون یکسان هست..
.Stand for something that's going to help the world rather than fill it with more hate
.Give someone a hug, tell someone you care
...Do something, do anything but do it with love not hate
-
-
June 2nd, 2016 02:29
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : اختلال شدید اینترنت
با سلام.
بله نوسانات داره شدید برای من هم. وایمکس ایرانسل. اوجش هفته های پیش بود البته ولی همین الان هم اختلال حس میشه.
-
تعداد تشکر ها از Matplotlib به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ciph3r
درود.
از 2 روز پیش اختلالات بسیار شدیدی روی اینترنت ( علی الخصوص پروتوکل udp ) احساس میشه. و از اونجایی که هیچ چیز اینترنت به عقل و منطق ارتباطی نداره خواستم بدونم شما هم همچین مشکلی رو دارید؟ یا فقط بنده اینطوری هستم! سرعت وبگردی مثل سابق هست اما سرعت سرویس هایی مثل RDP,SSH و .. فوق العاده پایین هست. لازم به ذکره که مشکلات فوق با هر سه اینترنت بنده (همراه اول، مخابرات و رایتل) وضعیتشون یکسان هست..
بله تایید میشه این موضوع ، علاوه بر اختلال udp هم لیمیت شده.
البته علت کاملا مشخص هست ، یک نگاهی ب تقویم بندازید. :|
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
omidx
:دی من این مشکل رو ندارم :پی
روزجهانی و هفته ملی بدون دخانیات
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
OmidX
امیدوارم که محدود به همین چند روز باشه! مختل بودن udp خیلی مشکل ها ایجاد می کنه..
.Stand for something that's going to help the world rather than fill it with more hate
.Give someone a hug, tell someone you care
...Do something, do anything but do it with love not hate
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
downloaddl
:دی من این مشکل رو ندارم :پی
روزجهانی و هفته ملی بدون دخانیات

صادق جان دلبندم تقویم رو سر و ته دست گرفتی 
البته فکر نکنم چندان ربطی به تقویم داشته باشه این مورد؟ آخه بنده خدایی رحلت شد و یک عده ای هم قیامی داشتند. چیکار به سرعت اینترنت داره آخه ...
برای بنده در کل تغییر محسوسی یدده نمیشه. البته همینشه پایین بوه و دیگه عادت کردیم :|
-
تعداد تشکر ها ازpersiancoder به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
با سلام از دو لینک اینترنت داریم که در دو روز پیش احساس شده این مشکل و تاید می شود
ارائه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , گیم سرور , هاست دانلود, لینوکس , ویندوز از دیتاسنترهای #افرانت , #پارس آنلاین
www.IranicaServer.com
-
-

نوشته اصلی توسط
persiancoder
صادق جان دلبندم تقویم رو سر و ته دست گرفتی
البته فکر نکنم چندان ربطی به تقویم داشته باشه این مورد؟ آخه بنده خدایی رحلت شد و یک عده ای هم قیامی داشتند. چیکار به سرعت اینترنت داره آخه ...
برای بنده در کل تغییر محسوسی یدده نمیشه. البته همینشه پایین بوه و دیگه عادت کردیم :|
همه چی آرومه 
کــوســه ها دوباره کابل ها رو گاز گرفتن!!! اینترنت ایران هم سابقه نداشته، مناسبتی، همینطوری یوهویی خراب بشه، اصلا مگه داریم؟ مناسبت؟ اینترنت ایران؟ شیب؟ بام؟!
-
-
-
-
June 2nd, 2016, 16:20
امروز اینترنت وایمکس ایرانسل ، داخل تهران کاملا" از دسترس خارج شده از اول صبح ، حالا معلوم نیس کی درست بشه
-