-
May 25th, 2016, 23:35
عضو انجمن
پاسخ : Ovh هنوز با ایرانیا مشکل داره ؟
متاسفم برای خودمون، دیتاسنتری با د-ز-دی یه نفر کل ایران رو تحریم میکنه! و الان داره سودهای کلانی از ما به جیب میزنه
مثل اینکه هیچ جای دنیا از این افراد پیدا نمیشه!
خداروشکر به شخصه تا الان سرویسی از این دیتاسنتر نداشتم
سعی میکنم از جایی سرویس تهیه کنم که با اصول انسانیت آشنا باشه و به مشتریهاش احترام بزاره
اون هم مشتریهایی که این همه سود براش دارن
-
تعداد تشکر ها ازklax0n به دلیل پست مفید
-
May 25th, 2016 23:35
# ADS
-
May 25th, 2016, 23:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
klax0n
متاسفم برای خودمون، دیتاسنتری با د-ز-دی یه نفر کل ایران رو تحریم میکنه! و الان داره سودهای کلانی از ما به جیب میزنه
مثل اینکه هیچ جای دنیا از این افراد پیدا نمیشه!
خداروشکر به شخصه تا الان سرویسی از این دیتاسنتر نداشتم
سعی میکنم از جایی سرویس تهیه کنم که با اصول انسانیت آشنا باشه و به مشتریهاش احترام بزاره
اون هم مشتریهایی که این همه سود براش دارن
احسنت
بابا وقتی سرویس نمیده یا مارو به ..مش هم حساب نمیکنه.
بعد ما چه اصرای داریم ولش نمیکنیم!!!!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2016, 00:12
عضو انجمن
خب میشه ما هم کمپینی تشکیل بدیم و از دیتاسنرهایی که با ایران مشکل دارن خرید نکنیم از جمله ovh تا حالشون جا بیاد!
نمیشه!؟
-
تعداد تشکر ها ازMajiiid به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2016, 00:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
majiiid
خب میشه ما هم کمپینی تشکیل بدیم و از دیتاسنرهایی که با ایران مشکل دارن خرید نکنیم از جمله ovh تا حالشون جا بیاد!
نمیشه!؟
عزیز این دیتاسنتر خیلی بزرگه
چقدر سرور داریم؟ 200 تا؟ 500 تا؟
یک آفر میزنه انتقال میده به سویو یا.... به راحتی جبران میشه
بعد مدل ایرانی و که می دونید چه جوریه؟
همون ها هستن که میگن آقا فردا کلاس نیاید تا تعطیل بشه بعد خودشون صبح ساعت 6 اولین نفر سر کلاس هستند....
5-6 نفر بدبختی که دارن یه پولی در میارن و ساده هستند میان کنسل می کنند و کارشون به مشکل می خوره
بعد تازه آفرهای جدید به وجود میاد : تنها ارائه دهنده سرور ovh در ایران! - سرور مجازی ovh را تنها از ما بخواهید...
از این مدل دوستان زیاد هستند
پس اصلا به این فکر نکنید که بشه کمپین زد و...
فقط چندتا آدم ساده این وسط همین 300 -400 تومانی هم که دارن در میارن از فروش سرور مجازی و از دست می دهند و بس
ببخشید اگر صریح حقیقت و گفتم
موفق باشید
ویرایش توسط viasky : May 26th, 2016 در ساعت 00:33
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2016, 17:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Majiiid
نمیشه!؟
مگه خرید های ایرانی این دیتاسنتر با قیاس دیگه بخش های دنیا چقدره که بتونه تاپیر بگذاره ؟
:دی
-