نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: سایت مرکز آمار ایران هک شد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن miladtnt آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    219
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    275 پست

پیش فرض پاسخ : سایت مرکز آمار ایران هک شد

نقل قول نوشته اصلی توسط SaeedFazlollahzadeh نمایش پست ها
    خیلی ببخشید، ولی هم دهن دوست شما چفت و بست نداشت که تو نهادی مثل سپاه هست و اینقدر راحت این اطلاعات رو در اختیار تون گذاشته و هم این که شما راز دار خوبی نیستی که تو جایی مثل wht گفتین!
    من افراد خیلی مهم تر رو توی نهاد های نظامی میشناسم، چه بخش کامپیوتری و همین کارایی که شما گفتین و چه بخش های دیگه، اما هیچ وقت حتی از روی رفاقت هم ذره ای اطلاعات بهم ندادن، با این که پیش خودشون یه سری چیزایی گفتم که جزو اسرار اداری شون حساب میشد و هیچ فردی خارج از کارمندای خودشون نباید بدونه!
    در کل نفوذ به عربستان و کویت، مثل وارد شدن به وای فای بدون رمز هست. کار ساده ای است!
    اما نفوذ به سایت های ایرانی سخته و اعراب هم خیلی زمینه نفوذ پیشرفت نکردن و برای همینه که یک در میلیون ازشون هکر بیرون میاد و همون رو عَلَم میکنن و تو بوق و کرنا میکنن!
    موفق باشید
    دوست عزیز مگه عملیات سریه؟ تست امنیت مگه چیز خیلی خاصی هست که کسی جز کارمندای خودشون ندونن؟ هرکشوری برای ارتقا سطح علمیش تو این کارا این کارارو میکنه ... اصلا مگه ایرادی داره که پخشم نشه؟ دوستی هم که گفتم بمن اطلاعات خاصی نداده
    من متوجه نمیشم شما به کجای حرف من ایراد میگیرید
    هر کارمندی حقوق میگیره انتظار ندارید که برای سپاه مفتی کار کنن؟
    چطور چین امریکا روسیه یه دنیارو هک میکنن اونوقت ما باید بشینیم نگا کنیم ببینیم چجور هک میکنن؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط dave_m نمایش پست ها
    هکره اسکایپشو گذاشته. اگه زبان عربیتون خوبه برین باهاش طرح رفاقت بریزین فکر کنه دختری یه مدت لاو بترکونین عاشقتون بشه بعد خدافظ.[emoji48] به همین راحتی روحش هک میشه. متنو عکساشو تو صفحه دیفیس سایتهای عربی که هک میکنین قرار بدین لینک بدین بهش قطعا روحش دی اکتیو میشه.[emoji15]
    حتی تجربه ثابت کرده بعدا بار مثبت داره طرف اصلاح که میشه هیچ ، حتی ممکنه فرهاد ورژن 2 هم ظهور کنه به جان شووووما.[emoji16]
    خخخخ کلش زیاد بازی کردید یا تراوین :/

هکربیکاره بیاد با دخترا چت کنه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط SaeedFazlollahzadeh نمایش پست ها
    خیلی ببخشید، ولی هم دهن دوست شما چفت و بست نداشت که تو نهادی مثل سپاه هست و اینقدر راحت این اطلاعات رو در اختیار تون گذاشته و هم این که شما راز دار خوبی نیستی که تو جایی مثل wht گفتین!
    من افراد خیلی مهم تر رو توی نهاد های نظامی میشناسم، چه بخش کامپیوتری و همین کارایی که شما گفتین و چه بخش های دیگه، اما هیچ وقت حتی از روی رفاقت هم ذره ای اطلاعات بهم ندادن، با این که پیش خودشون یه سری چیزایی گفتم که جزو اسرار اداری شون حساب میشد و هیچ فردی خارج از کارمندای خودشون نباید بدونه!
    در کل نفوذ به عربستان و کویت، مثل وارد شدن به وای فای بدون رمز هست. کار ساده ای است!
    اما نفوذ به سایت های ایرانی سخته و اعراب هم خیلی زمینه نفوذ پیشرفت نکردن و برای همینه که یک در میلیون ازشون هکر بیرون میاد و همون رو عَلَم میکنن و تو بوق و کرنا میکنن!
    موفق باشید
    درضمن چیزی که بمن گفته راز نبوده که بخوام فاش کنم

2. تعداد تشکر ها از miladtnt به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)