-
May 26th, 2016, 03:34
عضو انجمن
پاسخ : خطای usermod: user root is currently used by process 1 در هنگام تغییر یوزرنیم root

نوشته اصلی توسط
unix_magnet
الان با یوزر دیگه اومدم تو و دستور رو زدم ولی باز هم ارور داد
در حالت اول این ارور رو میده
bash: /usr/sbin/usermod: Permission denied
و در حالت دوم با sudo این ارور رو میده
usermod: user root is currently used by process 1
الان با یوزر جدید این ارورها رو گرفتم اولی بدون sudo و دومی با sudo
شما ابتدا باید تمام پروسس های یوزر روت رو kill بکنید
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
May 26th, 2016 03:34
# ADS
-
May 26th, 2016, 10:59
پاسخ : خطای usermod: user root is currently used by process 1 در هنگام تغییر یوزرنیم root
سلام
درسته شاید تغییر نام یوزر root باعث افزایش امنیت بشه اما اگر قبلش کنترل پنلی، دیتابیسی، چیزی نصب دارید بدونید که تغییرش درسر ساز خواهد بود چون بعدش باید کلی تغییر دیگه در تنظیمات کنترل پنل، دیتابیس ها و... بدید که از نظر من به دنگ و فنگی که داره نمی ارزه.
-
-
May 26th, 2016, 15:43

نوشته اصلی توسط
hegza
شما ابتدا باید تمام پروسس های یوزر روت رو kill بکنید
فعلا که زدم داغون کردم به این صورت که نمیشه وارد سرور شد خطای access denied میده
با دیسک نجات هم می رم تو سرور که تنظیمات رو چک کنم چیز خاصی نمیبینم همه چی علی الظاهر اوکی هست ولی دسترسیم فعلا قط شده که بتونم ادامه بدم !
-
-
May 27th, 2016, 12:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
unix_magnet
فعلا که زدم داغون کردم به این صورت که نمیشه وارد سرور شد خطای access denied میده
با دیسک نجات هم می رم تو سرور که تنظیمات رو چک کنم چیز خاصی نمیبینم همه چی علی الظاهر اوکی هست ولی دسترسیم فعلا قط شده که بتونم ادامه بدم !
rebot کرده بودی ؟
-