صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 78910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 126

موضوع: باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني

عضو دائم Rezash آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

پیش فرض پاسخ : باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني

فقط کسانی که خسارت دیدند تو این تاپیک نظر بدند تا شلوغ نشه و مشکلشون حل بشه..بهتره کسانی که خسارت واقعی دیدند با هم حرف بزنند تا مشکلشون حل بشه.. شکایت و دادگاه همیشه راه حل آخر هست. بهتره اول منطقی بحث بشه بعد..
    به درخواست عده اي از شاكيان مراحل قانوني كار و شاكيان مخفي مي ماند !
    اما پيگير هستيم...
    راستش اصطلاحا كل كل كردن با اين جماعت فايده اي نداره
    من و شمايي كه ميگيم حقوق ديگران اكثرا تو خانواده اي بزرگ شديم كه پدرمون هم به حقوق بقيه احترام گذاشته ... كسي كه داره رسما خودش با افتخار ميگه من اينكارها رو كردم ديگه مشخص هست با حرف كارش به جايي نميرسه و ...
    ---
    شما اولش دليل منطق از نوع خودتون مي آورديد و بعد كه ديديد توجيهاتتون خيلي درسته (!) رو آورديد به تهديد و فلان و ...
    تو انجمن خودتون هم اميد آقا رسما بعد از استعفاي يكي از مديران پي سي ول به خاطر اين مسئله بنده رو تهديد كردند و من هم خيلي راحت گفتم هر كاري دوست داريد بكنيد ! نمي گم نمي تونيد! حتي هنوز هاستم رو هم عوض نكردم!شل هم كه داريد راه باز جاده دراز!فقط پرونده خودتون رو سنگين تر مي كنيد! و بعلاوه بيشتر هم شناخته ميشيد بين كاربراتون
    خود مديرانتون چقدر قشنگ گفتند كه كسي كه مياد تو يك سايت وارز و مثل پي سي ول حق نداره بگه چرا اين كار رو كردي و يا حق فلاني رو خوردي
    فرق من و شما در چيست ؟‌ چرا من وقت نمي كنم جواب تك تك شما رو بدم؟ چون من براي پولي كه در ميارم زحمت ميكشم؛براي كسب در امد ، بازديد بيشتر،مدير شدن تو فروم، خالي كردن عقده شخصي و غيره و غيره حق بقيه رو نمي خورم ولي شما به توجيه هاي مختلف هر كاري دلتون ميخوايد مي كنيد.
    من اين رو قبلا هم گفتم ! بازديد شما از چيست؟از اسكريپت ها -> اسكريپت دز دي ! تبليغاتتون از كجاست؟ از بازديدتون ! پول تبليغاتتون هم راحت از گلتون پايين ميره چون بهش عادت داريد ظاهرا (از حرفها و اعمالتون پيداست)
    اينو يادتون باشه كه الان هر چقدر بخوايد ميتونيد جولان بديد! ولي يك روز هم ميرسه كه خواهش و التماس مي كنيد ؛ حالا چه دير چه زود
    بک آپ بگیرید قبل از آنکه پشیمان شوید!
    تشخیص سیستم مدیریت محتوای سایت - سایت شخصی

2. تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hello نمایش پست ها
    حالا چه دير چه زود
    يا تو اين دنيا يا تو اون دنيا
    من که دوست دارم تو اون دنيا باشه، لاقل گناهام رو ميندازم سر کس ديگه :دی
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

5. تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
    يا تو اين دنيا يا تو اون دنيا
    من که دوست دارم تو اون دنيا باشه، لاقل گناهام رو ميندازم سر کس ديگه :دی
    دقيقا ! البته تو اين دنيا يك كوچولو تنبيهاتي بد نيست :دي

7. تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید

عضو انجمن webdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    128 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    مگه شلوارته که میگی خصوصی هست ؟ پسر خوب سایت باز هست و جهانی.شما دانلود نکن شما دانلود کن شد حرف؟ مطمعن باش اگر ایراد نداشت کسی به شما حرفی نمیزد. خوب میشه بفرمایید از کجا بدونیم نباید از سایت شما دانلود کنیم؟ تابلویی چیزی زدید؟ تا وقتی دانلود نکنیم و تجربه نکنیم که خوب دیگه حرفی برای گفتن و شکایت نیست.یکبار دانلود کردیم به ... خوردن افتادیم. سایت و .. همه رو به فنا دادیم.هک شدیم. ضرر خوردیم.مشخصه دفعه دیگه کلاهمون هم بیفته دیگه بهش سر نمیزنیم. منتهی برای همین بار اول که ندونسته آمدیم این همه ضرر رو کی جبران میکنه؟ شما؟ اگر سایتت شخصی هست درش رو تخته کن بگو خصوصی!! اگر مطالبتون ایراد داره بنویس بالاش مسئولیت دانلود و.. با خودتون هست.. وقتی هیچی ننوشتی بعد آمدی میگی شما دانلود نکن؟ نه جان من تو رو خدا بزار بیایم سایتتون!!
    در مورد قوانین مگر شما قانون گزاری؟ اصلا قانون رو خوندی که آمدی میگی کسی کاری نمیتونه کنه؟ بیکار شدی قوانین جرایم رایانه ای رو بخون.نصیحت برادرانه میکنم چون خودم درگیرش بودم و اتفاقا 20 روز سایت ما فیل بود که دیشب موضوع حل شد.. به خاطر یکی دو تا اسکریپت خودت رو دردسر ننداز.
    فكر ميكنم دلتا به خوبی پاسخ شما رو دادن. كامل و منطقی.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    35 پست

به نام خالق زیبایی ها که خود زیباترین ریبا ها است .
    با سلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند ! من احسان هستم مدیریت سابق پی سی ول و مدیریت حال حاضر سایت نالرز که حتما" تا به حال شنیدید ...
    قبل از هر چیز تاسف میخورم در باب همچین انجمن بزرگی که هیچ مدیریتی روش نیست و نخواهد بود اصلا" این یک اصل شده تا از سایت یک درآمدی دستمون میاد ولش میکنیم چون درآمدشو دیگه برامون داره اما بطور کل تاسف میخورم از اینکه مدیریتی روی این انجمن نیست و هر حرفی زده میشه بدون اینکه کسی اخطار بگیره !
    بنده ی حقیر به محض اینکه دیدم اسکریپت رضا جان در سایت پی سی ول منتشر شده و سایتشم هک شد بهشون زنگ زدم که اعلام کنم سایت های خودشون رو بیارن روی سرور شخصی من !
    اما با مذاکرات که در یاهو دشاتیم قرار شد ایشون سرور VPS بگیرند و بنده براشون Manage و Config کنم و امنیتش رو ببرم بالا که با افتخار قبول کردم
    اما چی شد که پی سی ول چنین شد ؟
    در دورانی که من در پی سی ول مدیریت میکردم و همه پی سی ول رو به نام من میشناختند و جناب آقای امید ص.ب به وظیفه ی مقدس عمومی ( خدمت سربازی ) مشغول بودند اسکریپت هایی در سایت قرار میگرفت که از حالت انقضاء بیرون آمده بوده اند مثل آدونیس نسخه 1386 و از این قبیل دسته ها و اسکریپت هایی که فارسی میشده است مثل سبد خرید . پارس پی . سبد ساز و ... که همه به اتفاق از یک فارسی ساز استفاده مینموده اند و یا خارجی بده اند و یا با رضایت صاحب اثر منتشر میشده است
    اما روزها و ماه ها قبل از اینکه چنین اتفاقاتی بیفته تا پی سی ول را رها کنم به خودم میگفتم روزی منم کنار زده میشم !
    تا این شد که خیلی از اسکریپت های انقضاء گذشته را منتشر نکردم و نگه داشتم برای چنین روزی !
    پس از دعوا و درگیری ها و بحث های جنجالی که یکیش فروش حق امتیاز پی سی ول به امید بوده و .... که نمیخوام اینجا بحثی بشه کنار زده شدم و دسترسی من کاملا" بسته شده !
    و حتی مدیران سرور هم گفتن امید گفته بهت هیچی ندیم !
    پس از مدتی من به کمک دوست خوبم که مثل برادر هست باهام به اسم حمید یاهو پی سی ول و گیگ اسکریپت رو هک کردیم تا به امید خیلی چیزا ثابت بشه !
    اما نتیجه ای در بر نداشت !
    تا اینکه به اینجا رسیدیم آقای صمدبین برای کنار زدن سایت من و دوستان و گروه و کاربرای گلمون دست به هر کاری میزنن که بنده و دیگران و کنار بزنن !
    اما تیرشون به سنگ خورد چرا که اولین سایت ایرانی بودیم که پس از گذشت 2 الی 3 ماه همچین رنکی در الکسا گرفتیم و این موجب شد تا آقای صمدبین بیشتر تحریک شن !
    من نمیخوام اینجا اسم ببرم . اخلاق آقای صمدبین به گونه ای مغرور آمیز بود که باعث شد نیمی بیشتری از مدیران و کاربران به سراغ نالرز بیان و فعالیت کنند !
    آقای صمدبین انگار فیلم دیکتاتور بزرگ رو همیشه میبینن که چنین حکومت نظامی و دیکتاتوری راه اندازی کردند چرا که با یک پیغام همگانی همرو تهدید به این کردند که هر کسی سایت احسان فعالیت کنه اخراج خواهد شد !
    حال از این نهال خشک که بگذریم میرسیم به حرف چندی از دوستان !
    جناب آقای ITJavani Group همشهری عزیزم ! مسعود جان بنده میلاد 72 را از سایت اخراج کردم به خاطر کارهایی که کرد و از بیشتر کسانی که پول گرفته بود کارشون و مجانی انجام دادم !
    و میلاد زنگ میزد گریه میکرد بذار برگردم اما اخراجش کردم تا اینکه به امید گفتم روی سرور 18 شل آپلود کرده اونم از میلاد زده شد !

دوستان چرا خودمون رو گول بزنیم ! من نمیخوام کپی رایت و نقض و اونو بگم !
    ما هم برنامه نویسیم و گروه خودمونو داریم
    حتما" تا به حال آگهی شاهو رو اینجا دیدید که کار گروه ماست و دیگر پروژه های ما رو !
    اما من به برنامه نویس هایی مثل محسن داوری . رضا جان و ... احترام میذارم و تا جایی که بشه کمکشون میکنم !
    من دوستان زیادی دارم همچون رضا . حامد ساعتی . دی مارکت ( پور سلطان ) . مسعود ( آی تی جوانی ) و ... و این دوستان کاملا" من و میشناسند !
    اما من با کسانی مثل به ایران که داره Vivvo رو میفروشه به قسمت گزاف مخالفم !
    و مطمئنا" اسکریپت رو منتشر میکنم چرا که داره از فارسی ساز رایگان پرشین اسکریپت (محمد) استفاده میکنه
    و ....
    نمیخوام بحث رو کش بدم !
    دوستان اگر سوالی بود در خدمتم !
    در ضمن دوستان این درست نیست که خودمونو از جهان جدا بدونیم چون اینطوری پیشرفتی نمیکنیم !
    به عنوان مثال بنده سوییس زندگی میکنم و شما سوئد دلیل نمیشه چون من سوییسی هستم و شما سوئدی هم خون نباشیم شما برنامه ی من و نخری
    چون این باعث میشه پیشرفتی نداشته باشیم و همین امر باعث شده تا پیشرفتی توی صنعت نرم افزاری نکنیم !
    بنده ایرانی هستم و افتخار میکنم اما خون من با یه فرد خارجی فرقی نمیکنه و رنگین تر نیست !
    درست فکر کنیم !
    اکثر اسکریپت هایی هم که بنده قرار میدم جهت آشنایی با کد نویسی هست که یک نفر توانمند در ایجاد محصول و کد نویسی بشه نه اینکه استفاده کنه و سایت راه بندازه !
    چرا که خود من کد نویسی را با اسکریپت های باز متن یاد گرفتم !
    موفق باشید

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

یک نکته هم بگم طبق فرمایشات دوستان
    هر کسی رو میذارن توی قبر خودش چون یک نفر در یک قومی بد بوده دال بر این نمیشه کل طایفه بد باشه !

نادانترین افراد کسانی هستند که خود را دانا بدانند !

10. تعداد تشکر ها ازeh3an به دلیل پست مفید

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

به هر حال اگر من مدیر این بخش بودم توهین هارو پاک میکردم احسان درست میگه!
    در مورد برنامه نویسی هم چیز زیادی نمیگم من حرفم رو زدم تا زمانی که ملت عین ***** دنبال اسکریپت هستن این رویه ادامه داره
    خیالتون راحت باشه
    در مورد حرف آخر احسان
    اکثر اسکریپت هایی هم که بنده قرار میدم جهت آشنایی با کد نویسی هست که یک نفر توانمند در ایجاد محصول و کد نویسی بشه نه اینکه استفاده کنه و سایت راه بندازه !
    حرف باحالی بود خوشم اومد منم خودم دنبال اینم پشتیبانی یه سیستم رو دست بگیرم
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

12. تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید

عضو انجمن M.S.R آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    180
    تشکر شده در
    116 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط eh3an نمایش پست ها
    به نام خالق زیبایی ها که خود زیباترین ریبا ها است .
    با سلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند ! من احسان هستم مدیریت سابق پی سی ول و مدیریت حال حاضر سایت نالرز که حتما" تا به حال شنیدید ...
    قبل از هر چیز تاسف میخورم در باب همچین انجمن بزرگی که هیچ مدیریتی روش نیست و نخواهد بود اصلا" این یک اصل شده تا از سایت یک درآمدی دستمون میاد ولش میکنیم چون درآمدشو دیگه برامون داره اما بطور کل تاسف میخورم از اینکه مدیریتی روی این انجمن نیست و هر حرفی زده میشه بدون اینکه کسی اخطار بگیره !
    بنده ی حقیر به محض اینکه دیدم اسکریپت رضا جان در سایت پی سی ول منتشر شده و سایتشم هک شد بهشون زنگ زدم که اعلام کنم سایت های خودشون رو بیارن روی سرور شخصی من !
    اما با مذاکرات که در یاهو دشاتیم قرار شد ایشون سرور VPS بگیرند و بنده براشون Manage و Config کنم و امنیتش رو ببرم بالا که با افتخار قبول کردم
    اما چی شد که پی سی ول چنین شد ؟
    در دورانی که من در پی سی ول مدیریت میکردم و همه پی سی ول رو به نام من میشناختند و جناب آقای امید ص.ب به وظیفه ی مقدس عمومی ( خدمت سربازی ) مشغول بودند اسکریپت هایی در سایت قرار میگرفت که از حالت انقضاء بیرون آمده بوده اند مثل آدونیس نسخه 1386 و از این قبیل دسته ها و اسکریپت هایی که فارسی میشده است مثل سبد خرید . پارس پی . سبد ساز و ... که همه به اتفاق از یک فارسی ساز استفاده مینموده اند و یا خارجی بده اند و یا با رضایت صاحب اثر منتشر میشده است
    اما روزها و ماه ها قبل از اینکه چنین اتفاقاتی بیفته تا پی سی ول را رها کنم به خودم میگفتم روزی منم کنار زده میشم !
    تا این شد که خیلی از اسکریپت های انقضاء گذشته را منتشر نکردم و نگه داشتم برای چنین روزی !
    پس از دعوا و درگیری ها و بحث های جنجالی که یکیش فروش حق امتیاز پی سی ول به امید بوده و .... که نمیخوام اینجا بحثی بشه کنار زده شدم و دسترسی من کاملا" بسته شده !
    و حتی مدیران سرور هم گفتن امید گفته بهت هیچی ندیم !
    پس از مدتی من به کمک دوست خوبم که مثل برادر هست باهام به اسم حمید یاهو پی سی ول و گیگ اسکریپت رو هک کردیم تا به امید خیلی چیزا ثابت بشه !
    اما نتیجه ای در بر نداشت !
    تا اینکه به اینجا رسیدیم آقای صمدبین برای کنار زدن سایت من و دوستان و گروه و کاربرای گلمون دست به هر کاری میزنن که بنده و دیگران و کنار بزنن !
    اما تیرشون به سنگ خورد چرا که اولین سایت ایرانی بودیم که پس از گذشت 2 الی 3 ماه همچین رنکی در الکسا گرفتیم و این موجب شد تا آقای صمدبین بیشتر تحریک شن !
    من نمیخوام اینجا اسم ببرم . اخلاق آقای صمدبین به گونه ای مغرور آمیز بود که باعث شد نیمی بیشتری از مدیران و کاربران به سراغ نالرز بیان و فعالیت کنند !
    آقای صمدبین انگار فیلم دیکتاتور بزرگ رو همیشه میبینن که چنین حکومت نظامی و دیکتاتوری راه اندازی کردند چرا که با یک پیغام همگانی همرو تهدید به این کردند که هر کسی سایت احسان فعالیت کنه اخراج خواهد شد !
    حال از این نهال خشک که بگذریم میرسیم به حرف چندی از دوستان !
    جناب آقای ITJavani Group همشهری عزیزم ! مسعود جان بنده میلاد 72 را از سایت اخراج کردم به خاطر کارهایی که کرد و از بیشتر کسانی که پول گرفته بود کارشون و مجانی انجام دادم !
    و میلاد زنگ میزد گریه میکرد بذار برگردم اما اخراجش کردم تا اینکه به امید گفتم روی سرور 18 شل آپلود کرده اونم از میلاد زده شد !

دوستان چرا خودمون رو گول بزنیم ! من نمیخوام کپی رایت و نقض و اونو بگم !
    ما هم برنامه نویسیم و گروه خودمونو داریم
    حتما" تا به حال آگهی شاهو رو اینجا دیدید که کار گروه ماست و دیگر پروژه های ما رو !
    اما من به برنامه نویس هایی مثل محسن داوری . رضا جان و ... احترام میذارم و تا جایی که بشه کمکشون میکنم !
    من دوستان زیادی دارم همچون رضا . حامد ساعتی . دی مارکت ( پور سلطان ) . مسعود ( آی تی جوانی ) و ... و این دوستان کاملا" من و میشناسند !
    اما من با کسانی مثل به ایران که داره Vivvo رو میفروشه به قسمت گزاف مخالفم !
    و مطمئنا" اسکریپت رو منتشر میکنم چرا که داره از فارسی ساز رایگان پرشین اسکریپت (محمد) استفاده میکنه
    و ....
    نمیخوام بحث رو کش بدم !
    دوستان اگر سوالی بود در خدمتم !
    در ضمن دوستان این درست نیست که خودمونو از جهان جدا بدونیم چون اینطوری پیشرفتی نمیکنیم !
    به عنوان مثال بنده سوییس زندگی میکنم و شما سوئد دلیل نمیشه چون من سوییسی هستم و شما سوئدی هم خون نباشیم شما برنامه ی من و نخری
    چون این باعث میشه پیشرفتی نداشته باشیم و همین امر باعث شده تا پیشرفتی توی صنعت نرم افزاری نکنیم !
    بنده ایرانی هستم و افتخار میکنم اما خون من با یه فرد خارجی فرقی نمیکنه و رنگین تر نیست !
    درست فکر کنیم !
    موفق باشید

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

یک نکته هم بگم طبق فرمایشات دوستان
    هر کسی رو میذارن توی قبر خودش چون یک نفر در یک قومی بد بوده دال بر این نمیشه کل طایفه بد باشه !

نادانترین افراد کسانی هستند که خود را دانا بدانند !
    سلام
    منظورتون wht است؟
    .

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M.S.R نمایش پست ها
    سلام
    منظورتون wht است؟
    بلی
    اینجا کلی به هم توهین کردن اما انگار نه انگار من اروجلو مدیر بخش اسکریپت ام شاکی شدم نمیدونم مدیریت این بخش دست کیه زود بیا رسیدگی کنه
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

15. تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

دشمنات حقير باشند
    احسان جان از لطفت ممنونم...افراد كمي بعد اين ماجرا تماس تلفني گرفتند و شما هم جزو اون افراد بودي و اين حداقل يك دلگرمي بود كه از همتون ممنونم.
    :دي
    احسان جان من از در آمد سايت زياد خبر ندارم ولي فكر نكنم بيشتر از هزينه سرور اختصاصي و وقتي كه پاي منيج و حل مشكلاتش مي ذارند در بياد...
    قبلا فقط چند مدير ثابت داشت فروم خوشبختانه جديدا يكي دو مدير در بخش هاي خاص اضافه شده كه فعاليتشون به بهبود مديريت فروم كمك كرده...ولي واقعا تو يك جو رقابتي اعتماد كردن به افراد براي مدير شدن سخت هست...نمونه هايي از كاربران رو داشتيم كه با پست زياد و حتي مفيد بعد از مدتي كارشون توزد در آمده كه اسم نمي برم...پس كمي از لحاظ مديريت بايد حق بديم چون جو رقابتي خيلي سخت هست و همه در تجارت صادق نيستند ... و مديران فعلي تلاش خودشون رو مي كنند.
    عزيز شخصا اگر حرفي در مورد پي سي ول ميزنم روي صحبتم با اون معدود افراد خاص در پي سي ول هست...هر چند كه خودم سعي كردم كمتر از همه به كسي توهين كنم ! و گرنه در خود پي سي ول دوستان بسيار خوبي دارم مثل آقا جواد (texas) يا از اعضاي همين انجمن كه اونجا هستند
    متاسفانه توي يك تاپيك كه براي حمايت از خودشون زده بودند و استقبال گسترده اي هم شد (خيلي گسترده :دي!!!!!)(خودتون بگرديد پيداش مي كنيد.) اين فرمايشات دوستان رو سعي كردند به اعضاشون هم نسبت بدهند كه بگند ما داريم كلشون رو خطاب مي كنيم...نه پي سي ول داراي اعضاي زيادي هست كه خيلي هاشون هم آدم هاي خيلي درستي هستند و نمونه هم كه خودت خيلي بهتر از من مي دوني و نيازي به اسم بردن نداريم.
    نقل قول يكي از مديران پي سي ول:
    یعنی این همه عضو و مدیر زورشون میاد برن پاسخی به این همه حرفی که پشت سرمون میزنن جواب بدن؟
    بابا غیرتتون رو عشق است
    شخصا وقتي ميگم مرگ بر كشور x منظورم دولت مستكبر اونجاست نه مردمش...بقيه رو نمي دونم
    ولي وقتي يك مدير p30vel مياد ميگه :
    فکر کنم باید یک مقاله در مورد قوانین وارز بنویسم براتون.خیلی اگه خودتونو حرفه ای می دونید باید برید این قوانین رو بخونید و بدونید نشر مطالب در این گونه سایت ها آزاده و وقتی شمایی که به شرع و دین پایبند هستید میایین در این گونه سایت ها عضو می شین باید مثل یک بچه خوب از خدمات بهره ببری ،جیک نزنی و از کلید تشکر استفاده کنید.چطوریه که برنامه نویسای ما اکثرا از همین اسکریپت های نال استفاده می کنن بعد با تغییراتی اندک میشن برنامه نویس پایه مثل آقای (*اسم بنده خدا فيلتر شد*)
    يعني ميگن كاربران هم بايد يا عقيده ما رو داشته باشند يا سايت رو ترك كنند.
    اميد هم كه ميگه نرم افزارت رو بايد ثبت كني ! و اگر زور رو سرمون نباشه (نتيجه حرف هاش) هر كاري مي كنيم.
    حالا اين وسط يكي پا شد راش رو هك كرد و به wht توهين كرد كه باز دعوا رو آتيشش رو بيشتر كنه ! ولي خوشبختانه سطح دركمون بالا رفته :دي
    البته من ديدم ادامه دادن تاپيك فايده اي نداره و جز دعوا و دعوا
    خب من ديدم ديگه بحث و گفتگو با چنين افكاري نتيجه نداره... فقط دعوا بيخود ميشه...اگر مراحل قانوني جواب داد كه داد، نداد هم يك روز جوابش رو پس خواهند داد...پس ديگه مجادله ي الكي نداريم باهاشون...براي همين درخواست قفل شدن تاپيك رو ديشب براي يكي از مديران و استادان گرامي خودم ارسال كردم كه متاسفانه ظاهرا هنوز فرصت نكردند به سايت سر بزنند.

17. تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    35 پست

سلام .
    مشکل اینجاست نصف کسایی که اینجا پست گذاشتن و حرف زدن کسانی بودند که خودشون اسکریپت را دانلود کردند و از کاربران پی سی ول هستند !
    و بدتر از همه خیلیاشون جرات ندارند در انجمن گیگ اسکریپت حرف یزنند چرا که آی پی اون ها شناسایی میشه و نام های کاربریشان بلوک !
    با این حال این همه بی احترامی ... . من خودم از کسانی هستم که ابآن شاید با امید مشکل داشته باشم اما بی احترامی از این طریق شخصیت هر کسی رو نشون میده !
    من خیلی خوشحالم که رضا جان با این قضیه بسیار خونسرد برخورد کردند !
    انشاءالله با امید به توافق برسید .
    اگر کمکی از من بر میاد در خدمتم !

19. تعداد تشکر ها ازeh3an به دلیل پست مفید

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 78910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)