-
May 26th, 2016, 11:10
پاسخ : درخواست کانفیگ و راه اندازی سرور اختصاصی ایمیل مارکتینگ
منم مشکلی با ایشون ندارم منم مثل شما دنبال سرور ارسال ایمیل هستم که در روز بشه 8 هزار ارسال کنه و 20 سرور میخوام اما مال ایشون در روز 1000 تا ارسال میکته و تا پول میگیره پشتیبانی میکنه بعدا هر اتفاقی بیوفته در جواب بهت میگه ما کانفیگ درست انجام دادیم و وظیفه داریم 1 ماه سرور روشن نگه داریم حتی سرورت خود به خود روز اولم خراب بشه اینو بهت میگه پس کار عاقلانه ای میکنید از ایشون یه سرور بگیرید که بشه در روز باش 10 هزار ارسال کنید اگه تونست عملی کنه خواهشن همیجنا اعلام بفرماید تا شخصن از ایشون خرید کنم دوباره

نوشته اصلی توسط
powermill
کاربر عزیز
black_s
بنده با مدیریت vpsgroup طی صحبتی که دیروز داشتم توافق کردیم که یک سرور در ابتدای کار از ایشون بگیریم و تا اونجایی که به سوالات بنده پاسخ دادند کاملاً واقف به مسائل کانفیگ سرور و اسکریپتی که مورد نیاز بنده هستند. اگر هم مشکلی با ایشون دارید لطفاً خارج از تاپیک مطرح بفرمایید.
با تشکر
-
-
May 26th, 2016 11:10
# ADS
-
May 26th, 2016, 11:15

نوشته اصلی توسط
black_s
منم مشکلی با ایشون ندارم منم مثل شما دنبال سرور ارسال ایمیل هستم که در روز بشه 8 هزار ارسال کنه و 20 سرور میخوام اما مال ایشون در روز 1000 تا ارسال میکته و تا پول میگیره پشتیبانی میکنه بعدا هر اتفاقی بیوفته در جواب بهت میگه ما کانفیگ درست انجام دادیم و وظیفه داریم 1 ماه سرور روشن نگه داریم حتی سرورت خود به خود روز اولم خراب بشه اینو بهت میگه پس کار عاقلانه ای میکنید از ایشون یه سرور بگیرید که بشه در روز باش 10 هزار ارسال کنید اگه تونست عملی کنه خواهشن همیجنا اعلام بفرماید تا شخصن از ایشون خرید کنم دوباره
پس از تحویل، تست و بررسی متعاقباً نتیجه و فیدبک سرور ایشون از همین تاپیک اعلام میکنم تا سو تفاهم ها حل بشه و خدایی نکرده حق کسی پایمال نشه
با تشکر
-
-
May 26th, 2016, 11:27
منابع کاملا اختصاصي مي باشد
سرور مجازی امریکا
رم : 1 گيگ
هارد : 100 گيگ
اي پي اختصاصي 1 عدد
سي پي يو : 2 کور
پهناي باند : نامحدود
ديتاسنتر امریکا : Total Solutions LLC Washington
سيستم عامل : انتخابي
امکان نصب اسکریپت Mailwizz
دسترسي کنسول
امن و مورد تایید برای ارسال ایمیل بصورت انبوه
کانفينگ دايرکت ادمين و سي پنل رايگان
قيمت ماهانه : 39 هزار تومان
در صورت نیاز اینجا تیکت دهید .
ویرایش توسط TSHost : May 26th, 2016 در ساعت 11:29
-
تعداد تشکر ها از TSHost به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2016, 12:30
عضو جدید
درخواست کانفیگ و راه اندازی سرور اختصاصی ایمیل مارکتینگ

نوشته اصلی توسط
black_s
همون طور كه به استارتر تاپيك هم عرض كردم كانفيگ صحيح سرور و موارد ديگه از طرف ما فقط ٥٠ درصد قضيه هست و همين ٥٠ درصد هم از طرف ما گارانتي ميشه لذا نحوي صحيح و اصولي ارسال و عدم انجام اسپم شخصا به عهده خريدار هست ما سرور ايميل ماركتينگ كه خودم يك علم تخصصي هست تحويل مشتري مي ديم و مشتري بايد با اصول ارسال صحيح اين علم اشنا باشه، اين سرور جهت ارسال اسپم نيست و در صورت ارسال نا صحيح قطعا نا كار امد ميشه، خيلي سريع -بزاريد مثال واضح بزنم شما اگر از بزرگترين ارسال كننده مثل mailchip پنل بگيريد و در صد بنوس حتي در يك ساعت به نسبت ارسال تون از ميزاني مثلا ٢٪ بالاتر باشه پنل تون براي توضيحات و پاك سازي ليست ايميل تون بلاك مي كنند و در صورت ادامه اكانت مسدود ! لذا دوستاني كه خريد مي كنن اگر علم كافي شو ندارن توقع معجزه نداشته باشن .......
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
ویرایش توسط vpsgroups : May 26th, 2016 در ساعت 12:32
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-