صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: بک آپ در فضای دیگر

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

پیش فرض بک آپ در فضای دیگر

سلام یه سوال دارم
    میخوام از این فضای مخصوص بک آپ ها بگیرم ، که معروفن به هاست دانلود ، یعینی یه فضایی هست که میگن نه دیتابیس داره نه اسکریپت روش اجرا میشه فقط دسترسی ftp هم داره
    سوال من اینه
    سایت من خیلی خیلی مهمه، و میخوام یه بک اپ هم توی یه جا دیگه هر شب داشته باشم ، اینجور که حساب شده ، سرور من توی آسیا تک هست ، و فضای بک آپ توی پارس آنلاین
    1- فضای بک اپ واقعا امن هست؟ با فرض اینکه رمز عبوری و ... بالای 50 کاراکتری انتخاب شه
    امکان هک فضای بک آپ وجود داره؟چون سروس کد ها خیلی مهمن نباید به هیچ وجه هکر به فضای بک آپ دسترسی پیدا کنه و اونارو ب***ه
    2-سرعت انتقال معمولا چقدر هست؟فعلا فضای سایت 300 مگ هست که شامل پایگاه داده و کلی عکس هستش
    3- توی لود سرور تاثیری نداره؟
    4-میشه یه کاری کرد که ساعت 5 صبح هم توی سرور خودم و هم توی فضای بک آپ هم زمان بک اپ گیری شه؟

ممنون میشم پاسخ بدین
    اگر هم فضای بک آپ چه خارجی چه ایرانی با امنیت نزدیک به 100 میشناسید معرفی کنید تا من استفاده کنم

2. # ADS

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

پیش فرض پاسخ : بک آپ در فضای دیگر

سلام
    ۱. خیر - واقعا امن نیست .
    ۲. بین پارس انلاین و اسیاتک سرعت انقال خوب هست.
    ۳. خیر
    ۴. بله روی سرور اسکریپت مینویسید که ایل ها و دیتابیس رو منتقل کنه به ftp مورد نظر

4. تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط j4b3r نمایش پست ها
    سلام
    ۱. خیر - واقعا امن نیست .
    ۲. بین پارس انلاین و اسیاتک سرعت انقال خوب هست.
    ۳. خیر
    ۴. بله روی سرور اسکریپت مینویسید که ایل ها و دیتابیس رو منتقل کنه به ftp مورد نظر
    جدی واقعا امن نیست؟ خب باید چیکار کرد؟ من میخوام بک آپ یه جا دیگه داشته باشم ، حالا یه فضای دیگه یا یه سرور دیگه فرقی نمیکنه، فقط جوری باشه اگر زدن سرور رو هک کردن یا اصلا زلزله ای چیزی اومد کلا سرور ترکید ، من یه بک آپ یه جا دیگه داشته باشم که امن باشه
    واسه مورد 4 میخوام ، همزمان هم توی سرور خودم پوشه بک آپ و هم توی یه فضای دیگه ، به صورت همزمان بک آپ گرفته شه اینجوی میشه؟ خب سرعت سرور پایین میاد؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    62
    تشکر شده در
    56 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط davood_71 نمایش پست ها
    جدی واقعا امن نیست؟ خب باید چیکار کرد؟ من میخوام بک آپ یه جا دیگه داشته باشم ، حالا یه فضای دیگه یا یه سرور دیگه فرقی نمیکنه، فقط جوری باشه اگر زدن سرور رو هک کردن یا اصلا زلزله ای چیزی اومد کلا سرور ترکید ، من یه بک آپ یه جا دیگه داشته باشم که امن باشه
    واسه مورد 4 میخوام ، همزمان هم توی سرور خودم پوشه بک آپ و هم توی یه فضای دیگه ، به صورت همزمان بک آپ گرفته شه اینجوی میشه؟ خب سرعت سرور پایین میاد؟
    شما یک سرور مجازی تهیه کنید و اگر خودتون اشنا به کانفیگ نیستید به شخص با تجربه ای جهت کانفیگ کامل بدید تا برای شما مسایل امنیتی را رعایت کنه و به عنوان فضای بک اپ استفاده کنید

7. تعداد تشکر ها از behravesh به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behravesh نمایش پست ها
    شما یک سرور مجازی تهیه کنید و اگر خودتون اشنا به کانفیگ نیستید به شخص با تجربه ای جهت کانفیگ کامل بدید تا برای شما مسایل امنیتی را رعایت کنه و به عنوان فضای بک اپ استفاده کنید
    یه سایتی هست خودش گفته امنه فضاش ، یه فضای مخصوص بک آپ داده، روش هم نوشته دایرکت ادمین ، اسکرپیت و دیتبایس کار نمیکنه فقط واسه بک آپ هست و دسترسی ftp هم داره
    یعنی اینا به درد نمیخورن؟ راحت هک میشن؟
    آخه سرور مجازی هزینه دار هستش

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    62 پست

فقط راحت هک شدن نیست
    بحث اینه که این سرویس ها اشتراکین و همزمان چند نفر روی یه سرور سرویس دارن که اگه مسائل امنیتی رو هاستینگ رعایت نکرده باشه میشه روی هاست به اکانتهای دیگه دسترسی پیدا کرد(خود سرویس دهنده هم دسترسی داره! )
    بهترین راه سرور مجازی هست که به عنوان فضای بکاپ استفاده کنید

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

سلام
    دوست عزیز اگر امنیت کدها براتون مهم هست خب واقعا این موارد امن نیست
    ولی خب برای بک اپ گیری میتیونید استفاده کنید.
    در مورد سوال شما .
    دو حالت داره مثلا از کنترل پنل استفاده میکنید و فایل بک رو ایجاد میکنید که همین فایل رو منتقل کنید
    یا کنترل پنل ندارید یا دارید ولی نیازی نمی بینید از فایل ها و دیتابیس بک اپ بگیرید

11. تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط j4b3r نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز اگر امنیت کدها براتون مهم هست خب واقعا این موارد امن نیست
    ولی خب برای بک اپ گیری میتیونید استفاده کنید.
    در مورد سوال شما .
    دو حالت داره مثلا از کنترل پنل استفاده میکنید و فایل بک رو ایجاد میکنید که همین فایل رو منتقل کنید
    یا کنترل پنل ندارید یا دارید ولی نیازی نمی بینید از فایل ها و دیتابیس بک اپ بگیرید
    یعنی من اول بک آپ بگیرم ، بعد بک آپ رو روی فضای بک آپ انتقال بدم؟ مگه میشه؟ خب لینک نداره اخه، فقط یه قسمت واسه ریستور بک آپ توی دایرکت ادمین داره اون قسمت رو میگید؟ یعنی برم توی دایرکت ادمین فضای بک اپ ، اونا آی پی رو بزنم و بک آپ رو از سرور خودم ریستور کنم؟
    من میخوام با دایرکت ادمین که الان سر ساعت 5 صبح بک آپ میگره ، یه کاری کنم که 5 صبح وقتی بک آپ میگره اوتوماتیک یکیش بره داخل سرور خودم توی پوشه home و یکی دیگه بره توی یه فضای بک اپ گیری
    میشه دو تا کرون جاب ایجاد کرد؟ یه کرون جاب ساعت 5 صب بریزه توی سرور خودم ، یه کرون جاب دیگه ساعت 5 صبح بریزه توی فضای بک آپ ، اینجوری میشه؟

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

البته این رو در نظر بگیرید که امنیت هاست نیز 100% نیست و میتونه اطلاعات شما از طریق خود هاست یا سرویس دهنده و... برای امنیت بیشتر باید هاست اختصاصی استفاده کنید.

و مورد بکاپ رو مثلا یه کار هم میتونید کنید:
    یه سرور مجازی ویندوز متوسط تهیه کنید و ابتدا بکاپ روی هاست خود تهیه کنید و بعد روی ویندوز سرور دانلود کنید و بعد با استفاده از یک رمز پیچیده اون بکاپ رو فشرده کنید و بعد فایل بدون رمز رو حذف کنید تا در صورت دسترسی احتمالی نیز نشه به سادگی استفاده کرد.
    ..::| بیش از یک دهه |::..

14. تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
    البته این رو در نظر بگیرید که امنیت هاست نیز 100% نیست و میتونه اطلاعات شما از طریق خود هاست یا سرویس دهنده و... برای امنیت بیشتر باید هاست اختصاصی استفاده کنید.

و مورد بکاپ رو مثلا یه کار هم میتونید کنید:
    یه سرور مجازی ویندوز متوسط تهیه کنید و ابتدا بکاپ روی هاست خود تهیه کنید و بعد روی ویندوز سرور دانلود کنید و بعد با استفاده از یک رمز پیچیده اون بکاپ رو فشرده کنید و بعد فایل بدون رمز رو حذف کنید تا در صورت دسترسی احتمالی نیز نشه به سادگی استفاده کرد.
    اینجوری خیلی خوبه ، خب اینا رو میشه یه جوری درست کرد همش اوتومایتک انجام شه؟ چچون باید هر روز من هی اینکار رو کنم خب سخت میشه، یه جوری خودش دانلود کنه بعد رمز گزاری هم کنه

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)