-
مشکل کاهش سرعت با رید 0 کردن هارد ssd !
سلام و عرض ادب
دوستان من با ریسک عدم ویرایش خطا و درصد دو برابری از دست رفتن دیتا و همینطور هزینه دو برابر برای هارد سرور از سرویس دهندم خواستم سرور اختصاصی جدید رو دو تا 256 اس اس دی رید 0 بکنن
سرور ایران بود اول اینکه بعد از 4 روز سرور رو تحویل دادن و من دیدم رید 0 نشده بشهون اطلاع دادم گفتن هر هارد رو مجزا رید 0 کردن که نمیدونم همچین چیزی وجود داره یا نه لطفا در این باره ارهنمایی کنید که میشه هارد رو مجزا رید 0 کرد؟!!
خلاصه عرض شد که رید 0 منظور نظرم بوده اونم برای افزایش سرعت تو دیتابیس هستش یه دلیل مشکلات پیش اومده بین فروشنده و دیتاسنتر رید دوباره سرور و تحویلش 10 روز طول کشید
خب من انتظار داشتم بعد از 10 روز رید مشکلی نداشته باشه دیگه فکر نکنم خواسته ی زیادی باشه!
در عین ناباوری با تست سرعت هارد دیدم سرعت هارد نه تنها زیاد نشده بلکه همون مقدار سرور قبل با یک هارده
و حتی تو اینسرت های دیتابیس بجای کم شدن زمان اینسرت این زمان بیش از دو برابر شده!
دوستان لطفا راهنمایی کنید مشکل کجاست
-
-
May 29th, 2016 03:30
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : مشکل کاهش سرعت با رید 0 کردن هارد ssd !
سلام
اگر رید 0 انجام شده باشد شما عملا باید یک پارتیشن با حجم مجموع دو درایو اس اس دی داشته باشید.
از طرفی به نظر بنده انجام رید بر روی اس اس دی کار چندان جالبی نیست و بهتر بود از درایوها به صورت مجزا استفاده میکردید
به هر حال اگر مایل به راهنمایی بیشتر بودید ، از طریق پیغام خصوصی اطلاعات سرور رو بفرستید تا بررسی کنم
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
سلام
این مورد امکان داره و توی raid controler وقتی ۱ دونه هارد رو انتخاب میکنید پیش فرض میزنه رید۰ انتخاب شده
من این مورد رو روی سرورهای hp سری ۸ و ۹ دیدم.
-
تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
این مورد امکان داره و توی raid controler وقتی ۱ دونه هارد رو انتخاب میکنید پیش فرض میزنه رید۰ انتخاب شده
من این مورد رو روی سرورهای hp سری ۸ و ۹ دیدم.
تمام raid controller ها به این صورت هستند ولی لوجیکال درایوی که ساخته میشوند شامل یه هارد دیسک هست و با هارد دیگری استریپ نمی شوند
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
takpar7
سلام و عرض ادب
دوستان من با ریسک عدم ویرایش خطا و درصد دو برابری از دست رفتن دیتا و همینطور هزینه دو برابر برای هارد سرور از سرویس دهندم خواستم سرور اختصاصی جدید رو دو تا 256 اس اس دی رید 0 بکنن
سرور ایران بود اول اینکه بعد از 4 روز سرور رو تحویل دادن و من دیدم رید 0 نشده بشهون اطلاع دادم گفتن هر هارد رو مجزا رید 0 کردن که نمیدونم همچین چیزی وجود داره یا نه لطفا در این باره ارهنمایی کنید که میشه هارد رو مجزا رید 0 کرد؟!!
خلاصه عرض شد که رید 0 منظور نظرم بوده اونم برای افزایش سرعت تو دیتابیس هستش یه دلیل مشکلات پیش اومده بین فروشنده و دیتاسنتر رید دوباره سرور و تحویلش 10 روز طول کشید
خب من انتظار داشتم بعد از 10 روز رید مشکلی نداشته باشه دیگه فکر نکنم خواسته ی زیادی باشه!
در عین ناباوری با تست سرعت هارد دیدم سرعت هارد نه تنها زیاد نشده بلکه همون مقدار سرور قبل با یک هارده
و حتی تو اینسرت های دیتابیس بجای کم شدن زمان اینسرت این زمان بیش از دو برابر شده!
دوستان لطفا راهنمایی کنید مشکل کجاست
سلام
همان طور که توکانت گفتند
و ...
وقتی هارد هار جدا باشند این یعنی رید 0 اما بصورت تک هارد و رید 0 در مرتبه اول انجام شده اما رید 0 برای 1 هارد هست
اما چون منظور شما به معنای این بوده هر 2 هارد سری و رید 0 باشند که یک پارتیشن داشته باشید مثلا با حجم 500 گیگ باید هر دو در زمان رید کردن انتخاب شوند و با هم رید 0
حالا که مشکل سرعت دارید
احتمالا بدلیل این هست که هارد ها یک مرتبه فرمت فول شده اند و باید مجدد فرمت و پارتیشن بندی بشود اما نه بصورت فرمت کامل
هارد اس اس دی اگر فرمت کامل شود با کندی سرعت مواجه میشه ...
بگید فرمت بصورت erase secure یا secure format فرمت کنند
اگر بلد باشند ...
و نکته دوم مدل رید کنترلر چیست ؟
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
همان طور که توکانت گفتند
و ...
وقتی هارد هار جدا باشند این یعنی رید 0 اما بصورت تک هارد و رید 0 در مرتبه اول انجام شده اما رید 0 برای 1 هارد هست
اما چون منظور شما به معنای این بوده هر 2 هارد سری و رید 0 باشند که یک پارتیشن داشته باشید مثلا با حجم 500 گیگ باید هر دو در زمان رید کردن انتخاب شوند و با هم رید 0
حالا که مشکل سرعت دارید
احتمالا بدلیل این هست که هارد ها یک مرتبه فرمت فول شده اند و باید مجدد فرمت و پارتیشن بندی بشود اما نه بصورت فرمت کامل
هارد اس اس دی اگر فرمت کامل شود با کندی سرعت مواجه میشه ...
بگید فرمت بصورت erase secure یا secure format فرمت کنند
اگر بلد باشند ...
و نکته دوم مدل رید کنترلر چیست ؟
سلام
ممنون از پاسختون
الآن سرو رران هستش و اطلاعات روشه مطمئنید با فرمت مشکل حل میشه؟
24 G RAM
2 X CPU E5630
2 X 256 SSD
Raid Controller P410
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
TukaNet
سلام
اگر رید 0 انجام شده باشد شما عملا باید یک پارتیشن با حجم مجموع دو درایو اس اس دی داشته باشید.
از طرفی به نظر بنده انجام رید بر روی اس اس دی کار چندان جالبی نیست و بهتر بود از درایوها به صورت مجزا استفاده میکردید
به هر حال اگر مایل به راهنمایی بیشتر بودید ، از طریق پیغام خصوصی اطلاعات سرور رو بفرستید تا بررسی کنم
سلام
ممنون از شما
مطمئنم رید شده ولی مشکل سرعت هست
-
-
عضو دائم
سلام
بپرسید رید دارای کش هست ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
بپرسید رید دارای کش هست ؟
در حال بحث هستم باهاشون متاسفانه دیر به دیر جواب میدن منم احتمال میدم مشکل از رید کنترلر باشه چون این p410 سرعت های مختلفی داره
فروشنده تازه کار هم نیستن
الآن سوال من اینه که این مشکلات بوجود اومده تقصیر منه یا فروشنده سرور با توجه به اینکه میدونستن من رید میکنم چون نیاز به سرعت بالا دارم تو دیتابیس؟
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
takpar7
در حال بحث هستم باهاشون متاسفانه دیر به دیر جواب میدن منم احتمال میدم مشکل از رید کنترلر باشه چون این p410 سرعت های مختلفی داره
فروشنده تازه کار هم نیستن
الآن سوال من اینه که این مشکلات بوجود اومده تقصیر منه یا فروشنده سرور با توجه به اینکه میدونستن من رید میکنم چون نیاز به سرعت بالا دارم تو دیتابیس؟
سلام
این مورد اعلام میکنم به شخص یا گروهی جسارت نباشه چون ممکنه بخواند
تقسیر از سمت شما نیست اما قسمت قرمز متوجه نشدم ؟ یعنی چی
فروشنده رید کرده خب ؟!! مگر با درخواست شما نبوده ؟
هارد سامسونگ پرو هست ؟ یا او ؟ یا مدل دیگر
در مرود سرعت ، یک نکته فراموش کردم
سرعت که کاهش پیدا کرده مثلا چقدر هست ؟
10%
20%
50%
در هارد ساتا این مورد تست کردیم
تا 20 % بصورت معمول کم میشود و باید بشود
-
-
May 29th, 2016, 15:42

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
این مورد اعلام میکنم به شخص یا گروهی جسارت نباشه چون ممکنه بخواند
تقسیر از سمت شما نیست اما قسمت قرمز متوجه نشدم ؟ یعنی چی
فروشنده رید کرده خب ؟!! مگر با درخواست شما نبوده ؟
هارد سامسونگ پرو هست ؟ یا او ؟ یا مدل دیگر
در مرود سرعت ، یک نکته فراموش کردم
سرعت که کاهش پیدا کرده مثلا چقدر هست ؟
10%
20%
50%
در هارد ساتا این مورد تست کردیم
تا 20 % بصورت معمول کم میشود و باید بشود
هارد سامسونگ ssd pro هستش
منظور من از کاهش سرعت کاهش سرعت مجموع دو هارد رید شده نسبت به یک هارد بدون رید هستش!
یعنی سرور قبل من که یک هارد 120 اس اس دی پرو داشت سرعتش به مراتب بهتر از هارد فعلی که دو هارد 256 ssd pro رید 0 هستش داشت!!!
سرعت read تقریبا هم اندازه هارد 120 سرور قبل و سرعت write یک دوم هارد 120 سرور قبله!
ویرایش توسط takpar7 : May 29th, 2016 در ساعت 15:44
-