-
May 27th, 2016, 23:20
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )
عالی مثل همیشه
ممنون به خاطر پشتیبانی همیشگی شماااااا
-
-
May 27th, 2016 23:20
# ADS
-
May 27th, 2016, 23:23
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )

نوشته اصلی توسط
persianmcse
عالی مثل همیشه
ممنون به خاطر پشتیبانی همیشگی شماااااا
تشکر از شما دوست عزیز
-
-
May 27th, 2016, 23:46
عضو انجمن
مثله اینکه ورژن 3 ، براش 2 تا قالب طراحی شده امکان داره قالب جدید هم انتشار بدید ؟
-
-
May 28th, 2016, 02:29
عضو انجمن
مرسی دمو درست شد
دمو رو دیدم تست کردم عالی بود ، اسکریپت رو هم الان از سایت خریداری کردم ولی فایلی برام ارسال نشده
فقط چندتا سوال ؟؟
اسکریپ رو شما نصب و تنظیم میکنید ؟
من اسکریپت رو روی چندتا سایت میتونم نصب کنم ؟
-
-
May 28th, 2016, 02:47

نوشته اصلی توسط
avatco
مرسی دمو درست شد
دمو رو دیدم تست کردم عالی بود ، اسکریپت رو هم الان از سایت خریداری کردم ولی فایلی برام ارسال نشده
فقط چندتا سوال ؟؟
اسکریپ رو شما نصب و تنظیم میکنید ؟
من اسکریپت رو روی چندتا سایت میتونم نصب کنم ؟
با تشکر از شما
بله دوست عزیز نصب میشه و تعداد نصب هم نامحدود هست
-
-
May 28th, 2016, 03:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tphp.ir
با تشکر از شما
بله دوست عزیز نصب میشه و تعداد نصب هم نامحدود هست
ممنون مشخصات هردو تا هاست رو برای ایمیل داخل سایت ارسال کردم
سپاس از لطف شما
-
-
May 28th, 2016, 10:01
ایمیل و پسورد برای ور.د به پنل مدیریت دمو چی هست؟
admin@admin.com
admin
اشتباه هست
-
-
May 28th, 2016, 18:36
عالی قشنگ.به نظر میرسه داداش فایل فروشی میشه بهاشون راه انداخت
فرستاده شده از hi6210sftِ من با Tapatalk
-
-
May 29th, 2016, 10:26

نوشته اصلی توسط
b0z0rgmehr
ایمیل و پسورد برای ور.د به پنل مدیریت دمو چی هست؟
admin@admin.com
admin
اشتباه هست
بله درست شد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
admiral0011
عالی قشنگ.به نظر میرسه داداش فایل فروشی میشه بهاشون راه انداخت
فرستاده شده از hi6210sftِ من با Tapatalk
لطف داری شما
-
-
May 29th, 2016, 22:33
دوستانی که جدید خریداری کرده اند هاست رایگان یک ساله با پهنا باند نامحدود و پنل اس ام اس رایگان ب عنوان هدیه از طرف تیم با بهشون داده خواهد شد
موفق و سربلند باشید
-
تعداد تشکر ها از tphp.ir به دلیل پست مفید