نقل قول نوشته اصلی توسط eh3an نمایش پست ها
به نام خالق زیبایی ها که خود زیباترین ریبا ها است .
با سلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند ! من احسان هستم مدیریت سابق پی سی ول و مدیریت حال حاضر سایت نالرز که حتما" تا به حال شنیدید ...
قبل از هر چیز تاسف میخورم در باب همچین انجمن بزرگی که هیچ مدیریتی روش نیست و نخواهد بود اصلا" این یک اصل شده تا از سایت یک درآمدی دستمون میاد ولش میکنیم چون درآمدشو دیگه برامون داره اما بطور کل تاسف میخورم از اینکه مدیریتی روی این انجمن نیست و هر حرفی زده میشه بدون اینکه کسی اخطار بگیره !
بنده ی حقیر به محض اینکه دیدم اسکریپت رضا جان در سایت پی سی ول منتشر شده و سایتشم هک شد بهشون زنگ زدم که اعلام کنم سایت های خودشون رو بیارن روی سرور شخصی من !
اما با مذاکرات که در یاهو دشاتیم قرار شد ایشون سرور VPS بگیرند و بنده براشون Manage و Config کنم و امنیتش رو ببرم بالا که با افتخار قبول کردم
اما چی شد که پی سی ول چنین شد ؟
در دورانی که من در پی سی ول مدیریت میکردم و همه پی سی ول رو به نام من میشناختند و جناب آقای امید ص.ب به وظیفه ی مقدس عمومی ( خدمت سربازی ) مشغول بودند اسکریپت هایی در سایت قرار میگرفت که از حالت انقضاء بیرون آمده بوده اند مثل آدونیس نسخه 1386 و از این قبیل دسته ها و اسکریپت هایی که فارسی میشده است مثل سبد خرید . پارس پی . سبد ساز و ... که همه به اتفاق از یک فارسی ساز استفاده مینموده اند و یا خارجی بده اند و یا با رضایت صاحب اثر منتشر میشده است
اما روزها و ماه ها قبل از اینکه چنین اتفاقاتی بیفته تا پی سی ول را رها کنم به خودم میگفتم روزی منم کنار زده میشم !
تا این شد که خیلی از اسکریپت های انقضاء گذشته را منتشر نکردم و نگه داشتم برای چنین روزی !
پس از دعوا و درگیری ها و بحث های جنجالی که یکیش فروش حق امتیاز پی سی ول به امید بوده و .... که نمیخوام اینجا بحثی بشه کنار زده شدم و دسترسی من کاملا" بسته شده !
و حتی مدیران سرور هم گفتن امید گفته بهت هیچی ندیم !
پس از مدتی من به کمک دوست خوبم که مثل برادر هست باهام به اسم حمید یاهو پی سی ول و گیگ اسکریپت رو هک کردیم تا به امید خیلی چیزا ثابت بشه !
اما نتیجه ای در بر نداشت !
تا اینکه به اینجا رسیدیم آقای صمدبین برای کنار زدن سایت من و دوستان و گروه و کاربرای گلمون دست به هر کاری میزنن که بنده و دیگران و کنار بزنن !
اما تیرشون به سنگ خورد چرا که اولین سایت ایرانی بودیم که پس از گذشت 2 الی 3 ماه همچین رنکی در الکسا گرفتیم و این موجب شد تا آقای صمدبین بیشتر تحریک شن !
من نمیخوام اینجا اسم ببرم . اخلاق آقای صمدبین به گونه ای مغرور آمیز بود که باعث شد نیمی بیشتری از مدیران و کاربران به سراغ نالرز بیان و فعالیت کنند !
آقای صمدبین انگار فیلم دیکتاتور بزرگ رو همیشه میبینن که چنین حکومت نظامی و دیکتاتوری راه اندازی کردند چرا که با یک پیغام همگانی همرو تهدید به این کردند که هر کسی سایت احسان فعالیت کنه اخراج خواهد شد !
حال از این نهال خشک که بگذریم میرسیم به حرف چندی از دوستان !
جناب آقای ITJavani Group همشهری عزیزم ! مسعود جان بنده میلاد 72 را از سایت اخراج کردم به خاطر کارهایی که کرد و از بیشتر کسانی که پول گرفته بود کارشون و مجانی انجام دادم !
و میلاد زنگ میزد گریه میکرد بذار برگردم اما اخراجش کردم تا اینکه به امید گفتم روی سرور 18 شل آپلود کرده اونم از میلاد زده شد !

دوستان چرا خودمون رو گول بزنیم ! من نمیخوام کپی رایت و نقض و اونو بگم !
ما هم برنامه نویسیم و گروه خودمونو داریم
حتما" تا به حال آگهی شاهو رو اینجا دیدید که کار گروه ماست و دیگر پروژه های ما رو !
اما من به برنامه نویس هایی مثل محسن داوری . رضا جان و ... احترام میذارم و تا جایی که بشه کمکشون میکنم !
من دوستان زیادی دارم همچون رضا . حامد ساعتی . دی مارکت ( پور سلطان ) . مسعود ( آی تی جوانی ) و ... و این دوستان کاملا" من و میشناسند !
اما من با کسانی مثل به ایران که داره Vivvo رو میفروشه به قسمت گزاف مخالفم !
و مطمئنا" اسکریپت رو منتشر میکنم چرا که داره از فارسی ساز رایگان پرشین اسکریپت (محمد) استفاده میکنه
و ....
نمیخوام بحث رو کش بدم !
دوستان اگر سوالی بود در خدمتم !
در ضمن دوستان این درست نیست که خودمونو از جهان جدا بدونیم چون اینطوری پیشرفتی نمیکنیم !
به عنوان مثال بنده سوییس زندگی میکنم و شما سوئد دلیل نمیشه چون من سوییسی هستم و شما سوئدی هم خون نباشیم شما برنامه ی من و نخری
چون این باعث میشه پیشرفتی نداشته باشیم و همین امر باعث شده تا پیشرفتی توی صنعت نرم افزاری نکنیم !
بنده ایرانی هستم و افتخار میکنم اما خون من با یه فرد خارجی فرقی نمیکنه و رنگین تر نیست !
درست فکر کنیم !
اکثر اسکریپت هایی هم که بنده قرار میدم جهت آشنایی با کد نویسی هست که یک نفر توانمند در ایجاد محصول و کد نویسی بشه نه اینکه استفاده کنه و سایت راه بندازه !
چرا که خود من کد نویسی را با اسکریپت های باز متن یاد گرفتم !
موفق باشید

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

یک نکته هم بگم طبق فرمایشات دوستان
هر کسی رو میذارن توی قبر خودش چون یک نفر در یک قومی بد بوده دال بر این نمیشه کل طایفه بد باشه !

نادانترین افراد کسانی هستند که خود را دانا بدانند !
سلام
منظورتون wht است؟