راهش اینکه مک ادرس سیستم های خودتون رو در تنظیمات مودم وارد کنید دیگه کسی رو که مک ادرسش رو به مودم ندادید نمیتونه هک کنه یا ....
در بالا هم دوستان ذکر کردند
کار خاصی هم نداره توی نت سرچ کنی هست اموزشش فک کنم
راهش اینکه مک ادرس سیستم های خودتون رو در تنظیمات مودم وارد کنید دیگه کسی رو که مک ادرسش رو به مودم ندادید نمیتونه هک کنه یا ....
در بالا هم دوستان ذکر کردند
کار خاصی هم نداره توی نت سرچ کنی هست اموزشش فک کنم
سلام
بهترین راه تعریف مک هست و خیلی هم راحت.
حتی اگر پسورد مودم شما رو هم داشته باشند بازم نمیتونن وصل بشن.این روش تست شده و از طرف همه تائید میشه
آموزشش هم تو تاپیک زیر هست.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=166727
اعطاء پنل SMS رایگان ، ارائه تعرفه 8/5 تومان
ارسال SMS به بلک لیست | پشتیبانی سریع | 7 سال فعالیت | شرکت اعلان پیام 49239
دوستان آویزان رو باید در محکمه آویزان کرد! میدونید چیو میگم دیگه؟
شما یک بار ایشون رو در محکمه آویزان کنی، میبینی که تا آخر عمر آویزان شما خواهند بود اما چاکر تان!
و مک *****ینگ و تغییر نام شبکه و تغییر رمز و مخفی کردن شبکه هم که این روز ها از اوجب واجباته برای در امان ماندن از دوستان آویزان!
بهترین راه مک فی لترینگ هست
س بهترین وا من ترین راه راس سرور و اکانتینگ هست
ارادت
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
آویزان منو یاد سایت .... میندازه که برداران سپاه سال 89 بایکدش کردن![]()
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
هیچ تاثیری ندارد!
تمام این نرم افزارهای موجود با WPS انجام میشه اگر اون غیرفعال کنید مطمئن باشید از این نرم افزار ها به مودم نفوذی انجام نمیشود.
در مورد mac fi/ltering نیز براحتی درصورتی اشنایی فرد میتواند مک کلاینت را شناسایی و از ان استفاده کند بنابراین تاثیری ندارد!
پیشنهاد میکنم از wpa2 استفاده کنید و مراقب fakeap باشید همینطور firmware مودم رواپدیت کنید با اینکار از 99% نفوذ جلویگیری میشود!
رو خود مودم پسورد قوی بزار که نتونه با admin وارد بشه. پسورد وایرلستم ترکیبی بزن نتونه کرک کنه. یا مک دستگاههایی که میخوای مجاز باشنو تو مک ***** بده. نرم افزار Who’s On My WiFi هم خوبه نصبش کن
فرستاده شده با Tapatalk
ویرایش توسط dave_m : June 2nd, 2016 در ساعت 02:17
من از این راه استفاده می کنم بهتر از رمز گذاشتن بود و خیلی کمتر ترافیکم مصرف می شد .
کلا شبکه من رمز نداره کاملا بازه ولی از mikrotik routerborad ( سرویس hotspot ) استفاده می کنم به هر کس ی یوزر دادم .
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
سلام
بهترین حرکت ممکن قرار دادن رمز بسیار پیچیده و بالای 14 کاراکتر هست. و اینکه زمانی که بیرون میرید یا استفاده ای ندارید مودم یا wifi رو غیرفعال کنید.
وگرنه هیدن و محدود کردن به مک اینا فقط در مقابل بچه ها در امان خواهید بود و هیچ تضمین 100% ایجاد نمیکنن!
البته از سمت سرویس دهنده هم ممکنه مشکل وجود داشته باشه.
..::| بیش از یک دهه |::..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)