-
May 25th, 2016, 19:21
پاسخ : سایت مرکز آمار ایران هک شد

نوشته اصلی توسط
nevergotme
بعد هکرهای ما میان سایت خودی هک میکنن
ولله هکرهای خودی کلی کار می کنن ولی متاسفانه هیچی به هیچی اونوقت من اولین بارمه شنیدم یه عربستانی هک کرده همه جا پخش شده
ولی بچه های خودمون کاری می کنن اینقدر بی محل میشن ادم میگه هک نکنم سنگین ترم:|
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
May 25th, 2016 19:21
# ADS
-
May 25th, 2016, 19:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
miladtnt
واقعا فک نکنم اینقد کار بزرگی کرده باشن ! یه دوست داشتم تو پایگاه سپاه کارشون فقط هک سایتای خارجی بود ! میگف بم خیلی از سایتای رسمی عربستان و کویت و ژآپن رو هک میکنیم ! پولم میگیرن برا اینکار
خیلی ببخشید، ولی هم دهن دوست شما چفت و بست نداشت که تو نهادی مثل سپاه هست و اینقدر راحت این اطلاعات رو در اختیار تون گذاشته و هم این که شما راز دار خوبی نیستی که تو جایی مثل wht گفتین!
من افراد خیلی مهم تر رو توی نهاد های نظامی میشناسم، چه بخش کامپیوتری و همین کارایی که شما گفتین و چه بخش های دیگه، اما هیچ وقت حتی از روی رفاقت هم ذره ای اطلاعات بهم ندادن، با این که پیش خودشون یه سری چیزایی گفتم که جزو اسرار اداری شون حساب میشد و هیچ فردی خارج از کارمندای خودشون نباید بدونه!
در کل نفوذ به عربستان و کویت، مثل وارد شدن به وای فای بدون رمز هست. کار ساده ای است!
اما نفوذ به سایت های ایرانی سخته و اعراب هم خیلی زمینه نفوذ پیشرفت نکردن و برای همینه که یک در میلیون ازشون هکر بیرون میاد و همون رو عَلَم میکنن و تو بوق و کرنا میکنن!
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
May 25th, 2016, 20:19
هکره اسکایپشو گذاشته. اگه زبان عربیتون خوبه برین باهاش طرح رفاقت بریزین فکر کنه دختری یه مدت لاو بترکونین عاشقتون بشه بعد خدافظ.[emoji48] به همین راحتی روحش هک میشه. متنو عکساشو تو صفحه دیفیس سایتهای عربی که هک میکنین قرار بدین لینک بدین بهش قطعا روحش دی اکتیو میشه.[emoji15]
حتی تجربه ثابت کرده بعدا بار مثبت داره طرف اصلاح که میشه هیچ ، حتی ممکنه فرهاد ورژن 2 هم ظهور کنه به جان شووووما.[emoji16]
-
تعداد تشکر ها ازdave_m به دلیل پست مفید
-
May 25th, 2016, 20:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
خیلی ببخشید، ولی هم دهن دوست شما چفت و بست نداشت که تو نهادی مثل سپاه هست و اینقدر راحت این اطلاعات رو در اختیار تون گذاشته و هم این که شما راز دار خوبی نیستی که تو جایی مثل wht گفتین!
من افراد خیلی مهم تر رو توی نهاد های نظامی میشناسم، چه بخش کامپیوتری و همین کارایی که شما گفتین و چه بخش های دیگه، اما هیچ وقت حتی از روی رفاقت هم ذره ای اطلاعات بهم ندادن، با این که پیش خودشون یه سری چیزایی گفتم که جزو اسرار اداری شون حساب میشد و هیچ فردی خارج از کارمندای خودشون نباید بدونه!
در کل نفوذ به عربستان و کویت، مثل وارد شدن به وای فای بدون رمز هست. کار ساده ای است!
اما نفوذ به سایت های ایرانی سخته و اعراب هم خیلی زمینه نفوذ پیشرفت نکردن و برای همینه که یک در میلیون ازشون هکر بیرون میاد و همون رو عَلَم میکنن و تو بوق و کرنا میکنن!
موفق باشید
دوست عزیز مگه عملیات سریه؟ تست امنیت مگه چیز خیلی خاصی هست که کسی جز کارمندای خودشون ندونن؟ هرکشوری برای ارتقا سطح علمیش تو این کارا این کارارو میکنه ... اصلا مگه ایرادی داره که پخشم نشه؟ دوستی هم که گفتم بمن اطلاعات خاصی نداده
من متوجه نمیشم شما به کجای حرف من ایراد میگیرید
هر کارمندی حقوق میگیره انتظار ندارید که برای سپاه مفتی کار کنن؟
چطور چین امریکا روسیه یه دنیارو هک میکنن اونوقت ما باید بشینیم نگا کنیم ببینیم چجور هک میکنن؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
dave_m
هکره اسکایپشو گذاشته. اگه زبان عربیتون خوبه برین باهاش طرح رفاقت بریزین فکر کنه دختری یه مدت لاو بترکونین عاشقتون بشه بعد خدافظ.[emoji48] به همین راحتی روحش هک میشه. متنو عکساشو تو صفحه دیفیس سایتهای عربی که هک میکنین قرار بدین لینک بدین بهش قطعا روحش دی اکتیو میشه.[emoji15]
حتی تجربه ثابت کرده بعدا بار مثبت داره طرف اصلاح که میشه هیچ ، حتی ممکنه فرهاد ورژن 2 هم ظهور کنه به جان شووووما.[emoji16]
خخخخ کلش زیاد بازی کردید یا تراوین :/
هکربیکاره بیاد با دخترا چت کنه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
موفق باشید
درضمن چیزی که بمن گفته راز نبوده که بخوام فاش کنم
-
تعداد تشکر ها از miladtnt به دلیل پست مفید
-
May 25th, 2016, 20:52
عضو دائم
جنگسایبریدرتمامدنیا وجود داره
و تنها جنگی هست کهدرکشوردرجبنه خودش میجنگه ودوست و یار یا چند کشوربه صورت یک گروه(متهدین و متفقین و بالکان و...)
هیچکدوم وجود نداره
خودتون هستید و خودتون تنها
کوچیککه بودین فوتبال بازی میکردیم
یه بازی بود یک دروازبان داشت و هرکیگل می زد می رفت دروابانمی شد
نوبت به یارکشی داخل این بازی می رسید
میگفتیم هرکی واسه خودش
یعنی یار درکارنیست
بله دوستانانجامهم هرکی واسه خودش..
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
May 25th, 2016, 21:06
اما در باور خدا شیطان وجود نداشت ، پس جنگ چرا؟ شیطان ساخته ذهن ما بود تا همیشه قوی بمانیم [emoji17]
میسی جووووون کجایی دقیقا کجایی [emoji7]
ویرایش توسط dave_m : May 25th, 2016 در ساعت 21:10
-