-
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2016 09:27
# ADS
-
پاسخ : آیا از اپراتور همرا خود ناراضی هستید ؟
تا پیش از این، بسیاری از مشترکان موبایل در صورت نارضایتی از اپراتور موبایل، به دلیل عدم تمایل به تعویض شماره تلفن همراه، امکان تغییر اپراتور را نداشته و مجبور بودند با همان شرایط سرویس دهی، کنار بیایند اما با اجرای طرح ترابردپذیری، مشترک می توانند با حفظ شماره خود، در صورت عدم رضایت از سرویس دهی، اپراتور را تغییر دهد.
سلام
چه جالب این قانون کی تصویب میشه؟
یعنی مثلاً یکی همراه اول داره و راضی نیست می تونه مثلاً با همون شماره 0912 بیاد روی ایرانسل؟
اینطوری اگه بشه بعد از چند سال دیگه نمیشه فهمید کدوم شماره برای ایرانسل هست کدوم همراه اول و...
-
تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
بله
طی۳ماه آینده به صورت آزمایشی انجامخواهد شد
بعد از اون با محدودیت انجام میشهکه اختلال ایجاد نشه
وبهنوعی بالانس برقرار باشه
دلیل خاصی برایتشخیص اپراتورطرفمقابل وجود داره؟
اعتبار مکالمه داخلی رایگان ؟ ظاهرا شرایط رقابتی تر خواهد شد و از این نظر مشکلی نیست
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
البته فکرمیکنم همچنان رومینگ داخلی فعال باشه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
مدیر ارشد
سرویس ترابرپذیری تلفن همراه (MNP) در کشور های زیادی از سالیان دور فعال است و مردم استفاده می کنند . انگلیس تقریبا در سال 1999 این سرویس را راه اندازی کرد. در ایران از سال 1393 مطالعات این طرح استارت خورده است. اجرای این طرح در ایران بر عهده سازمان تنظیم مقررات رادیویی گذاشته است.
این طرح با استفاده از تجریبات یک شرکت هلندی (PortingXs) که تجربه فنی و عملیاتی اجرای MNP در 14 کشور دنیا را دارد در ایران نیز اجرا و پیاده سازی شده است.هزینه بسیار زیادی برای اجرا و پیاده سازی MNP تا کنون صرف شده است
قرار بود در تاریخ 27 اردیبهشت ( روزارتباطات) این طرح توسط وزیر محترم ارتباطات افتتاح شود که به دلیل وجود برخی مشکلات فنی در تست عملیاتی و .... با تاخیر مواجه شد.
هفته پیش تست های نهایی طرح با موفقیت انجام شد و به زودی به صورت تجاری برای عموم قابل استفاده است. هر چند نقاط ابهامی نیز همچنان در خصوص برخی مسائل وجود دارد
در مورد طرح رومینگ ملی نیز متاسفانه این طرح در حال حاضر بین دو اپراتور بزرگ کشور ( از حیث تعداد مشترکین فعال) متوقف شده است و تنها توسط اپراتور سوم استفاده می شود
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
رومینگ رو تا الان رایتل داشت که وصل میشد به شبکه 2g ایرانسل و همراه اول. هر 3 سوئیچ شن چه شود.
-
تعداد تشکر ها ازsalar123-user8 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ramin
سرویس ترابرپذیری تلفن همراه (MNP) در کشور های زیادی از سالیان دور فعال است و مردم استفاده می کنند . انگلیس تقریبا در سال 1999 این سرویس را راه اندازی کرد. در ایران از سال 1393 مطالعات این طرح استارت خورده است. اجرای این طرح در ایران بر عهده سازمان تنظیم مقررات رادیویی گذاشته است.
چقدر خوبه که ما 606 سال زود تر از انگلیسی ها به فکر اجرای این طرح افتادیم :دی
ولی برای جالب بود که تقریبا 17 سال پیش این طرح و سرویس در انگلستان اجرا شده، در حالی که ما تازه داریم با اما و اگر بهش میرسیم
درسته ماهی رو هر وقت از آب بگیریم، تازه است، اما این یکی شیر است اندر بادیه، و اون یکی هم شیر است اندر بادیه، اما این کجا و آن کجا!
--------------------------------------------
سوال: 1- الان اگر شماره خط من در اپراتور های دیگر ثبت شده باشه و مثلا 09111111111 در ایرانسل به صورت 09351111111 و رایتل هم 09201111111 و تمامی پیش شماره های ایرانسل و رایتل، این شماره ثبت شده باشه، تکلیف من مشترک چیه؟ خب در این صورت چه می شود؟
قانون که میگه صاحب سیم کارت همان فردی است که شماره را ثبت نام کرده و قانونا من هم هیچ کاری نمی تونم بکنم.
3- هم چنین اگر من از اپراتوری به اپراتور دیگر سوئیچ کنم، شماره ی من در اپراتور قبلی چه سرنوشتی خواهد داشت؟ رزرو میمونه برام؟ به عنوان شماره ی آزاد و قابل فروش شناخته میشه؟ تا مدتی مسدود میمونه تا ببینن من برمیگردم یا خیر؟
-
تعداد تشکر ها ازSaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
چقدر خوبه که ما 606 سال زود تر از انگلیسی ها به فکر اجرای این طرح افتادیم :دی
ولی برای جالب بود که تقریبا 17 سال پیش این طرح و سرویس در انگلستان اجرا شده، در حالی که ما تازه داریم با اما و اگر بهش میرسیم
درسته ماهی رو هر وقت از آب بگیریم، تازه است، اما این یکی شیر است اندر بادیه، و اون یکی هم شیر است اندر بادیه، اما این کجا و آن کجا!
--------------------------------------------
سوال: 1- الان اگر شماره خط من در اپراتور های دیگر ثبت شده باشه و مثلا 09111111111 در ایرانسل به صورت 09351111111 و رایتل هم 09201111111 و تمامی پیش شماره های ایرانسل و رایتل، این شماره ثبت شده باشه، تکلیف من مشترک چیه؟ خب در این صورت چه می شود؟
قانون که میگه صاحب سیم کارت همان فردی است که شماره را ثبت نام کرده و قانونا من هم هیچ کاری نمی تونم بکنم.
3- هم چنین اگر من از اپراتوری به اپراتور دیگر سوئیچ کنم، شماره ی من در اپراتور قبلی چه سرنوشتی خواهد داشت؟ رزرو میمونه برام؟ به عنوان شماره ی آزاد و قابل فروش شناخته میشه؟ تا مدتی مسدود میمونه تا ببینن من برمیگردم یا خیر؟
سلام
1-2-3شما با هر شماره ای که هستید میتونید به اپراتور دیگه شماره تون رو انتقال بدید.
مثال با شماره 09111111111 میتونید مشترک ایرانسل باشید.بدون تعییر در سرشماره و شماره .
با شماره 09351111111 میتونید همراه اولی یا رایتلی بشید بدون تغییر شماره حتی میتونید تالیایی هم بشید!
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
payamkutah
سلام
1-2-3شما با هر شماره ای که هستید میتونید به اپراتور دیگه شماره تون رو انتقال بدید.
مثال با شماره 09111111111 میتونید مشترک ایرانسل باشید.بدون تعییر در سرشماره و شماره .
با شماره 09351111111 میتونید همراه اولی یا رایتلی بشید بدون تغییر شماره حتی میتونید تالیایی هم بشید!
یعنی چی؟ درست متوجه شدم؟
یعنی 0935 زنگ میزنید، اما در واقع تماس با سیم کارت همراه اول ثبت میشه؟
اگر همین برداشتم درست باشه، طرح خیلی جالبی باید بشه! اما خب از طرفی هم دیگه نمیشه فهمید شماره ای که بهش زنگ زدیم یا بهمون زنگ زده، مربوط به همون اپراتور هست یا تغییرش داده.
هزینه ی جابجایی و انتقال سیم کارت چطور؟ مدارک مورد نیاز؟ مدت زمان لازم برای تغییر در سیستم؟
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2016, 20:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
یعنی چی؟ درست متوجه شدم؟
یعنی 0935 زنگ میزنید، اما در واقع تماس با سیم کارت همراه اول ثبت میشه؟
اگر همین برداشتم درست باشه، طرح خیلی جالبی باید بشه! اما خب از طرفی هم دیگه نمیشه فهمید شماره ای که بهش زنگ زدیم یا بهمون زنگ زده، مربوط به همون اپراتور هست یا تغییرش داده.
هزینه ی جابجایی و انتقال سیم کارت چطور؟ مدارک مورد نیاز؟ مدت زمان لازم برای تغییر در سیستم؟
بله عزیز بدون هیچگونه تغییراتی فقط اپراتور شما عوض میشه
شماره و مشخصات و تاریخچه و... همه مثل قبل خواهند ماند
پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید