-
September 23rd, 2010, 23:02
پاسخ : نیاز به سیستم ارسال تیکت
سلام
ممنون از همه دوستان...
- آيا در crm هاي فارسي كه توسط شركت هاي مختلف توليد شده، امكان ايجاد فرم هاي مختلف و همچنين عضوگيري و تيكت دهي هم وجود داره!؟ >>> دوستان crm كدوم يك از شركت ها رو كاربردي تر و مناسبت تر براي اينكار مي دونن؟
- از بين سيستم هاي تيكت دهي، درصد زيادي از kayko تعريف مي كردن، اگه يه نفر لطف كنه و يه نسخه مطمئن از اين نرم افزار براي دانلود بذاره ممنون ميشم! البته به همراه اسكريپ فارسيش...
خيلي مرسي...
-
-
September 23rd, 2010 23:02
# ADS
-
September 30th, 2010, 19:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nasa_de
در غیر رایگان ها از سیستم شرکت توسعه سامان هم میتونید استفاده کنید.
رایگان و اپن سورس هم که عرض شد.
میشه لینک رو بدید؟
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

نوشته اصلی توسط
owlia
سلام
چون درخواست مشابهي دارم توي همين تايپيك مطرح ميكنم؛
* منم يه سيستم تيكت دهي ميخوام كه:
- ترجيها روي هاست لينوكسيم بتونم ازش استفاده كنم (اگه موردي نبود، نهايتا يه هاست ويندوزي تهيه ميكنم)
- فارسي باشه
- با استفاده از اوون بتونم فرم هاي مختلف تعريف كنم مثلا فرم درخواست كالا، فرم رسيدگي به شكايت مشتري و ... كه كاربر اين فرم ها رو پركنه و ارسال كنه
ممنون ...
اگر حاظر به هزینه باشید من یه سیستم دارم خیلی خوب کار میکنه قیمتش هم 30 هزار تومن هست نال هم نیست! کار دست ایرنی جماعت هست
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

نوشته اصلی توسط
mr.he3am
kayako سیستم کامل و راحتی هست
شما کلا هر ماه یه سیستم رو میگی سیستم کامل و راحتی هست
جدیدا هم انگار سیستم جدیدت دلت رو زده
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
September 30th, 2010, 19:22
عضو انجمن
-