نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: نظرسنجی برترین فست فود ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : نظرسنجی برترین فست فود ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    درود...
    فست و فود کثیف ترین غذاهایی که من دیدم که هر اشغالی توش پیدا می کنه که می خوری حالت بهم می ریزه...هر روز اخبارهای نظیر چگونگی ساخت سوسیس و کالباس و آشغالی می ریزه و حتی کرم های از سوسیس و کالباس بیرون میاد دیگه از فست متنفر میشی خداروشگر من کلی فست و فودی نیستم ...
    من اصلا غدای سنتی استفاده می کنم و تمیزتره.....
    توصیه من به دوستان اصلا فست و فود مصرف نکن که اینده دچار بیماری هایی میشی که اصلا قایل درمان نیستند که درد شدت تجربه می کنی...
    اتفاقا اینتطور نیست
    توی ایران و فستفود های معمولی به این شکل هست.
    شما هر جای دنیا میتونید فستفود سالم پیدا کنید با غذا های بسیار مناسب
    سالهاست که فست فود ها به سمت غذا های سالم رفتند و حتی چندین سال پیش شرکتی در رقابت با مک دونالد ایجاد شد که فستفود سالم ارائه می کرد و مک دونالد مجبور به خرید بخش عظیمی از سهام این شرکت شد و خودش هم به این سمت حرکت کرد.
    توی ایران متاسفانه رسیدگی نمیشه و مردم هم همیشه دنبال جنس ارزون هستند

شما وقتی پول خوب نمیدید غذای خوب هم نمیگیرید.

در مورد سوسیس و ... هم عرض کنم که کاملا در اشتباه هستید.
    این نوع مواد غذایی در همه جای دنیا به عنوان یک غذای سالم شناخته میشه (به عنوان یک غذای گوشتی) ولی متاسفانه تولید این محصولات تو ایران متفاوت هست و دلیل این مورد هم فقط و فقط مردم هستند چون انتظار دارند سوسی بخرند که کاملا گوشت خالص باشه و بعد 5 هزار تومان بابتش پرداخت کنند.

بنده کارخونه ای رو داخل ایران میشناسم که عمده درامدش از صادرات هست و درامد قابل توجهی نسبت به صادرات در ایران نداره به این دلیل که محصولات با کیفیت تولید می کنه و محصولات با کیفیت هم هزینه بالا دارند و مردم هم دنبال هزینه پایین هستند
    متاسفانه مردم ما نه تنها خودشون فکر نمی کنن بلکه هر حرفی رو که می شنوند باور می کنند.
    سوسیس رو با مبلغ بسیار ناچیزی می گیرند که کیفیت بسیار وحشتناکی داره و معلوم نیست چی توش هست و بعد که یکی بهشون میگه سوسیس و ... بد هست میگن آره آره من گرفتم معلوم نبود اصلا چی توش هست. در صورتی که اصلا سوسیس خریداری نکردند. اینجور غذا ها، غذا های ارزون قیمتی نیستند به هیچ وجه و شما باید هزینه بالایی پرداخت کنید
    وقتی شما هزینه پایینی پرداخت می کنید بدون شک فقط اسم رو خریداری می کنید نه خود محصول با کیفیت درست رو

2. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)