-
May 26th, 2016, 01:07
پاسخ : درخواست درگاه اختصاصی

نوشته اصلی توسط
vahidmoby
کارمزدی برای تسویه حساب پایا نمیگیرن، این 1 درصد شما علتش چی هستش که میگیرین؟
اونجا هم قضیه رو مطرح میکنم تشکر بابت تاپیک که بشه به صورت دقیق پیگیری کرد
کلا شما بين نيم درصد تا يک درصد کارمزد پرداخت ميکنيد تو زرين پال و از همه سايت های مشابه کمتر هست.
فقط بجای اينکه کارمزد زمان واريز وجه توسط مشترياتون کسر بشه، زمان واريز وجه به حساب بانکيتون کسر ميشه.
و اگر کارت شارژ بخريد، قبض پرداخت کنيد يا از فروشنده ديگه ای در زرين پال خريد کنيد، هيچ کارمزدی پرداخت نميکنيد.
-
-
May 26th, 2016 01:07
# ADS
-
May 26th, 2016, 01:13

نوشته اصلی توسط
samansystems
کلا شما بين نيم درصد تا يک درصد کارمزد پرداخت ميکنيد تو زرين پال و از همه سايت های مشابه کمتر هست.
فقط بجای اينکه کارمزد زمان واريز وجه توسط مشترياتون کسر بشه، زمان واريز وجه به حساب بانکيتون کسر ميشه.
و اگر کارت شارژ بخريد، قبض پرداخت کنيد يا از فروشنده ديگه ای در زرين پال خريد کنيد، هيچ کارمزدی پرداخت نميکنيد.
شما میپیچونی دوست عزیز قضیه رو، برای هر تراکنش هم دارین 1 درصد کارمزد میگیرین که قبلا 2.5 درصد بوده و کاهش دادین که بنده کاری به این قضیه ندارم
سوال بنده در مورد گرفتن کارمزد برای حواله های پایا هستش! که طبق قوانین کارمزدی بهش تعلق نمیگیره! که شما 1% میگیرین (بر چه مبنایی این 1% رو میگیرین خدا میدونه!)
(حالا شما بیاین بگین کارت شارژ بگیرین یا از فروشنده ی دیگه ای در زرین پال خرید کنید کارمزد نمیدید که جواب بنده نشد)
بیخیالش بنده کلا متوجه شدم تیم زرین پال فقط میپیچونه قضیه رو!
بنده پیگیری های لازم رو انجام میدم از بانک و psp ها سوالم رو میپرسم، ببینیم اصلا تخلف محسوب میشه یا نه، اگر نبود که هیچی
اگر هم بود که امیدوارم رویه رو عوض کنید.
موفق باشید.
ویرایش توسط vahidmoby : May 26th, 2016 در ساعت 01:14
-
-
May 26th, 2016, 01:27

نوشته اصلی توسط
vahidmoby
شما میپیچونی دوست عزیز قضیه رو، برای هر تراکنش هم دارین 1 درصد کارمزد میگیرین که قبلا 2.5 درصد بوده و کاهش دادین که بنده کاری به این قضیه ندارم
سوال بنده در مورد گرفتن کارمزد برای حواله های پایا هستش! که طبق قوانین کارمزدی بهش تعلق نمیگیره! که شما 1% میگیرین (بر چه مبنایی این 1% رو میگیرین خدا میدونه!)
(حالا شما بیاین بگین کارت شارژ بگیرین یا از فروشنده ی دیگه ای در زرین پال خرید کنید کارمزد نمیدید که جواب بنده نشد)
بنده پیگیری های لازم رو انجام میدم از بانک و psp ها سوالم رو میپرسم، ببینیم اصلا تخلف محسوب میشه یا نه، اگر نبود که هیچی
موفق باشید.
دوست عزیز با اینکه اصلا از زرین پال خوشم نمیاد ولی این بار حق با اونها هست . برای هر تراکنش درصد نمیگیرن و اون 1 درصد رو به روز تسویه حساب موکول میکنن و همون موقع میگیرن .
-
تعداد تشکر ها از friend_sre به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2016, 01:43

نوشته اصلی توسط
friend_sre
دوست عزیز با اینکه اصلا از زرین پال خوشم نمیاد ولی این بار حق با اونها هست . برای هر تراکنش درصد نمیگیرن و اون 1 درصد رو به روز تسویه حساب موکول میکنن و همون موقع میگیرن .
ممنون داداش، از اونجایی که بنده کامنت های شمارو دیدم و همیشه طرف حق رو میگیرین حرفتون سنده برای بنده.
متاسفانه واضح هم توضیح نمیدن. سوال پیش میاد دیگه.
چون بنده سالهاست با sharjiran کار میکنم و کارمزد پایا نمیدم درگاه های دیگه رو هم دیده بودم کارمزد پایا صفر بود برای همین کمی ابهام بوجود اومد.
متوجه شدم الان.
تشکر بابت پاسختون.
ویرایش توسط vahidmoby : May 26th, 2016 در ساعت 01:46
-
-
May 26th, 2016, 07:26

نوشته اصلی توسط
vahidmoby
موفق باشید.
ما کارمزد پايا نميگيريم از شما. کارمزد تسويه حساب ميگيريم که نوعش پايا هست.
شما تنها يکبار و اون هم زمان درخواست واريز وجه کارمزد رو پرداخت ميکنيد.
هيچ پيچوندنی هم درکار نيست چون موضوع واقعا پيچيده ای نيست.
اگر ميخواين با زرين پال کار کنيد تنها و تنها نيم درصد تا يک درصد کارمزد پرداخت ميکنيد و البته ماه اول بعد از عضويت هم ميتونيد کاملا رايگان از زرين پال استفاده کنيد.
-