-
بکاپ گیری از سرور ؟!
من یه سرور دارم که دارای 250 گیگ هارد هست (دیتاسنتر پارس انلاین) میخوام ازش یکاپ بگیرم اما چون فضای خالی روی سرور ندارم نمیتونم این کار رو بکنم ... دیتاسنتر هم بهم ftp برای بکاپ گیری نمیده کلا همکاری نمیکنن و فقط میگن باید هارد ارسال کنید تا بهتون بکاپ بدیم !
میخوام بدونم راهی هست که خودم از داخل سرور یه بکاپ بگیرم و مستقیم اونو به یه هاست یا سرور دیگه ارسال کنم ؟! (یه فول یکاپ کامل میخوام )
سرور ویندوز هست به wm هم دسترسی کامل دارم .
-
-
June 1st, 2016 21:50
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : بکاپ گیری از سرور ؟!

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
من یه سرور دارم که دارای 250 گیگ هارد هست (دیتاسنتر پارس انلاین) میخوام ازش یکاپ بگیرم اما چون فضای خالی روی سرور ندارم نمیتونم این کار رو بکنم ... دیتاسنتر هم بهم ftp برای بکاپ گیری نمیده کلا همکاری نمیکنن و فقط میگن باید هارد ارسال کنید تا بهتون بکاپ بدیم !
میخوام بدونم راهی هست که خودم از داخل سرور یه بکاپ بگیرم و مستقیم اونو به یه هاست یا سرور دیگه ارسال کنم ؟! (یه فول یکاپ کامل میخوام )
سرور ویندوز هست به wm هم دسترسی کامل دارم .
با نرم افزار های اف تی پی که رو سرور میتونید نصب کنید فایلها رو بزن بدون کمپرس بفرسته رو مقصد. و بعد از انتقال فایلهای استاتیک اونا رو از مبدا پاک کنید و فول بک آپ دیتایی چیزی میخواید بگیرید.
روش دیگه هم تنظیمات بک آپ رو روی اف تی پی سرور مقصد تنظیم کنید و دستور بک آپ رو بزنید.
و... که دوستان پیشنهاد میدن. من کم با ویندوز کار میکنم و بیشتر یونیکسم
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
hegza
با نرم افزار های اف تی پی که رو سرور میتونید نصب کنید فایلها رو بزن بدون کمپرس بفرسته رو مقصد. و بعد از انتقال فایلهای استاتیک اونا رو از مبدا پاک کنید و فول بک آپ دیتایی چیزی میخواید بگیرید.
روش دیگه هم تنظیمات بک آپ رو روی اف تی پی سرور مقصد تنظیم کنید و دستور بک آپ رو بزنید.
و... که دوستان پیشنهاد میدن. من کم با ویندوز کار میکنم و بیشتر یونیکسم
تشکر از شما با روش های فوق خود سیستم عامل و تنظیماتش رو نیز میشه انتقال داد ؟!
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تشکر از شما با روش های فوق خود سیستم عامل و تنظیماتش رو نیز میشه انتقال داد ؟!
سلام
وی پی اس هست یا سرور ؟
مشخصات سیستم عامل چیه بصورت کامل اعلام کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
وی پی اس هست یا سرور ؟
مشخصات سیستم عامل چیه بصورت کامل اعلام کنید
وی پی اس هست اما دسترسی به WM هم داریم !
http://b55.imgup.net/Captureec20.PNG
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
wm ؟ منظور همون وی ام ویر هست ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
company_hosting
wm ؟ منظور همون وی ام ویر هست ؟
بله....
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
بله....
شما باید یک ویسنتر نصب کنید و انتقال از طریق اون انجام بدهید به یک سرور دیگر ایران یا خارج
برای خارج از کشور چون پرت ضعیف هست چند روطول میکشه ...
و با وی سنتر میتوانید کل سیستم عامل انتقال بدهید
-