نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: بک آپ در فضای دیگر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

پیش فرض پاسخ : بک آپ در فضای دیگر

نقل قول نوشته اصلی توسط j4b3r نمایش پست ها
    سلام
    ۱. خیر - واقعا امن نیست .
    ۲. بین پارس انلاین و اسیاتک سرعت انقال خوب هست.
    ۳. خیر
    ۴. بله روی سرور اسکریپت مینویسید که ایل ها و دیتابیس رو منتقل کنه به ftp مورد نظر
    جدی واقعا امن نیست؟ خب باید چیکار کرد؟ من میخوام بک آپ یه جا دیگه داشته باشم ، حالا یه فضای دیگه یا یه سرور دیگه فرقی نمیکنه، فقط جوری باشه اگر زدن سرور رو هک کردن یا اصلا زلزله ای چیزی اومد کلا سرور ترکید ، من یه بک آپ یه جا دیگه داشته باشم که امن باشه
    واسه مورد 4 میخوام ، همزمان هم توی سرور خودم پوشه بک آپ و هم توی یه فضای دیگه ، به صورت همزمان بک آپ گرفته شه اینجوی میشه؟ خب سرعت سرور پایین میاد؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    62
    تشکر شده در
    56 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط davood_71 نمایش پست ها
    جدی واقعا امن نیست؟ خب باید چیکار کرد؟ من میخوام بک آپ یه جا دیگه داشته باشم ، حالا یه فضای دیگه یا یه سرور دیگه فرقی نمیکنه، فقط جوری باشه اگر زدن سرور رو هک کردن یا اصلا زلزله ای چیزی اومد کلا سرور ترکید ، من یه بک آپ یه جا دیگه داشته باشم که امن باشه
    واسه مورد 4 میخوام ، همزمان هم توی سرور خودم پوشه بک آپ و هم توی یه فضای دیگه ، به صورت همزمان بک آپ گرفته شه اینجوی میشه؟ خب سرعت سرور پایین میاد؟
    شما یک سرور مجازی تهیه کنید و اگر خودتون اشنا به کانفیگ نیستید به شخص با تجربه ای جهت کانفیگ کامل بدید تا برای شما مسایل امنیتی را رعایت کنه و به عنوان فضای بک اپ استفاده کنید

3. تعداد تشکر ها از behravesh به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    41
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behravesh نمایش پست ها
    شما یک سرور مجازی تهیه کنید و اگر خودتون اشنا به کانفیگ نیستید به شخص با تجربه ای جهت کانفیگ کامل بدید تا برای شما مسایل امنیتی را رعایت کنه و به عنوان فضای بک اپ استفاده کنید
    یه سایتی هست خودش گفته امنه فضاش ، یه فضای مخصوص بک آپ داده، روش هم نوشته دایرکت ادمین ، اسکرپیت و دیتبایس کار نمیکنه فقط واسه بک آپ هست و دسترسی ftp هم داره
    یعنی اینا به درد نمیخورن؟ راحت هک میشن؟
    آخه سرور مجازی هزینه دار هستش

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)